externa,
vitaj!!!! Tesim sa s tebou, viem, aky je to pocit, uz ich mat ;-) Vsetky bolesti idu bokom, ked na nich clovek mrkne.
Inak plne s tebou suhlasim, niektore baby, podla mna, to vobec nepotrebovali... Nie je dobre sa upriamit na dokonalost tela, lebo take baby nebudu so sebou nikdy spokojne, ani keby si dali 20 plastickych operacii. Je ine, ked tam mame len kozu a rebra, to uz vieme, preco to podstupujeme, ale niektore by to mali naozaj poriadne zvazit. Mozno pockat par rokov... Tazko sudit, ja viem, je to relativne a aj foto mozu skreslovat, ale predsa, je tam nejake to riziko, tak nech viem, preco to chcem. Podla mna ak je telo pevne, su na nom aj A-cka sexi. Ine je, ked tie A-cka uz vekom ovisnu, to uz je dovod na komplex. Ja som nikdy nemala nejake bomby, ale este kym som nerodila, bola som na seba pysna a muzi si cenia hlavne to, kolki mi povedali, ze mam najkrajsie prsia na svete. Pritom to boli max A-B. Ale boli este pevne a plne, nie ako po 3 kojeniach... ;-)))
Obdivujem vas, co sa tyka veku vasich deticiek. Ja som bola na prvej konzultacii uz pred rokom a pol, ale s doktorom sme uvazili, ze je lepsie pockat, kym moja najmladsia nema aspon 2roky (vtedy mala 1,5). A je to uplne pohodove dietatko, ale prihliadala som na to, ze ju este musim pri dost vela cinnostiach dvihat (detska sedacka, autosedacka, zachodik, postielka, a pod...) Ja osm ale nemala pri sebe babicky, ani jednu, ked sme byvali v BA. Nakoniec som podstupila opku az ked mala najmensia 3roky, lebo na jar (ked mala cca 2,5)by som to uz nestihla, nechcela som zazit horucavy. Tak som pockala do jesene a 12.11.2008 som lahla pod skalpel ;-)))