Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

babydoll
nie vsetky baby maju taky stastny priebeh ako ty...na druhy den som ani zdaleka nebehala...trpela som v strasnych bolestiach 6 dni

evkalc

baby externa je uz po operacii vsak? pustia ju asi len zajtra vsak? lebo ona mam mat tie dreny 2 dni..myslim ze pisala ze tam bude 2 noci.. ja som taka zvedavaaaaaaa

babydoll

romika,
tu zataz pocitujes len prve hodiny po prebudeni, potom si uz zvyknes, na druhy den uz v pohode behas. Nie je to nic hrozne, hlavne ked vies ze uz ich maaaaaaas!!!!To je uzasne nieco, zabudnes aj na bolest:-))))) Ja spavam od stvreteho dna od op.na boku, je mi tak pohodlnejsie, rukou si to spodne prsko podopriem a citim sa tak ovela lepsie ako na chrbate, preto ma asi ani chrbat nebolel ako baby pisu, ze maju obrovske bolesti chrbta. Ja som nic take nepocitovala.

romika

babydoll
a tu zataz si ako dlho pocitovala??potom uz v pohode? Zvykla si si na to ked casom spavas na chrbte, ze tam mas nieco tazke?

sakura

ametystka
no pekne. A to nemala na teba nejaký kontakt? Už si to mohla mať dávno za sebou.....
Ale podstatné je že už ich máš vonku a nebolelo to...
Aj ja som si bola včera kúpiť ten contractubex a už mastím:)))
No to som si robila srandu s tými 5 litrami:))) Ale v telke som videla chlapíka ktorý tak objemovo vyzeral skoro ako ja a tomu vysali 5 litrov tuku z brucha:)))))) tak som sa s ním hneď zrovnala:)))))))))))
No som aj ja zvedavá ako to nakoniec dopadne:)
Ešte mi nikto neodpovedal že po akom dlhom čase môžem cestovať lietadlom. Asi budem musieť brnknúť doktorovi.....

ametystka

sakura,
čaf, konečne sú fuč, tie moje stehy. mohla som ísť s nimi aj skôr, lebo dr. v číne nebola, niečo jej do toho prišlo. no ale to som ja nevedela. nebolelo to vôbec :)
moje jazvy nie sú napuchnuté, sú ale dosť červené, ale dr. povedala, že sú pekné a je to v poriadku. uf :) prelepila ich s páskou, o dva dni to mám odlepiť a dávať na to contractubex. masírovať cici nemám, som sa pýtala. ale na masáž chrbtice už môžem ísť /len po sediačky/ bolí ma chrbát, ale poriadne, až tak, že si musím pomáhať tabletkami :( a je tam aj niečo pricviknuté, svet sa so mnou točí, keď si líham alebo vstávam /v triezvom stave :)

sakura

babydoll
ahojky. V pohode:)) Ja budem taky pokusny kralik:))))
No ved aj ja sa budem po lipo snazit - budem sa viac hladiet. Aj do posilky pojdem. Len ja nemozem vela cvicit skrz chrbtice. Takze si trosku pomozem kanylou:))))) Dufam ze zo mna vycucne aspon 5 litrov sadla:))))))
No diky za pochvalu za cici:) Dnes som si akurat na ne kupila masticku - teda na jazvy. Trosku mi napuchli:(