Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ivja
no velky rozdiel medzi 360 a 405 nie je. To som fnukala po opke ze som mohla nastojit aj na tych 405. A doktor sa len usmieval a povedal ze ten rozdiel by bol minimalny. A ze ja este nemam deti a mam dost prsnej zlazy. Ze po detoch kludne aj do väcsich:))

ivja

sakura
veď ja sa na neho spolieham.vždy som túžila mať pekné a väčšie prsia. 1.operácia mi to neumožnila ale v 42-och si dať nejaké bombičky- ja neviééééém.Ono tie fotky asi skreslujú skutočnosť. Keby som vedela, či sú to 3ky, alebo nebodaj 4ky? Mne stačia 3ky- to keby niekto vedel povedať, akou veľkosťou sa k nim dopracujem , tak mám srdce na mieste.

sakura

evkalc
no od Trsku som ja, Nelina, Sweetlemon, Babydoll,....
Ja som bola na 2 konzultackach. A jednoznacne vyhrala Trskova:)

sakura

ivja
pozerala som si tvoje fotky a myslim si ze tych 405 bude super.... Aj ti hovoril ze aky profil? Ja som sa to dozvedela 2 dni pred opkou ze vysoky a som zastepovala - som sa ho bala. Som si myslela ze budem mat bradavky az pod bradou - som sa to aj pytala doktora ked ma uz pred opkou kreslil. A sa zasmial - ze to by mi urcite pod bradu nedal:)))) Ze aby som to nechala na nom. Ze budem spokojna. A som:)
Aj Vlasti ma vysoky profil 400 ml tusim. A su krasne... Ved ale Trska vie co robi:)

evkalc

externa ty ides k Trškovi? aky bol ak si bola u neho na konzultacii? a neviete napisat ktore maju prsia od Trsku?

evkalc

externa - ja sa nikam neponahlam na konzultaciu idem asi bud. tyzden ale opka bude naplanovana najskor na polovicu aprila takze si tiez pockam minimalne 3 mes. Mna tie dreny odradzaju... no neviem.. Baby a pytali ste sa niektora aky vplyv nazdravie zeny mozu mat silikony v tele? aj toho sa dost bojim..