Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

LadyGaga

Dakujem Livaa
urcite tam pojdem na konzultaciu a potom sa uvidi
ja som bola vacsinou v ba a bb ale neviem nikto mi tam neprisiel dost presvedcujuci:)

Livaa

nove fotecky ma sakura:)
poobede som sa nevedela dostat na zdravie nieco blblo :)

LadyGaja
ja som bola v Chirmede uz to budu skoro 2 roky a nemozem povedat krive slovo. Vsetci su velmi ochotni a laskabi a necitis sa tam ako v nemocnici,je to male ale domacke prostredie. Mne ked bolo blbo po narkoze,sestricka stala pri mne nad umyvadlom a hladkala ma s usmevom po chrbte ze to nic a hned mi dala infuzie aby mi bolo lepsie... Mna doktor oslovil nielen ako chirurg,ale najma ako clovek a to ma presvedcilo,pri nom som sa vobec nicoho nebala.... chod na konzultaciu a uvidis aky dojem na teba spravia:) drzim palce

tajka99

ametystka,
je to ozaj bomba, moja dcerka ju uzivala na keloidne jazvy po popalenine. Je to gel, nie masticka, aby ste sa nahodou neblamovali v lekarni ;-))))))))))))))))))))))))))

ametystka

sakura,
no dúfam, že šarapata nebude a dr. myslela dopredu. viem len toľko, že je tam nejaké iné šitie, ale nepamätám si aké. každopádne som rada, že sa na mňa pozrie, hlavne tie jazvy, dosť sú červené. tajka99 oprášila zabudnutú mastičku, aj ja si ju kúpim v pondelok. a už konečne aj dajakú športovú podpiru juchuuuuu:)
a tebe že kypí brucho z každej stany??? :)))))))

tajka99

ups, neviem, preco mi to sem hodilo 2x, susedka mi doniesla kolace a torticku z oslav synka, tak som to nejako rychlo zavrela, asi sa to odfajfklo. ;-) Mne sa inak tiez jazvy hoja velmi dobre, preto som sa aj rozhodla pre tuto operaciu, lebo aj po porodoch som behala po chodbach a navstevach a sestricky ma nahanali, ze preco uz vstavam z postele, a pod.... Ale tiez sa mi tie jazvy takto vyvijali, najprv nic, nic, a az asi skoro po mesiaci som si raz vsimla, ze este nie su zahojene. Ono to dost vela zalezi aj od svetla - ziarovky, ja mam asi v kupelni slabsiu, lebo som si to vsimla v skusobnej kabinke v obchode, ked som si skusala podprdu. Tam bolo svetlo take ostre a studene, a tie jazvy boli ovela vyraznejsie. A tak som si ich zacala viac vsimat a aj natierat tento gelik...

tajka99

sakura,
ak mas jazvy mierne napuchnute, to je dost bezne, na dotyk to tu viacere citili,ak nie vsetky, to uz zalezi aj od toho, kto sa ako sleduje a ake ocakavania ma. Lebo ja som si napr dost dlho neuvedomovala, ze mam spodok laveho prsnika tiez necitlivy, co som sa dovtedy cudovala, o ocm to tu baby pisu ;-DDD Ale na tie jazvy je najlepsejsia vecicka (hlavne na keloidne - t.z. pokial su na dotyk citit) je Contratubex. Babe nickom "ninab" pomohol behom myslim 3 dni!!!

sakura

tajka99
diky. Ja som si ich ani tak velmi neskumala. Len v poslednom case zostali take - aj ma sem tam zastipu - teda lava. Ale nie je to nic strasne. No to len teraz bolo take - ked som po 2 mesiacoch dostala tie kamosky.. Ale kazdopadne v pondelok letim do lekarne. Ved takuto vecicku este doma nemam:)
A inac neviem, mne sa jazvy hoja dobre. Mylsim ze to chce este urcite cas....

tajka99

sakura,
ak mas jazvy mierne napuchnute, to je dost bezne, na dotyk to tu viacere citili,ak nie vsetky, to uz zalezi aj od toho, kto sa ako sleduje a ake ocakavania ma. Lebo ja som si napr dost dlho neuvedomovala, ze mam spodok laveho prsnika tiez necitlivy, co som sa dovtedy cudovala, o ocm to tu baby pisu ;-DDD Ale na tie jazvy je najlepsejsia vecicka (hlavne na keloidne - t.z. pokial su na dotyk citit) je Contratubex. Babe nickom "ninab" pomohol behom myslim 3 dni!!!