cica666,
oni operuju dost casto,myslim ze 3x v tyzdni, asi preto davaju aj vcelku rychlo ermin operacie. Samozrejme aj preto, ze v KE to nie je tak zauzivane ako v BA. Ja som bola na konzultacke a sestricka mi hned o 2 tyzdne navrhovala termin operacie (podla menzesu). Lenze ja som si dala radsej o tyzden neskor, aby som sa psychicky na to pripravila ;-)
ivja,
ja by som na tvojom mieste skumala, ci sa nejaka pacientka z terminu neodhlasila a sla radsej skor na opku. Ja viem, ze vzdy je lepsie aj na stvrty-piaty den menzesu ako tesne pred menzesom. Lebo tie stresy ti mozu menzes spustit skor, alebo mozes menzes dostat den-dva po operacii, kedy nie je moc vhodne, aby si mala zvysenu krvacavost, co pocas menzesu je. Ale nestresuj sa, lebo, ako mi povedal doktor, operuje sa vzdy, pri havarke sa nikto nepyta zranenej, ci ma menzes. To sa len vyhybaju akymkolvek moznym komplikaciam, ked sa da. Mna operovali na 4 den menzesu, uz bol slaby a prebehlo to uplne bez problemov. Vravel, ze je to idealne, tesne po menzese, ale ze pre istotu termin davaju tyzden od menzesu, lebo velakrat sa stane, ze z tych stresov dostane pacientka menzes aj neskor.
A co sa tyka tabletiek na oddialenie menzesu, radsej sa opytaj doktora, co ta bude operovat, lebo ked sa opytas anesteziologicky na sale, uz moze byt neskoro, moze ti povedat, ze to nie, to sa nesmie a co pak? ;-))) Ale hlavne mysli pozitivne, ked budes pevne verit, ze to bude, ako si zelas, tak to tak aj bude !!!!! :-))))))