Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mops

Do KE sa mi to zda dost daleko tak neviem.Ale novamed tiez chvalia,len na toho Dr.cervena pocuvam stale menej pekneho slova.Pred nedavnom bol jeden clanok v novinach o novamede a ze jeden Dr.tam vraj popija ale neuviedli meno.Nechcem sa unahlit ale do leta to chcem mat hotove.A co beru v PP za konzultaciu?

mops

Diky moc otom som vobec nevedela.Kazdy tu pise len BA,BB,KE.Ja som akurat v kontakte s Novamedom,ale ten PP si urcite pozriem.

sisaaa

Ahoj Mops, v PP mas na vyber, bud Dr. Potocka, ktora robi vo Velkej, ma tam pekne spravenu vilu (www.anesteza.sk), alebo medicor (www.anesteza.sk. Este mas moznost Kezmarok, chodi tam doktor z KE a tiez zväcsuje prsniky :)

mops

Sisaaa chcem sa spytat kde v PP si bola?Lebo ja som tiez spod tatier a chystam sa do BB do Novamedu.Na internete som nic blizsie nenasla.