Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

salmi,
to je super, o takom niecom som ani netusila ze existuje. Ale asi je treba na to priliehave tricko, aby to nepadalo, ci nie?

ahoj sakura,
ako sa mas? Mas krasne nove fotecky v galerke. No to brucho by sa zislo aj mne trosku vycucnut kanylou...hehe...no skusim najskor ked budem moct na jar nieco vykuzlit v posilke, aby ten moj nefrflal, ze hned tu lahsiu moznost vyberam bez akejkolvek snahy, ale ked to nepojde, tak budem vazne nad tou lipo aj ja uvazovat:-))) Budem ta sledovat co a ako budes prezivat...xixi ale som hnusna, ze?

babydoll

romika,
ja mam 320ml polytechy od MuDr. Trsku a som neskutocne spokojna. Tiez som sa rovnako ako ty obavala, a aj som s nim trosku bojovala, ze budu velike, ale nakoniec som to nechala na neho a som uplne happy ako mi sadla ta velkost. Ma to v oku, cize sa nanho mozes maximalne spolahnut. Po op. som aj ja cakala nejake plytke dychanie, dokonca som aj astmaticka, no uplne naopak-krasne sa mi dalo z hlboka dychat, az som bola prekvapena. A pocit po prebudeni to je asi taky, ze mi hrud zavalili obrovskym neskutocne tazkym balvanom, ale kazdou hodinou to je lepsie. Nie je sa coho bat, ocakavala som vacsiu bolest.
Inak baby, na margo tej nasej sexi retro podprdy-ja som sa tak s nou stotoznila, ze sa v nej citim fantasticky, skor bez nej mam take zvlastne pocity. Urcite to je zvykom.

miu miu

tajka suhlasim s tebou, ja som mala presne take pocity aj po opke. ja si teda implos vobec nenahmatam ani keby sa ako snazim. vobec to nevidiet ani necitit na dotyk . su cele moje a basta a tesim sa na leto ako sa vytasim a uz ziadne komplexy. uz budem chodit narovnana a nie zhrbena.aj ja po prebrati ma hlavne akoby stipalo to sitie a prsia tak zvlastne boleli. nie tak tupo ale tak to pichalo alebo co. ale isla by som aj hned teraz znovu. fakt.

evkalc dakujem za pochvalu.

tajka99

salmi,
a ta citlivost po opke je vacsia, dakuj bohu za nu, lebo niektore baby si necitili spodok prs od rany a ani bradavku, vobec sa im na drazdenie nepostavila. Boli to len vynimky, ale predsa. Ta citlivost sa vrati k stavu predtym, bud v poho, do 2 mesiacov tipujem...

tajka99

evkalc,
ja som to nikdy necitila tak, ze tam mam nieco cudzie, ten implos vobec necitim v prsniku, jedine ked si ho zospodu nahmatam. Na dotyk je to trochu citit, zhora vobec, ale zospodu ano, ale bez nicoho, len tak, ked sedim, ci chodim, aby som si ho citila, tak to fakt vobec. Ani ked som sa prebrala. Ja som necitila ten samotny implos, len akusi tazkost v dychani, ale nie vahu na hrudi. A jedine co ma potom po opke bolelo, tak to boli tie akoby pichnutia v prsku pri zmene pohybu. Prska bolia tak ako po svalovke. Ale citit tie implose, to nebudes. Pokial si to nevsugerujes. Ked tam uz pojdes s tym, ze fuj, nieco cudzie v tele, tak psychika je mocna pani a podvedomie tak isto. Take ma nenapadali myslienky, este aj ked sm zaspavala, tak som radsej myslela na to, ze konecne budem mat po komplexe, konecne sa nebudem citit plocha, nevzrusujuca. KOnecne sa nebudem hrbit, ked zbadam nejaku prsaticu v okoli. Konecne nebudem na kupku stale ockom pozorovat, ci mi netrci vypchavka z plaviek, alebo ci sa mi neurobila medzierka do plavok, ked sa nahnem,... Tes sa, mysli pozitivne, horsie to urcite nebude. ;-) Ja si prska citim, ze su moje od prvej chvile, brala som to ako operaciu, ktora mi pomoze, nie ze mi idu nieco cudzie vkladat.
A na podprdy si davaj pozor len v zmysle tom, ze si kup taku, ktora ti je pohodlna, aby ta netlacila niekde. Potom po tych 3 mesiacoch (to je vsak indivindualne) si mozes kupit viac druhov. Ale ja som pocula, ze Jezovita napr. vobec neodporuca nosit push-upky a ze sa rozculovala, ze naco sme si to davali robit, ked chceme nosit vypchate podprdy. Ze najidealnejsie je naholo, nato sme to predsa podstupovali, aby boli pekne aj bez tvarujucej podprdy...

salmi

tajka99
aha, chapem...:)) mam ten isty problem...asi si kupim nejake silikonove naplaste take v tvare srdiecok,alebo kvietku a si to budem prekryvat,lebo neni mi to moc prijemne...aj ked sa mi ta citlivost ovela viac znasobila...ale nie je to vzdy prijemne,chapes:)))