Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ivja
a vies aku znacku implosu budes mat? Ja mam Polytechy a tie nemaju 395ml. Nelina ma MCghany - tie su drahsie.

sakura

BarborkaC
aj ja som bola u neho na konzultacke v PD - ale tam tusim operuje ale len 2 krat za mesiac a teda aj konzultacky tam mava menej ako v BA. No mna to vyslo anatomicke 360 ml so vsetkym 82000sk. Operovana som bola ale v BA - kedze som to chcela mat prv. Neviem kolko by to stalo v PD - ta operacia...

sakura

ivja
to mi povedal on. Ale ved je to ani nie rozdiel pol deci. Myslim ze je to rozdiel do sirky nejaky 1-2 mm a aj do vysky nejaky 1-2 mm. A to je nic. No keby som to vedela prv - keby som sa viac informovala a pocuvala taku Nelinku tak by som mala o nejaky mm viac - co by mi samozrejme vyhovovalo:))
Tie podrobnosti budu ohladom velkosti. Rozpravali sme sa o tom ked ma kreslil. Ja som mala min 320 a max 405. Ta podrobnost bola - ak sa mi nebude dat technicky vela tak mi da 320, ak mi 360 urobi pekny tvar prsa tak mi da tie a ak sa mu to bude zdat malo a nebude sa mu pacit tvar tak mi da 405.

BarborkaC

sakura:to vazne??ja som z bojnic...a mozem sa spytat kolko to cele stoji??alebo ak si to absolvovala kolko si platila,lebo jedny mi povedia ze 50 dalsi ze 90
ze v presove to robi nejaky dobry za 53-58...jasne ze cim viac idem na zapad tak je to drahsie

ivja

nelina
dám si teda také, ako máš ty. Dám si 395 ky, Tak a je to. Nelina, veľká vďaka, sakura, tebe tiež, ste zlaté

nelina

ivja,
poznas moje miery,ked mi Trska povedal pri konzult.max.hranicu 420 ml,skoro som odpadla.uz som na sebe videla tie bomby a to nehovori moju reakciu po opke,ked boli opuchnute a "cerstve".ja som povedala,ked uz,max.400 ml.mam 395 ml a kludne by som teraz isla aj do 420-tok,ak by povedal,ze budu najlepsie a to mam 37r.anatomy su specificke tym,ze sa ti akoby "rozleju"do sirky,fakt teraz uz vidim ten krasny slzickovy tvar /aj ked este nie uplne/ a neposobia vobec mohutne.takze ivja,urcite to nechaj na nom,on fakt vie co robi,budes MAXIMALNE SPOKOJNA!!!!

ivja

sakura
Doktor mi povedal, že na ostatných "drobnostiach"sa dohodneme. nevieš aké sú to drobnosti a pred opkou ti kedy zavolal, alebo je to individuálne?