Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

LadyGaga-nepoznam,ale tu su kocky,ktore boli v Chirmede...urcite sa ozvu...Chvalia tu kliniku.
Ja budem mat asi tak plne dvojky,potom co mi zostalo po kojeni a schudnuti mi to bude uplne stacit....
miery 175cm,48kg,pod prsiami 69 a cez 82cm.Dr.mi navrhol 280 az 320ml,rozhodne sa pri operacii kolko mi da...nechcem az uplne maximum,lebo by som este chcela babätko...

sakura

externa
ahojky. Tak ty uz ides teraz v pondelok. Som si spomenula na seba. Aj ja som sla v pondelok. Ale ako druha. Mala som ist o 10:30 ale nejako sa mu to tam pretiahlo a sla som az o 13 hod. A sestricka mi stale merala tlak lebo uz som mala myslienky na unik. Ale napodiv tlak bol ukazkovy:))))))
A presne tak. Aj doktor je len clovek. A co robi vo svojom sukromnom zivote je len jeho vec - pokial sa to neodrazi na jeho praci..
No na tie dve individua z tej diskusie - nemam slov. Ale taky rypaci ma vedia poriadne n........ Tema sa ich nijak netyka tak na co su tam.......

LadyGaga

externa: a nepoznas nejaku babu co bola v chirmed??
a na aku velkost si ich ides dat spravit?respek.z akeho na aky

externa

sakura-ja som ta martina,ktora sa tam "hadala" s "mudrou"Zdenkou a ohromnym kamaratom....tie ich nazory -teda cloveku rozum zastane...

externa

dakujem Lady Gaga...Poznam aj tu kocku,ktora bude operovana tiez v ten den,stretli sme sa v Snope...nahodou...
Ona bude prva-kedze je z Ba a ja druha...

externa

ja som aj na tom druhom fore zzz.diskusia,tiez som citala o Cervenovi...Mozno si rad vypije ked je v spolocnosti-preco nie-je to jeho vec,len nech nepije v praci...Mozno sa mu naozaj nepodarila nejaka ta OP...ved aj Dr su len ludia....k tomu by sa mal zachovat cestne...
aj o Minarovjechovi sa vravi,ze pije....
Pokial cloveka nepoznam osobne-nesudim ho....tolko môj nazor