Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

externa
to musi byt krasne - s dcerkou:))
A neboj, dreny budu v pohode. Ked som to zvladla ja tak to zvladne kazda....
A hlavne ti odtial vyjde vsetok ten bordel...
Myslim na teba a drzim palceky...
Zrejme pôjdes 26 na vybratie stehov - to ja pojdem vtedy na kontrolu - tak sa stretneme:)

externa

ivja-dik,mam sa dobre....hram sa s dcerkou-ucime sa chodit..ma 1 rok a je to strasne sidlo...

sakura-na fotkach vyzera brusko pekne.Drzim ti palce,aby lipo vysla a aby si bola spokojna.

Opky sa nebojim,len tie dreny ma odradzaju...neviem si to predstavit...

sakura

ivja
to s tym menzesom je strasne. Pre mna je to sodoma gomora. Ja s tym mam strasne problemy. Mne sa netvori to zlte teliesko - tak ak otehotniem tak to bude dobra nahoda. A ked neuzivam antibaby tak amen. Aj rok som nemala menzes.. Vies si predstavit ze katastrofa - teda hlavne pre organizmus.

ivja

sakura
ja som asi pred týždňom na lyžovačke prechladla a ako na potvoru mi začína o týždeň skôr menzes, tak sa nalievam myším chvostom, aby sa mi tie prípravné fázy pribrzdili ešte na pár dní:))

sakura

ivja
ahojky. Aj ja som akurat na nu myslela - ze co asi poraba.....
A ty sa ako mas?

Baby neviete ako je to s tym lietanim? Kedy asi tak mozem sadnut do lietadla?