Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

sisaaa
bola si uz na konzultacke v chirmede? a co ti nepovedal cenu? teraz neviem ako sa pohybuju ceny,ale ved to ti povedia tam :)

evkalc

baby a pribrali ste kym ste tych minimalne 6 tyzdnov poriadne nic nerobili... lebo to by som a ja do leta nerada..

Livaa

sisaaa
ja som bola v Chirmede,ale ja mam okruhle a bola som pred vyse rokom a stalo ma to 63,000 sk. A preco chces anatomicke? Okruhle pod svalom ti spravia to co anatomicke. A stoja ovela viac ako okruhle....

sisaaa

AHoj Lady, ja som spod Tatier, bola som uz na konzultacke v PP aj v KK, ale nieco mi tam stale chyba. Preto rozmyslam o Chirmede v KE

LadyGaga

sisaaa ahojky ja sa tam chystam na konzultaciu a niekedy v septembri na opku,ak to vyjde a pytala som sa bab co tam boli aj na maily kliniky a vraveli ze okolo tych 65tisic

sakura

externa
v pohode. na tych fotkach to nie je vidiet. Ale fakt je to strasne. Ked som to povedala doktorovi tak mi na to povedal: no ale ubereme aj z bokov:))))))

Baby neviete po ako dlhom case mozem cestovat lietadlom? Teraz som 5 tyzdnov po opke....

tajka99

cica666,
neviem tie miery uplne presne, lebo nie som typ, ktory sa vazi a mera, fakt mam furt problem, ked odo mna chcu napr. vahu niekde, lebo ja ani doma vahu nemam ;-) Ale myslim, ze to bolo pod prsiami okolo 74, cez prsia 88, pas 62, boky 90, vyska 167cm. Chcela by som trochu pribrat, ale to je tazsie, ako schudnut. Ale nestazujem sa, pride vek, kedy zjem rohlik a priberiem kilo ;-)))

tajka99

LadyGaga,
bola som v Kavecanoch, ale kedze to bolo ozaj po asi 14-rocnej pauze (ked sa mi narodila prva dcerka), bolo to len take relaxacne, odvazila som sa sice aj na Hresnu, ale zliezla som ju len tak, tak, sem tam s nejakym padom ;-DDD
evkalc,
ja som 2 mesiace po opke, a nesla som ozaj nejako rychlo. Mala som pevnu pohodlnu podprdu, bola som nababusena, tak si myslim, ze to nie je az tak nebezpecne. Moja kamoska mala tyden po opke havarku, vyskocili airbagy a jej sa nic nestalo. Uff,... to uz je smola a stastie v jednom. No niektore baby tu dvihali vedra, odpratavali sneh, to je mozno viac nebezpecne, lebo namahas svaly. Ja som bola len natakych smesnych kopcekoch a parkrat na Hresnej, ale to som sa snazila is ozaj pomaly, ked som padala, tak rychlo na ritku ;-))))))