Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

tajka99
deformovali? boze, to ako?? ved ten gel ma v sebe pamat, vrati sa do povodneho stavu, nie?? hm, no tak na noc si to budem urcite davat,ale do prace urcite nie...ono...dost mam v nekludnom stave bradavky a to neni moc vhodne ku kravate:)))) nemozem byt cely den v saku:))))

tajka99

salmi,
ono to je taky paradox, ze ked som ju musela nosit, tak som ju sem tam zamenila za sportovu (ked som sla na anglinu napr.), ale nie kvoli tomu, zeby m a tlacila, ale skor preto, ze mam skoro vsetky tricka s vystrihom, mne ani nepasuju tricka ku krku. Teraz v zime tu retro ani nevidno pod svetrom, to je na tom super, ale vo vystrihoch mi trcala. No a ked sm ju po 6 tyzdnoch nemusela nosit, tak mi zas chybala, mala som pocit, ze mi tie prsia ovisnu bez podprdy, alebo naopak zas v prilis pevnej podprde, ze sa deformuju. Takze na noc si este napriklad davam. Ono tie tri mesiace je treba ich este opatrovat, radsej, ako potom cely zivot lutovat. Ale 5 alebo 6 tyzdnov, v tom uz nevidim rozdiel, vela bab tu nenosilo tak dlho. Pokial budes nosit nejaku pohodlnu bavlnenu sportovu podprdu, tak v tom rozdiel nevidim. Hlavne este nenos velmi pevne podprdy, lebo mne to nerobilo dobre. Mala som ednu podprdu, ktora mi sice robila nadherny dekolkt, ale akoby mi deformovala prsia a odkedy ju nenosim, tak v pohode. Nasla som si pevne ale pohodlne podprdy - napr. v HM.

romika

pozerala som fotky a CICA666 este nebola na opke?lebo ma uplne take iste prsia ako ja a mala ist ku trskovi tak ak je po opke rada by som videla vysledok prosiiim a kolko ml jej dal.

romika

ahojte baby bola som v piatok na knzultacke u dr.Trsku ma tam asi pol hodinu meral. Som nevedela ze tolko cisel vypoctov je k tomu potrebne povedal mi ze by mi dal 325ml polytech anatomicke,stredny profil dufam ze to nie je vela 325 nechcem moc velke.Su podla vas 325 velke??kolkatky to asi mozu byt?2vojky alebo aj trojky? a povedal mi ze budu vyzerat prirodzene lebo mam dobru hrubku koze a mam tam dost tuku som zvedava termin opky mam 03.02. kamaratka mi hovorila ze ked sa po zakroku prebrala mala pocit ako keby do nej narazil kamion ze tie silikony tlacia na hrudi a velmi tazko sa dyca tohto sa najviac bojim a hlavne ked musim iba na chrbte lezat a take zavazie na hrudi ..dajte mi prosim vediet ci aj vam sa tek zle dychalo a co vam potom pomohlo dufam ze sa nezadusim koli prsiam:))dakujem za rady

salmi

tajka, ty si to retro nosila vkuse 6 tyzdnov???? ja si neviem predstavit s tym ist do prace....a to bude len 5 tyzdnov...co nastupim...

salmi

tajka...prvu kontrolu som uz mala, to mi dali konecne dole tie hrozne leukoplasty, ktorymi som bola cela lepena siahnuta....ze uz netreba, aj som na ne dostala miernu alergiu vpredu na hrudi...prelepili mi len ranky a na vyber stehov idem vo stvrtok.....hm, no tak radsej nebudem riskovat...necham to tak, ked to este zakryva rany....uz sa sprchujem.....po 10 dnoch mi doktor dovolil, ze uz mozem:)))) tie leukoplasty,ktorymi som bola cela ofacovana, ulava velka, poviem ti:)))))nedal mi ziadne nahradne leukoplasty...hm, tak ich mozno vyfasujem vo stvrtok:))) som rada, ze to najhorsie mam uz za sebou ti poviem:)

tajka99

salmi,
...az asi po 6 tyzdnoch, po tej druhej kontrole, ked mi uz doktor povedal, ze nemusim mat stale leukoplasty, tak som si este parkrat dala, asi kazde tri dni, tak 4 krat a odvtedy si sem tam preventivne dam Contratubex (je perfektny a mam ho este po dcerke). Ale jazdvy ani nevidno, musim si zdvihnut prso a zasvietit tam, aby som ich videla...

tajka99

salmi,
a nedali ti v Chirmede nahradne leukoplasty. Uz neviem isto, ale mne sa zda, ze mi dali. Ale je mozne, ze to bolo az pri vyberani stehov. Asi skor tak. Vlastne do prvej kontroly by si s tym nemala hybat. Tebe sa to uvolnuje? ALe nesprchovala si sa este, vsak? Ono to vyzera casto, ze sa to uvoluje, ale keby si to chcela dat dole, sama by si citila, ze to ide tazko, aj by ta to stipalo. Mne dali potom taky pas toho leukoplastu, aby som si v pripade potreby vymenila za novy pasik pod prso. A kedze sa uz budes moct sprchovat, s tym pojdes aj do sprchy. To je taky nejaky leukoplast, co vydrzi aj vodu. Ani potom si ho vsak nebudes moct dat dole pred alebo po kazdom sprchovani. Mne ked sa uz zdalo, ze ledva drzi, tak ked som si ho davala dole, na niektorych miestach mi znova zacala krvacat jazva, kedze som strhla aj chrastu, co sa uz vytvorila na jazve. Takze neboj, do kontorly by som to urcite nedavala dole a aj potom opatrne. Ja som sa tiez cudovala, ked som tu citala, ako si baby uz tyzden po opke natieraju jazvy, lebo uz im doktori neprelepili jazvy. V Chirmede to tak nerobia a podla toho, ake mali jazvy ine baby a ake ja, si myslim, ze mal pravdu, ked mi hovoril, ze lepsie ako ktorakolvek masticka na svete, je prelepovanie si jazvy a drzanie tych prerusenych casti koze co najviac pri sebe. Lebo ta nova koza, co sa vytvori (jazva) je menejcenna koza a teda nie je tak pevna, ma tendenciu sa viac roztahovat a tym sa rozsiruje a opticky zvacsuje jazva (jej sirka), ked sa tie dve casti pokozky od seba tahaju do stran. No ked sa drzia pokope, pekne sa zrastu a spevneju.

salmi

nelutujem, ze som sa rozhodla pre Chirmed v Košiciach.....rozhodla som sa okamzite, bez nejakeho behania po konzultaciach kde kade po Slovensku a hned si aj dohodla termin...o 3 tyzdne som uz lezala na stole:)))) trpela som ako blazon,ale nikdy nebudem lutovat!

salmi

inak, uz som v pohodicke, bolesti boli sice dlhsie, 6 dni som bola mimo, uuuuplne, preto urpimne zavidim a obdivujem kazdu,ktora tu pise, ze na 3ti den vedela ako tak uz fungovat....najprv som bola sklamana, opuch bol fakt obrovsky,ale treaz sa mi to pekne krasne vsetko uvolnuje a vidim,ze co to mam za dekolt:))))) nie som s tym este psychicky stotoznena, ze tie obrovske kosiky, ktore som v obchode musela obchadzat a vravela si, kriste ,to pre koho toto vyrabaju....ze uz budu moje:)))