Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

sakura,
co sa tyka implosov,je to trosku komplikovane.mne daval z obmedzenej edicie a to sa bal,ci vyrabaju taky profil a sirku ako mi navrhol.pozerala som nakoniec u McGhan tabulky a fakt z tejto serie je tam velmi obmedzeny vyber.aj tak som rada,ze sa rafil.

nelina

ivja,
McGhany mi odporucil Trska.moj manzel si dal podmienku, ze pokial mam tento zakrok absolvovat,nech mi da to najlepsie,co na trhu je. /on je taky/,takze mi ich navrhol.keby sa stalo,ze sa do 8-mich rokov stane nejaka komplikacia /kapsularna kontrakcia/,mam narok na implantaty zdarma.tak mi to povedal,ale dufam,ze ju nikdy mat nebudem.

ivja

nelina,sakura
nechám to na ňom. Teším sa , mám také zmiešané pocity , radosť, rešpekt- veď to poznáte. ale viem, že to dobre dopadne, lebo to tak chcem.tak nech už tie 3 týždne utečú

sakura

no nejako mi to tu nesedi. Polytechy maju 360,potom 405 -dalej uz neviem...
Mcghany 395,410....
Mozno su rozdiely v profiloch - som si to tak nejak vysvetlila:)

sakura

barborkaC
nie je zac:)

Ivja
a uz vies aj cenu opky? Tak ked najkvalitnejsie tak to budu tie Mcghany:) Opytaj sa ho mailom aku znacku ti chce dat,aky profil. Alebo sa radsej nepytaj. Ja som sa pytala a potom som zmetkovala - samozrejme zbytocne:))))

nelina

ivja,sakura,
ano mam Mcghany a tie zas maju az 410 po 395-kach.ja som tu uz spominala,ze mozno by dal aj vacsie,ale mala som problem s prekrytim koze na pravom prsku,oproti lavemu-to som mala o 1,5 cm menej koze,tak asi preto nesiel do vacsich.ivja,ja som pri telefonate s nim pred opkou rezignovala s tym, ze som mu povedala,ze to nechavam na nom a to som urobila to najlepsie co som mohla.keby som si presadzovala svoje,tak teraz by som urcite bola nespokojna.teraz mam obvod hrude presne ako obvod bokov /nóó mala som,teraz po sviatkoch musim zhadzovat/.uvidis,ze sa ti trafi do velkosti.spoliehaj na neho.

ivja

sakura,
ja som dr. povedala, že chcem tie najkvalitnejšie. predpokladám, že to budú tiež McGhany to bude asi jedna z tých drobností, na kt. sa dohodneme telefonicky, myslím