Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

externa,
zajtra ides? Whau, tes sa uz si tak blizucko k splneniu sna!!! O tyzden ani nebudes vediet, ze si na opke bola. To netreba brat tak vazne, tych 6 tyzdnov nebudes ani nahodou iba sediet :-))) Ja som normalne fungovala, na treti den som umyvala riad, normalne chodila po dome, len pre istotu som sa setrila, ale nie zeby som musela. No a potom na 5 den uz odisla mamina do PP a ja som normalne fungovala s troma deckami. Niedeky boli v skolke, inokedy nie. Na 9 den som vysavala, na cca 10 den som uz 4 hodiny soferovala po meste a vybavovala urady a na 12 den som bola na angline normalne, nik si nic nevsimol ;-) A tych drenov sa vobec neboj, kto ta tak vystrasil? To je normalna sucast opky, ak ich vobec budes mat. Tie ani necitis az na druhy den pri ich vyberani, pred tym, ako sa ide domov. Ale to je 3 sekundy stipania. Nic strasne ;-)

sakura

inatinka
no niekto dava a niekto nie. Ale viem ze Cerven nedava...
No neviem, myslim si ze ked ich nebudes mat tak budes mat dlhsie opuch. Ale ved aj ten casom prejde.

sisaaa

Ahoj Tajka, nevies ci Chirmed ponuka polytech anatomicke ? Viem ze opka by ma vysla na cca 60tis, ale neviem kolko by ma vysla s anatomami

tajka99

sakura, ty si uz pocitila priskrtenie plynu?! Nesranduj!! Dufam,ze sa to napravi. A ja som uplne z vychodu, tu sa nam to strati prve ;-( Napadol ma jeden vtip na tu temu:
Telegram z Ruska:
Gratulujeme k zavedeniu Eura STOP Plyn STOP Ropa STOP...

tajka99

caute baby,
pozeram, ze sa tu objavili vyhodniarky, ja som sa najprv bala ist aj do KE, ci to nebude plastika v plienkach, doverovala som najprv len Bratislave. Predsa plasticka chirurgia je na Slovensku mladucka, tak urcite v BA sa prvy k tomu dostali. No nastastie som videla prace vsetkych doktorov tu v galerke na Rajce a zaroven ma Livaa ukludnila svojimi vlastnymi skusenostami s Chirmedom. Tak som tam sla na konzultacku a odvtedy som vedela, ze to je ONO!!! Nenormalna profesionalita, tu co baby popisuju, tak sa to da porovnat jedine s Trskom a ten zas ma dvojnasobne ceny za tu istu operaciu. Ja sama som povodom z Popradu, ale tam by som sa teda operovat nedala. Je vseobecne zname, ze ak hladat dobreho lekara v SR tak BA, potom KE, a potom BB. Vo vseobecnosti, samozrejme su mozno vynimky, ale plastickych doktorov nie je tak vela. A v PP mi stacilo vidiet ako dokafrali kamoske chrbat, len ked jej odstranovali znamienka, ma este horsie rany ako boli tie znamienka. V KE sa ani vela necaka, mna objednali skoro o 3 tyzdne, az som sa toho zlakla, ze sa potrebujem psychicky pripravit, tak som to posunula o tyzden este neskor. Su maximalne ustretovy a neuveritelne profesionalni v Chirmede. Tam urcite neolutujete. Mne sa osobne najviac paci robota Chirmedu a Trskova. Lenze ten je v BA a, ako som uz spominala, 2x drahsi. A co sa tyka implantatov, ja viem, ze eurosilikony su rovnako kvalitne ako McGhany, len tam platis za to, ze je to americka znacka. Ale inak sa vobec nelisi. Ja som sa rozhodla pre ne a mam tiez zaruku vymenenia implosa zadara pri komplikacii, ako pisala myslim nelina. Opka ma stala 61000,-Sk A 2000,-Sk predoperacne cez nich, bolo to pohodlnejsie, bez cakania a behaciek.

inanitka

sakura a to neni potrebné davať tie dreny? ked ich on nerobí nič sa tým nestane? teeeda tomu nerozumiem! jeden dava a druhy nie?

inanitka

sakura ja idem k červeňovi, bože prečo sa tu začalo o ňom tak škaredo písať? teraz mám ešte väčší strach ako kedysi a to som už teraz bola rozhodnutá že idem :-(((