Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

sakura nic ma do toho,ale na aku lipo? ved ti tam nema co odsat....Fakt,mas uplne ok brusko....Ale ako myslis...tvoje rozhodnutie
Prska su velmi peknucke,hodia sa ti k hrudniku-vyzeraju ako tvoje

sakura

tajka99
no ved ani na mne si to nikto nevsimol:))))) Teraz vyzeram ako pred opkou s vypchatou podprdou. No v lete to uz bude poznat:))) Ale to si bude kazdy lamat hlavu ze keby som aj na opke bola tak kedy asi? Lebo ja som fungovala hned :)))))))

tajka99

sakura,
vidis a u mna je to opacne, mne spredu vyzeraju velke, ale z boku vobec, preto si to moje okolie ani nevsimlo...

sakura

ametystka
no ja budem na teba v pondelok moccc mysliet. Aj ja si pojdem kupit tu masticku. No brucho veru kypí - je ako taká huspenina:))))))

Tajka99
diiky moccc:)) No pravdu povediac toho vysokeho som sa strasne bala. Som myslela ze budem mat bradavky az na brade. Ale je to pekne. Tozvi co by urobil este ten very high profil - mozno este lepsie. Prska su velke z boku. Z predu to ani nie je tak velmi vidiet. A na niektorých fotkách vyzeram ako keby som na opku este len sla - na fotkach z predu:)))))))

Livaa

LadyGaja
ked mi posles na mail svoje foto pred (bez hlavy samozrejme) poslem ti pristup kde su albumy bab ktore su po opke, no a potom ked budes po doplnis fotecky:)

tajka99

LadyGaga,
napisem ti na mail zajtra OK? Dnes mam za sebou poldennu lyzovacku po 13-ich rokoch, takze som death ;-) Ty si bola uz na tolkych konzultackach?

tajka99

sakura,
naaadheraaaaa!!! Tam, ako si zboku, to je krasa! To nie ako pred tym, ze? Ja ked som sa predtym takto dala na bok, tak sa mi ta spodna cicka stratila :-DD Ten vysoky profil ma svoje caro, je nespravodlivo zaznavany, kazda sa ho boji, ale cim dalej, tym viac som presvedcena, ze nabuduce bude vysoky. Podla mna sa precenuje udaj "ml", ovela viac zalezi na profile. Lebo ak mas stredny, tak mozes mat ml aj 410, nie je to take vyrazne, ako ked si das hoci menej ml, ale vyssi profil. Odkaz odo mna:
Baby, nebojte sa vysokeho profilu ;-)))