Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

evkalc-ja som bola na konzult.v auguste u Dr.Jezovitovej v Esthetic...vysolila som 600sk za konzul.pozrela na mna,povedala 350ml okruhle pod sval,cenu a to bolo vsetko.Podmienku mala,ze pol roka po kojeni.
Druhu konzul. som mala v Medical centre u Dr Šišku,konzult.za 500sk,trochu pomeral,odporucil max 260 ml okruhle a pod zlazu. Este v ten den som bola u Trsku,konzul.zadara,meral pol hod.odporucil 280 po max 320ml,anatomicke a pod sval.To bolo 2.10.Termin na opku som mala mat v decem.ale prislo mi do toho nieco/ina opka/tak som to zrusila.
Trska na mna zapôsobil najlepsie...je prijemny...je dost ulietany-ma toho dost.
Platila som preddavok 14600sk na ucet a v den opky 70000sk...co bude teraz 12.1.-v pondelok o 9tej....

sakura

evkalc
ked ti mam pravdu povediac tak ani nic cudzie necitim. A ziadne pochybnosti som nemala. Chcela som ich a tesila som sa na ne:)))

evkalc

baby ja inak cim dlhsie budem cakat tym budem mat viac pochybnosti... chcem vacsie prsia ale vobec neviem ako si zvyknem na nieco cudzie v tele ci to bude normalne...ako ste si zvykli vy co ich uz mate? a co este ked budem cakat do aprila to netusim..