LadyGaga,
ja som bola v Chirmede a neviem povedat jedno krive slovo, bolo to na 1****** A to som sa strasne bala, lebo nie som z KE, poslednych 5 rokov som zila v BA a o sluzbach tu v KE mozem spievat bohuzial len smutne balady. Uz ma moja apatia a beznadejnost na zlepsenie sa Kosickych sluzieb priviedli k stavu, kedy sa len smejem na kazdej zamracenej, neochotnej alebo drzej ci povysensckej casnicke. Ale Chirmed bolo pre mna jedno z mala svetielok na tomto poli. FANTAZIA! MAXIMALNA PROFESIONALITA! Cely proces prebehol maximalne profesionalne. Uz len atmosfera tamojsej recepcie je uzasna, diskretne s tebou komunikuju, vzdy s usmevom, pred druhou zakaznickou ani slovom nespomenu, o co ide. Sestricka Ta zavola k pocitacu, pokial je tam este niekto iny a len naznakom sa uisti, ci platia dohodnute ml a pod. Doktori su mladi sympaticki fesaci ;-), ktorym mozes absolutne doverovat, mne co povedali, to bola pravda. Isla som tam s predstavou max. 300ml a oni mi navrhli 350ml-410ml, ze v pohode. Bala som sa, ale nechala sa nastastie presvedcit aspon na tych 350ml a poviem ti, ze treba to nechat na nich, mohla som si kludne dat aj 375ml alebo tych 410ml. Ja som chcela, aby to vyzeralo tak, ako ked osm nosila push-upky s desiatimi vypchavkami a oni to splnili na 110%. Nechapem, ako? Lebo ani ja som si to sama nevedela predstavit. A teraz vidim, ze je to presne tak, nikto z okolia netusi o mojej opke, okrem tych, ktorym som to povedala. So susedmi som tyzden po opke hrala karty a nic si nevsimli, ani na angline nikto nic. A ten pristup pri operacii, no uz nechcem tolko chvalit, aby to nevyzeralo ako propaganda, ale ked to porovnam s opismi dievcat tu, tak na pocudovanie (moje obrovske) je to podla mna najlepsie na Slovensku, ked to skromne zhrniem. Naozaj som sa bala amaterstva vychodu, osobne v srdci som stale zapadniarka, ale v tomto - Vsetka Cest Chirmedu! Pochopili, ze pokila chcu robit takyto nie lacny biznis, tak musia byt aj priamoumerne sluzby tym cenam. Ja som zvazovala ist na opku este aj do BA, ale nastastie a baby tu (Liva, Klaudia) presvedcili, ze nemusim. Dokonca som sa aj bala, ze tam akurat nemal byt Kacmar, ale iba Magdo (oni perovali spolu), ale som presvedcena, ze su vyborni obaja. Ja bysom si sama nevedela vysnivat lepsi vysledok ako je... :-))))