Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ivja
no tak toho menzesu som sa bala aj ja. Operoval ma 8.12 a menzes som mala dostat 11.12. No nejak sa mi to tam posramotilo a dostala som ho az teraz v utorok. Citim sa skvelo - zas spavam na vankusoch:))))

nelina

ivja,
drzim ti palceky, verim,ze budes spokojna a fakt-ak mas moznost,daj si to najlepsie,co ti odporuci.viem,ze medzi znackami nie je velky rozdiel a viac-menej platis za znacku,ale ja som taka /aj manzel/ked mam moznost rozhodnutia,tak nevaham.....

ivja

sakura
tiež som to čítala, ale keď mne bude toho 26.1.končiť menzes to by sa mu nepáčilo. a ešte aby mi prišiel načas ...

sakura

ivja
3 tyzdne ubehnu ako nic.... Inac viem ze sa mu teraz odhlasila jedna z opky - mala ist 26 januara....Mozno uz ma nahradu a mozno nie....

sakura

babenky
aj ja som mala najskor dilemu - ze Polytechy. Ale ved ja koniec koncov pojdem este raz - tak potom uz len tie najlepsie:)))