Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

baby, s cim si prepelujete ranky?? stehy mi vyberu vo stvrtok a ten leukoplast je uz tak napoly uvolnený, drží zatiaľ tie ranky zalepene,ale neviem dokedy a mam obavu to dat dole, c si nieco nepotrham a tak...vy ste si ako poradili?

BarborkaC

zavisi cena implantatov od velkosti napr 375 bude lacnejsia ako 410?alebo zalezi len typ toho implantatu a ceny su rovnake?dakujem

externa

ahoj babule!!! Dakujem vsetkym za podporu!
ivja,mne menzes chodi nacas...mala som teraz 1.1...Myslim,ze Trska by mal volny termin aj skôr,ak by ti to s menzesom nevyslo tak ako by malo.

Tajka-drenov sa nebojim,len mi to bude zavadzat...napr.WC,sprcha-aj ked obmedzena :( atd....ja nemam rada ani infuzky...mam obmedzeny pohyb,ale tak 2 dni vydrzim...

sakura-dik,dcerka je velmi zlata,je strasne aktivna...nemam moc casu na seba,stale musim byt v pozore,behat za nou a snou po celom byte...:)Manzel je sice doma,ale dala som mu volno-hral sa tri dni šachy a playstation..takze vsetko bolo na mne...Tak ale od zajtra je to na nom....

Ozvem sa vam kocky ked budem naspät doma....
dakujem este raz

bianica

Ahojte,
externa, na zajtra ti siiiilno drzim palce, za chvilku budes v klube prsatych, dobra predstava, ze?

Ametystka,
dakujem pekne za vycerpavajuce informacie. Stale nie som rozhodnuta, pretoze som este nebola v Chirmede. Mala som ist v stredu, ale dcerke idu zubky, takze teplotovala a to som ju nemohla nechat, takze mam tam konzultaciu 15.1, potom sa rozhodnem.

Dievcata,
mam chcem vas poprosit o radu. Stale spekulujem okolo implosov. Chcela by som anatomy, ale dr ma trosku nastrasila, pretoze mi povedala, ze sportovkyniam nechce davat pod sval, pretoze hrozi pootocenie. Z toho dovodu dava pod zlazu, ale tu je zase riziko kapsularnej kontrakcie. Tak som rozmyslala, ze mozno by bol najvhodnejsi okruhly implos s nizkym profilom. Nemyslite si, ze by mohol spravit prirodzeny tvar, ako anatomy????

vlasti

inanitka,
ahoj,mozem ta ubezpecit svojou vlastnou skusenostou,mna robil cerven 1.12 a sm nadmieru spokojna s jeho pracu aj prostredim,ale to je na kazdom individualne a zalezi aj od tvojej narocnosti,podla toho co ocakavas.a dreny nedava.

tajka99

evkalc,
neboj, vsak vela bab musi ist do prace, vacsinou idu na ten 12-14 den uz do prace. Aj doktori hovoria o cca
12-dnovej praceneschopnosti... Kazda vyciti, co jej neskodi, co este zvlada v pohode a c ju naopak vysiluje. Ja som sa snazila, ked uz som musela nieco dvihnut (napr. deti z autosedacky a pod.), zapojit radsej svaly bicepsu a nenamahat svaly prsne. Pri soferovani sa mi akurat tazsie davala spiatocka, to som si pomohla oboma rukami, ale volantom sa mi tocilo normalne, vsak dnes ma uz skoro kazde auto posilovac riadenia. Vsak viem, ze napr. ninab na 6 den umyvala kupelku, nelina po asi 6 tyzdnoch odpratavala sneh,... Mne vravel, ze normalne zit, ale sa jasne ze setrit, napr. nesportovat alebo napr. neist orat a podobne ;-)))

tajka99

sisaaa,
neviem to iste, ale predpokladam, ze ano. Lebo ja som vravela, ze chcem to najlepsie, co je na trhu, ze na peniazoch nezalezi, ked ide o zdravie a doktor mi povedal, ze najdrahsie su McGhany, ze ak chcem, mozem mat aj tie, ale ze tam platim len za znacku, hoci su rovnake ako Eurosilikony, s ktorymi maju najlepsie skusenosti. Ale ze je to na mne. Povedal aj percentualne, kolko pacientiek si dava Euro, a kolko ine. Nepamatam si, ci spominal aj Polytech, ale myslim, ze ano. Oni ti vsetko vysvetlia najlepsie...

evkalc

tajka 99- som rada ze si napisala o tom co si robila nakolky den po operacii... vsak aj ja som si myslela ze to nemoze uplne 6 tyzdnov zena poriadne nic nerobit... normalne ma to desilo.. a podla toho co tu pisete asi pojdem na konzultaciu aj do Ke do Chirmedu.. mozno 24.01 idem k Trškovi a uvidime...