Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

externa gratulujem ti ze uz aj ty mas po. tesim sa na prve fotecky a prajem aj aby ti bolesti rychlo presli nech sa mozes venovat dcerke.
ale asi by si si mala kuk moje fotky pred a lepsie sa zahladiet lebo ja tam ziadne pomerne velke prsia nevidim.
ja som tam isla hlavne kvoli svojmu sebavedomiu a citim sa aspon trocha sexi. je to ovela lepsi pocit pri obliekani, vyberani spodneho pradla a aj pred manzelom sa citim viac sexi. myslim ze vsetky sme to robili prave pre toto. dufam ze budes aj ty veeeeelmi spokojna.

babydoll

externa,
gratulujem prsatica jedna!!!!!!! Super to zvladas. Potvrdzujem, ze s tymi drenmi to je otrava- ja som kolkokrat na ne zabudla a ked som isla na wc tak som ich pekne tahala za sebou. Este ze su tie flasticky nerozbitne.
To ze nemozem zdvihat na ruky maleho bola asi najhoesia vec pre mna z toho vsetkeho. On je na mna velmi naviazany a pomaly na rukach bol nonstop, taky benjaminko maly maznavy. A ked som sa po prvykrat po op.k nemu zohla, ze si ho pritulim na zemi v sede, neskutocny plac pustil a domahal sa ist silou mocou na ruky. Potom zistil, ze moja mamina, otec a manzel ho zoberu v pohode hore, tak ku mne vobec nechcel ist. Tak to ma dostalo, v jednej slabej chvilke som revala jak male decko. Ale uz je dobre, zvykol si, teraz som mesiac po, dr. mi sice zakazal brat ho na ruky, no niekedy sa to uplne neda. Snazim sa maximalne posluchnut, ale su situacie, ked ho musim tak raz za den zodvihnut, nijaku bolest pri tom necitim, tak len dufam, ze je to ok.

miu miu

externa gratulujem ti, tesim sa ze uz aj ty mas po opke. a asi by si si mala pozriet este raz moju foto pred opkou lebo ja tam ziadne pekne prsia a uz duplovane nie pomerne velke prsia nevidim. hi hi hi
Kazdej z nas to prospelo a hlavne pridalo na sebavedomi. myslim ze to je hlavne preco tam kazda jedna z nas isla. aj ty. neboj bolesti prejdu a aj ty sa na to zacnes pozerat viac z nadhladu. Prajem ti nech ti to rychlo prejde a bolesti su fuc.

externa

bianica-ved prave...8 mes.babo hm...budes to mat tazke...Mne je to luto,aj si niekedy vycitam,ze som mohla este pockat,kym bude dcerka väčšia...ale zas na druhej strane,chystam sa do prace a potom by som nemohla len tak odist na mesacnu marodku....

bianica

Ahojte,
externa, tak sa priprajam ku gratulaciam. Tak ti zavidim, jasnacka v dobrom, ze to uz mas za sebou a hlavne, ze si to v pohode zvladla. Tiez mam obavy, ako to zvladnem s mladsou dcerkou, nebrat na ruky 8mesacne babo... Ale verim, ze prave kvoli nasim detom sa dame skor dokopy, aby sme s nimi mohli riadne fungovat. Uz sa tesim na tvoje foto

externa

evkalc-dakujem...Dokojila som koncom maja,zac.juna.
pomaha mi manzel a svokra,moja dcerka ma 1rok aj 2 tyzdne...Dnes ked ma zbadala,hned sa pytala na ruky a chcela ist ku mne hopa...zial nemôzem ju zobrat-to je pre mna to najtažšie...Bolesti mam take primerane,skoro ziadne,da sa to vydrzat..beham po byte v pohode...

externa

inak baby uprimne,ak by som mala take pekne a pomerne velke prsia-pred op-svoje prirodzene myslim-ako tu niektore z vas,nesla by som nikdy na opku.Napr.miumiu,nelina,salmi atd...

evkalc

externa - super ze vsetko prebehlo o.k. ja ti uz tak zaaaavidim v dobrom sa priznam ze si uz po.. kto ti pomaha doma s dietatkom? teraz to este dost boli?