caute baby,
pozeram, ze sa tu objavili vyhodniarky, ja som sa najprv bala ist aj do KE, ci to nebude plastika v plienkach, doverovala som najprv len Bratislave. Predsa plasticka chirurgia je na Slovensku mladucka, tak urcite v BA sa prvy k tomu dostali. No nastastie som videla prace vsetkych doktorov tu v galerke na Rajce a zaroven ma Livaa ukludnila svojimi vlastnymi skusenostami s Chirmedom. Tak som tam sla na konzultacku a odvtedy som vedela, ze to je ONO!!! Nenormalna profesionalita, tu co baby popisuju, tak sa to da porovnat jedine s Trskom a ten zas ma dvojnasobne ceny za tu istu operaciu. Ja sama som povodom z Popradu, ale tam by som sa teda operovat nedala. Je vseobecne zname, ze ak hladat dobreho lekara v SR tak BA, potom KE, a potom BB. Vo vseobecnosti, samozrejme su mozno vynimky, ale plastickych doktorov nie je tak vela. A v PP mi stacilo vidiet ako dokafrali kamoske chrbat, len ked jej odstranovali znamienka, ma este horsie rany ako boli tie znamienka. V KE sa ani vela necaka, mna objednali skoro o 3 tyzdne, az som sa toho zlakla, ze sa potrebujem psychicky pripravit, tak som to posunula o tyzden este neskor. Su maximalne ustretovy a neuveritelne profesionalni v Chirmede. Tam urcite neolutujete. Mne sa osobne najviac paci robota Chirmedu a Trskova. Lenze ten je v BA a, ako som uz spominala, 2x drahsi. A co sa tyka implantatov, ja viem, ze eurosilikony su rovnako kvalitne ako McGhany, len tam platis za to, ze je to americka znacka. Ale inak sa vobec nelisi. Ja som sa rozhodla pre ne a mam tiez zaruku vymenenia implosa zadara pri komplikacii, ako pisala myslim nelina. Opka ma stala 61000,-Sk A 2000,-Sk predoperacne cez nich, bolo to pohodlnejsie, bez cakania a behaciek.