Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

LadyGaga,
ja som bola v Chirmede a neviem povedat jedno krive slovo, bolo to na 1****** A to som sa strasne bala, lebo nie som z KE, poslednych 5 rokov som zila v BA a o sluzbach tu v KE mozem spievat bohuzial len smutne balady. Uz ma moja apatia a beznadejnost na zlepsenie sa Kosickych sluzieb priviedli k stavu, kedy sa len smejem na kazdej zamracenej, neochotnej alebo drzej ci povysensckej casnicke. Ale Chirmed bolo pre mna jedno z mala svetielok na tomto poli. FANTAZIA! MAXIMALNA PROFESIONALITA! Cely proces prebehol maximalne profesionalne. Uz len atmosfera tamojsej recepcie je uzasna, diskretne s tebou komunikuju, vzdy s usmevom, pred druhou zakaznickou ani slovom nespomenu, o co ide. Sestricka Ta zavola k pocitacu, pokial je tam este niekto iny a len naznakom sa uisti, ci platia dohodnute ml a pod. Doktori su mladi sympaticki fesaci ;-), ktorym mozes absolutne doverovat, mne co povedali, to bola pravda. Isla som tam s predstavou max. 300ml a oni mi navrhli 350ml-410ml, ze v pohode. Bala som sa, ale nechala sa nastastie presvedcit aspon na tych 350ml a poviem ti, ze treba to nechat na nich, mohla som si kludne dat aj 375ml alebo tych 410ml. Ja som chcela, aby to vyzeralo tak, ako ked osm nosila push-upky s desiatimi vypchavkami a oni to splnili na 110%. Nechapem, ako? Lebo ani ja som si to sama nevedela predstavit. A teraz vidim, ze je to presne tak, nikto z okolia netusi o mojej opke, okrem tych, ktorym som to povedala. So susedmi som tyzden po opke hrala karty a nic si nevsimli, ani na angline nikto nic. A ten pristup pri operacii, no uz nechcem tolko chvalit, aby to nevyzeralo ako propaganda, ale ked to porovnam s opismi dievcat tu, tak na pocudovanie (moje obrovske) je to podla mna najlepsie na Slovensku, ked to skromne zhrniem. Naozaj som sa bala amaterstva vychodu, osobne v srdci som stale zapadniarka, ale v tomto - Vsetka Cest Chirmedu! Pochopili, ze pokila chcu robit takyto nie lacny biznis, tak musia byt aj priamoumerne sluzby tym cenam. Ja som zvazovala ist na opku este aj do BA, ale nastastie a baby tu (Liva, Klaudia) presvedcili, ze nemusim. Dokonca som sa aj bala, ze tam akurat nemal byt Kacmar, ale iba Magdo (oni perovali spolu), ale som presvedcena, ze su vyborni obaja. Ja bysom si sama nevedela vysnivat lepsi vysledok ako je... :-))))

sakura

ametystka
ale mne to kypi zo vsetkych stran:(( A hlavne som si cez leto nechcela dat ani plavky...
No ja mam jazvy - sa mi zda ze tak jemno napuchnute - neviem preco a co to je. Mastim si ich tou repikovou indulonou. No ved uvidim co mi povie doktor. No aj ja si myslim ze ti to pojde tazsie. Ale ved doktorka by ti ich tam nenechala tak dlho keby vedela ze ti to narobi nejaku sarapatu,no nie?

ametystka

sakura,
ale myslím bruško na tých starších fotkách - nepočmáraných-fakt je tam v pohode :)
v pondelok idem konečne vyberať stehy, pôjde to asi horšie, vzhľadom na to, že sú tam už mesiac a udomácnili sa. ty máš jazvy ešte červené? mám pocit, že mne sa jazvy pre tie stehy akosi pomaly hoja. som zvedavá, čo povie dr.

LadyGaga

Mohla by som sa vas spytat aka je sanca zeby sa mi tam dostala infekcia?
alebo ako tomu predist??dakujem
a este ze po kolkych rokoch by som si ich musela dat nejako obnovit,teda aka je ich zarucna doba:))dakujeeeeeeeeeeeem

sakura

ametystka
ahojky. Diky moc. Su take - trosku by som ich nafukla:)))))) Ale uz to nechavam tak. Som sa zmierila:)))))))
Ale v Ruzinove mi robi teta tak sa spolieham na nu:))))
Brucho vyzera normalne lebo som ho pocarbala:)))))) Inac je to otras:(

mops
ani ja nemam deti. Tak za cca 2 roky by som chcela - no neviem mozno aj neskorsie. Uvidime:)

mops

Ahojte babenky citam vase prispevky uz skoro masiac.aj ja som rozhodnuta pre silikony.chcela som ist k cervenovi ele pred par mesiacmi operoval znamu a nedopadlo to dobre.ja viem ze sa to moze stat kazdemu ele tiez som pocula ze pije.tak neviem.inac chcem sa spytat vsetky co ste boli na op mate uz deti?lebo ja este nie a pocula som ze po kojeni by mi to trebalo vymenit.ale v blyskej buducnosti ziadne deti neplanujem.dik za odpoved

ametystka

sakura,
čau, možno z lipo nič nebude, lebo keď nepríde pred op k tebe nejaký aniel prevtelený do valachovej, tak ty im jednoducho zdrhneš :)))) sorry
noooo, cici sú peknučké, sú veľmi prirodzené a vôbec nie sú malé. a tak si sa bála. sú akurát a ako od matky prírody :)
ty, ale na fotkách tvoje bruško vyzerá normálne, si myslím. :)

externa,
tak v pondelok ideš. držím ti palce, nech je všetko ok :)

Lady Gaga,
v chirmede boli Livaa, KlaudiaKe, Zuzka24. ešte tu na chirmed krivé slovko nepadlo :)
na Zuzku24 mám kontakt, ak chceš.

sakura

externa
Valachova prisla za mnou ked uz som sa opustala - ked som uz chcela zdrhnut:)))))))))))
Bolo mi tam dlho na tej postielke:)))))
Zenska ale prosim vas. Ked uz tu lezite tak uz pockajte:))) Budete nadherna:))

A potom ma este dorazila jedna sestricka - ma prisla akoze asi upokojit: nebojte sa, bude to super. Ale ja by som si to nikdy nedala. Skoro som odpadla.....
No ale to uz prisiel o 10 minut Trska s fixkou - nastastie:))))))))