evkalc,
ja som to nikdy necitila tak, ze tam mam nieco cudzie, ten implos vobec necitim v prsniku, jedine ked si ho zospodu nahmatam. Na dotyk je to trochu citit, zhora vobec, ale zospodu ano, ale bez nicoho, len tak, ked sedim, ci chodim, aby som si ho citila, tak to fakt vobec. Ani ked som sa prebrala. Ja som necitila ten samotny implos, len akusi tazkost v dychani, ale nie vahu na hrudi. A jedine co ma potom po opke bolelo, tak to boli tie akoby pichnutia v prsku pri zmene pohybu. Prska bolia tak ako po svalovke. Ale citit tie implose, to nebudes. Pokial si to nevsugerujes. Ked tam uz pojdes s tym, ze fuj, nieco cudzie v tele, tak psychika je mocna pani a podvedomie tak isto. Take ma nenapadali myslienky, este aj ked sm zaspavala, tak som radsej myslela na to, ze konecne budem mat po komplexe, konecne sa nebudem citit plocha, nevzrusujuca. KOnecne sa nebudem hrbit, ked zbadam nejaku prsaticu v okoli. Konecne nebudem na kupku stale ockom pozorovat, ci mi netrci vypchavka z plaviek, alebo ci sa mi neurobila medzierka do plavok, ked sa nahnem,... Tes sa, mysli pozitivne, horsie to urcite nebude. ;-) Ja si prska citim, ze su moje od prvej chvile, brala som to ako operaciu, ktora mi pomoze, nie ze mi idu nieco cudzie vkladat.
A na podprdy si davaj pozor len v zmysle tom, ze si kup taku, ktora ti je pohodlna, aby ta netlacila niekde. Potom po tych 3 mesiacoch (to je vsak indivindualne) si mozes kupit viac druhov. Ale ja som pocula, ze Jezovita napr. vobec neodporuca nosit push-upky a ze sa rozculovala, ze naco sme si to davali robit, ked chceme nosit vypchate podprdy. Ze najidealnejsie je naholo, nato sme to predsa podstupovali, aby boli pekne aj bez tvarujucej podprdy...