Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mops

Ahojte babenky vsetky tu pise o chirmede.Najde sa tu neaka co ma skusenost aj s BB?Som objednana na konzultacku u Dr.Pikula(novamed) a nikto tu nic o nom nespomina.Dakujem

ivja

ahojte dievčatá
ako na potvoru som včera, skoro o týždeň skôr dostala menzes- na 24.deň cyklu a mám strach,lebo operáciu mám 2.februára a to bude od včera 22.deň cyklu.Tú operáciu už veľmi chcem a dr. Trška už nemá skorší termín.Neviem, či sa mám takto strachovať už odteraz. Zajtra zájdem asi za gynekológom a poviem mu o tom.Jaj, nech je už február :))
externu robili včera, dúfam, že už najhorší deň má za sebou .

cica666

tajka99,
pises tu o CHIRMED same dobre reakcie.
Tak sa Ta chcem spytat po konzultacii Ti dali aky termin? Mam na mysli, ze ako dlho si musela cakat.

marja

ahojte; som tu po dlhsej dobe, pisala som trskovi mail este pred vianocami ale este sa mi neozval....som v zahr.takze zavolat mu nemozem, konzultacku som mala este v juli....preco sa neozyva?to vas je tak vela k nemu???:)))

salmi

babydoll
opuch este mam,ale uz nie tak velky....ci by som sla znova?? no tak pocas tych tazkych dni som vravela,ze nikdy viac....ale teraz....myslim,ze ano...ale uz len vtedy,ked vyslovene budem musiet z roznych anatomickych pricin,ktore pravdepodobne rokmi vzniknu....pofotim sa,len nech mi povybera stehy a troska to este odpuchne a potom posudite zmenu pred a po..:)

babydoll

salmi,
ved jasne, my tu v diskusii mozme popisat a sprostredkovat len zazitky a pocity co sme skusili na vlastnej kozi. Aj tak kazda jedna baba to prezije inak. Tak to mi je luto, ze si tak trpela, ale vysledok ti urcite za to stoji, nie? Uz mas opuch prec? Inak ty si tie prska aj predtym podla mna mala uzasne, tak som zvedava na tvoje nove foto. Isla by si do toho znovu?

salmi

babydoll
ja som sa na operaciu tesila, nebola som ani v strese, dokonca sa aj lekar cudoval, ze som v klude,ako by som sla ku kadernicke:))) asi mam nizky prah bolesti...ale urcite to nie je pravidlo, ze po 3 dnoch je kazda fit...som zivy priklad a verim,ze nie jediny

babydoll

salmi,
je to individualne, kazdy znasa bolest inak a doktor mi dokonca povedal, ze baby, ktore este nerodili, zvycajne mavaju vacsie bolesti. My po tom kojeni mame prsia uz maksie. No na druhej strane - sakura nema este deticky a po operacii to citila rovnako ako ja. Tak mi z toho vychadza, ze je to ako som na zaciatku pisala individualne a vela aj o psychike.