Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ametystka
jaj, strasne na teba myslim. Bude to vsetko ok. Neboj.
No ja neviem ja som posahana. Raz sa mi zdaju male potom velke. Uz mi z toho niekedy aj sibe:))))

mops
urite su lepsie Mcgahany.

Sisaaa
aj ja mam Polytechy...

mops

Poculi ste uz niekto o silikonoch NagorLtd?Docitala som sa o nich na krajsieprsia.sk Chcela by som vediet ktore su naozaj naj.

mops

Sisaaa viem ,ze to stoji okolo 4000€.je to dost velky rozdiel,a robi sa to len v pichom.Ale na SR to zatial nerobia,najblisie vo viedni je to klinika Dr.Heinricha.A pozerala som ten PP urcite skocim aj tam.A chcem sa spytat vie niekto co je lepsie tie McGhany alebo eurosilikon?

ametystka

sakura,
ďakujem, mysli na mňa v pondelok, trocha mi riťku sťahuje :) horšie ako vyberanie drenov to určite nebude- tak sa utešujem. zas som pozrela na tvoje cici, z boku sú super a vyzerajú úúúúúplne prirodzene, ako tvoje vlastné.
píšeš, že sa ti vidia spredu malé?? keď ja moje vypustím z retro, vyzerajú veľké zboku aj spredu :) neviem, čo poviem ľuďom v lete, napr. keď moja svokra do mňa zapichne svoj ostrý spýtavý pohľad :)) hi

BarborkaC,
odpísala som ti :)

mops

Ja som z LM ale uz par rokov zijem v zahranici.Tu robia zvätsovanie uz aj vlastnym tukom ale ze vraj niesom vhodny kandidat lebo mi ho nemaju kde vziat.A ty si z PP?A kedy mas termim v KE?Lebo do BB sa dost dlho caka