Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

miu miu
no tak to mi bolo, ved by si neverila, ze skoro nic extra som na tu velkost na sebe nevidela....ale to som bola aj pod liekmi a vycerpana od silnych bolesti:))

salmi

miu miu
ak nastupim do prace,tak to bude presne 5 tyzdnov..to si uz asi skusim dat normal podprdu,co to spravi so mnou...uvidim,ked sa nebude dat, tak si dam sportovku...uvidim, neviem fakt este co spravim

vlasti

baby caute,ja som dnes volala dr.a vravel ze uz po 6 Tyzd.mozem ist do solarka ale musim mat jazvy prelepene tou mikroporovou paskou,uz sa neiem dockat

evkalc

baby a to uz vzdy musite davat taky pozor na podprdy?? ci len tie prve tri mesiace?? a tie co ich mate uz dlhsie, normalne ste si na nezvykli akobyboli stale vase??

evkalc

tajka - no teraz som pozerala aj tvoje nove prsia a aj tie su fakt naaaaaadherne a krasne sa ti zahojili jazvy... wauu

tajka99

salmi,
no tazko to vysvetlit. Nie ze deformovali uplne, ale tam, kde mi tlacila kostica na prsniku v strede, tak mi akoby otlacila, alebo zvrasnila. Nebol to len otlacok na kozi, ale trval dlhsie, aj par hodin. Rano som to uz nemala, takze som tu podprdu uz vyradila. Teraz, ked som si kupila vacsie-D v HM, tak ta mi nic take nerobi. Ale najlepsie sa mi chodi naholo, aj ked som si to nikdy nemyslela, ze tak budem chodit, lebo sa mi bradavky postavia do pozoru pri kazdom vanku vetra ;-))) Pod tmavymi vecami to az tak nevidno, ale pod svetlymi musim mat podprdu. Vyber sa na nakupy a vyber pohodlnu podprdu....

evkalc

miu miu- mne sa velmi paci ako ti spravila Jezovitova prsia.. fakt pekne...ale vsetky baby mate nadherne nove prsia :-)

cica666

romika,
na opke som este nebola. Chcem ist este na nejaku konzultaciu a potom sa rozhodnem.Inac mne navrhol 280 ml, ale ak chcem da mi aj viac. Ja mam totiz uzky hrudnik, aby to potom nevyzeralo obrovsky.

miu miu

salmi vidis ako sa ti pekne ukazuju tie nezbednice jedny. pomaly ale isto vykuknu spod skrupinky a budu krajsie a krajsie. a uz ti bolo do placu....... moc skoro si sa stresovala.

miu miu

salmi neboj sa urcite prides na svoj sposom ako sa obliekat a co si davat aby nic nebolo vidiet. skus si dat na bradavky vatovy tampon. mozno ti to pomoze. inak dobra sportovka si splni aj svoj ucel ako ta retro. tiez ich trzi pekne pevne. ale kolko budes po opke? mne povolila doktorka sportove po troch tyzdnoch od opky. ale bez namahy. len na bezny den.