Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

romika,ja som tazobu ani extra silne bolesti nemala.Dychalo sa mi dobre.Aj baba ktoru operovali predomnou nemala problemy s dychanim.Platila som len za jednu noc navyse a to 1000sk.

megy8-pozri si moju fotku v galerke a uvidis co su to male prsia...mne nezostalo nic ako som schudla a dokojila...A Dr.mi tam natrepal 320ml.

nelina-dakujem...foto urcite poslem,len este nechcem velmi podprdu rozopinat...Jaj ako to svrbi pod nou...hlavne ked zmenim polohu...A tlaci potvora-ale to nas vsetky tlacila-ja viem...

nelina

externa,
tak gratulujem a vitaj medzi nami,uz som sa nevedela dockat,kedy sa ozves.som rada,ze si spokojna a vsetko prebehlo v poriadku.tie dreny boli aj pre mna otrava,ale tiez bolo lepsie,ked som sa s nimi netrepala domov a zase naspat.takze oddychuj,davaj si pozor a teskaj sa z novych prirastkov a ked sa uz budes citit fit,nezabudni poslat foto do galerky.

megy8

Ahojte, boli ste niektora na operacii u Dr.Fabryho? Chcela by som ist na plastiku,ale mam strasne malinke prsia,tak neviem ci sa to vobec bude dat ,aby to nevyzeralo neprirodzene.Oni su fakt straaasne male.Co myslite?

romika

externa kolko si platila navyse kedze si tam bola viac dni??v pondelok si mala opku a dnes ta pustili platila si iba za jeden den navyse ci za dva??Lebo ja tam chcem tiez ostat kym mi nevyberu dreny.Nemala si problemy s dychanim teda taky pocit tazoby na hrudi a tahsie sa ti dychalo??

externa

hlasim sa....ahojte,pred 2 hodinami som prisla domov...Takze:v pondelok o 11tej ma operovali,opka trvala 2 hod,mam max 320ml,anatomicke,polytechy.Bolest po opke velka-teda len pri premiestnovani z operacneho stola na postel...potom sa uz dalo...Dreny mi zavadzali..ked som isla na WC a pod.Inak ich vybratie neboli-je to take stipanie.Co ma najviac bolelo-bol môj zadok...kostrc,z toho ako som lezala na posteli..v podstate som sedela,aby sa mi lahsie vstavalo.Tie dve noci som ani poriadne nespala,nevedela som si najst vhodnu polohu.
Co sa Snopu tyka-nic moc...Za tolke prachy,si clovek musi este aj WC papier doniest....
Trska si odviedol svoju pracu ok...

tajka99

cica666,
oni operuju dost casto,myslim ze 3x v tyzdni, asi preto davaju aj vcelku rychlo ermin operacie. Samozrejme aj preto, ze v KE to nie je tak zauzivane ako v BA. Ja som bola na konzultacke a sestricka mi hned o 2 tyzdne navrhovala termin operacie (podla menzesu). Lenze ja som si dala radsej o tyzden neskor, aby som sa psychicky na to pripravila ;-)
ivja,
ja by som na tvojom mieste skumala, ci sa nejaka pacientka z terminu neodhlasila a sla radsej skor na opku. Ja viem, ze vzdy je lepsie aj na stvrty-piaty den menzesu ako tesne pred menzesom. Lebo tie stresy ti mozu menzes spustit skor, alebo mozes menzes dostat den-dva po operacii, kedy nie je moc vhodne, aby si mala zvysenu krvacavost, co pocas menzesu je. Ale nestresuj sa, lebo, ako mi povedal doktor, operuje sa vzdy, pri havarke sa nikto nepyta zranenej, ci ma menzes. To sa len vyhybaju akymkolvek moznym komplikaciam, ked sa da. Mna operovali na 4 den menzesu, uz bol slaby a prebehlo to uplne bez problemov. Vravel, ze je to idealne, tesne po menzese, ale ze pre istotu termin davaju tyzden od menzesu, lebo velakrat sa stane, ze z tych stresov dostane pacientka menzes aj neskor.
A co sa tyka tabletiek na oddialenie menzesu, radsej sa opytaj doktora, co ta bude operovat, lebo ked sa opytas anesteziologicky na sale, uz moze byt neskoro, moze ti povedat, ze to nie, to sa nesmie a co pak? ;-))) Ale hlavne mysli pozitivne, ked budes pevne verit, ze to bude, ako si zelas, tak to tak aj bude !!!!! :-))))))

evciatko7

MOPS, tak mne robil prsia Pikula, a je to uzasny clovek, aj co sa tyka pristupu, a aj krasne prsia mi urobil.Urcite chod k nemu, velmi ho odporucam,budes fakt spokojna.

babydoll

ivja,
ja si myslim, ze mozes skusit aj tabletky na oddialenie, mna by tiez stvalo, keby musim prehodit termin. Mne dr. povedal, ze mozem kludne pokracovat v uzivani antikoncepcie a to prave preto, aby kamosky prisli nacas. Tie lieky na oddialenie nemozu byt nejake drasticke. Ved vela ludi chodi na operacie (myslim op aj ineho druhu) a beru rozne silne lieky, napr. na srdce a tak. Len to treba vsetko povedat anesteziologicke a bude to v poriadku, uvidis.

externa,
tak uz to mas za sebou, som hrozne zvedava ako sa citis a na prve dojmy z toho vsetkeho. Drzim palceky v nasledujucich dnoch a ozvi sa hned ako budes moct.

evkalc

marja- skusala si Dr. Trškovi poslat aj viac mailov? lebo mne sa ozval hned takze asi bude chyba v tom ze mu mail neprisiel... myslim ze by sa urcite ozval.
Ivja - a hovorila si s doktorom ze co ked si dostala MS skor? myslim s Trškom? A asi ti nemoze gynekolog dat nic na oddialenie lebo to su hormony a to sa asi nesmie pred operaciou ci sa mylim?