Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

tajka,
maly ma 1,5roka, uz som ho naucila po svojich chodit aj dolu schodmi, aj vyliezt na postel, tak mu to malinkemu mojmu aj prospelo:-)))

babydoll

miu,
dakujem moja za radu, ale vies, niekedy sa inak neda. Autom s nim zatial nechodim, do sedacky ho teda fakt nechcem nadrapovat, v kociku taktiez este nepromenadujeme, tiez by som ho musela vkladat a vykladat z neho. Tak chodime na peso, stasie, ze byvame priamo na pesej zone, tak do vsetkych potrebnych obchodov to mam desat krokov. Ale napr. do sedacky na papanie tak tam ho musim vyteperit. Dam si ju najnizsie ako sa da a supnem ho tam. Skusali sme aj obedovat na zemi-hotova katastrofa! Ryza pristala az na vianocnom stromceku!

tajka99

evkalc,
to plne chapem, to je dobry dovod, nikto nebude nic sipit, uvidis ;-)))) Ak ti moze monazel pomoct, tak to zvladnete, neboj. Moj manzel je dost pracovne zaneprazdneny, chodi aj na sluzobky 1 x mesacne a mame tri decka, takze toho som sa trochu bala. Ale je to dobry kompromis v tvojom pripade, bude dobre... ;-))))))))))))

tajka99

napr. ninab bola tiez z tych, ktorej sme dohovarali, ze to vobec nepotrebovala, je to este aj mladucke dievca, tomu sa cudujem. Ozaj, dlho som ju nevidela tu, neviete niekto, co je s nou? Niekedy bola najfrekventovanejsou prispievatelkou ;-)))))

evkalc

tajka - no aj moja druhorodena bude mat len nieco vyse roka asi ak ma budu operovat.. neviem vobec ako to zvladneme ked ju vsade treba dvihat no my s manzelom si opku chceme nechat pre seba a tak keby ma tento rok videli v plavkach tak to by som pozdejsie nijak nezatajila pred svokrou a otcom ze som bola na opke.. oni by ma aj ukamenovali hadam za to... teraz sa mozem este vyhovorit ze mi ostali plnsie po kojeni a cvicenim som ich spevnila. teraz nosim svetre a tak nevidia ze tam mam len natiahnutu kozu aj to zvraskavenu lebo mam vela strii. takze aj preto chcem mat prsicka cim skor

tajka99

babydoll,
kolko ma maly? Ja som tiez velmi nepocuvala zakazy, od tych 6 tyzdnov dviham male na ruky v pohode. Dovtedy len sem-tam, ked zliezali zo zachodika, tak som im samozrejme musela pomoct. Ale snazila som sa zapajat bicepsy ;-)
Myslim si vsak, ze osobny pocit je najdolezitejsi, samorejme sa setrit, predsa tie nasledky mozu byt nestastne, ale ak mamina dviha dietatko tak sikovne, postupne, napr. z drepu, aby ten tlak vahy bol v tomto pripade na stehnach, tak je to OK ;-))

babydoll

romika,
ja som doplacala za jednu noc 1500Sk, rozdiel je 500Sk za nadstandard, chcela som mat kupelnu a telku a aj som chcela byt sama, aby manzel mohol hocikedy prist a mohli sme sa porozpravat. Mala som taku izbu aj pri porode a bola som velmi spokojna, aj manzel na tom trval.Tesne predtym ako som isla ja, vratila sa odtial sakura a pisala, ze bola na izbe s nejakymi babkami, ze to tam nejako spajaju, mali vtedy narvano, tak aj tomu som chcela predist....zbytocne otazky od cudzich ludi- to velmi nemusim.

evkalc

externa - a ty si bola aj skor na konzultacii u Trsku? lebo ty si mala male prsia fakt tak som chcela vediet ci ta nechcel skor operovat? ked si uz tak davno dokojila trval na tom polroku?

tajka99

externa,
vitaj!!!! Tesim sa s tebou, viem, aky je to pocit, uz ich mat ;-) Vsetky bolesti idu bokom, ked na nich clovek mrkne.
Inak plne s tebou suhlasim, niektore baby, podla mna, to vobec nepotrebovali... Nie je dobre sa upriamit na dokonalost tela, lebo take baby nebudu so sebou nikdy spokojne, ani keby si dali 20 plastickych operacii. Je ine, ked tam mame len kozu a rebra, to uz vieme, preco to podstupujeme, ale niektore by to mali naozaj poriadne zvazit. Mozno pockat par rokov... Tazko sudit, ja viem, je to relativne a aj foto mozu skreslovat, ale predsa, je tam nejake to riziko, tak nech viem, preco to chcem. Podla mna ak je telo pevne, su na nom aj A-cka sexi. Ine je, ked tie A-cka uz vekom ovisnu, to uz je dovod na komplex. Ja som nikdy nemala nejake bomby, ale este kym som nerodila, bola som na seba pysna a muzi si cenia hlavne to, kolki mi povedali, ze mam najkrajsie prsia na svete. Pritom to boli max A-B. Ale boli este pevne a plne, nie ako po 3 kojeniach... ;-)))
Obdivujem vas, co sa tyka veku vasich deticiek. Ja som bola na prvej konzultacii uz pred rokom a pol, ale s doktorom sme uvazili, ze je lepsie pockat, kym moja najmladsia nema aspon 2roky (vtedy mala 1,5). A je to uplne pohodove dietatko, ale prihliadala som na to, ze ju este musim pri dost vela cinnostiach dvihat (detska sedacka, autosedacka, zachodik, postielka, a pod...) Ja osm ale nemala pri sebe babicky, ani jednu, ked sme byvali v BA. Nakoniec som podstupila opku az ked mala najmensia 3roky, lebo na jar (ked mala cca 2,5)by som to uz nestihla, nechcela som zazit horucavy. Tak som pockala do jesene a 12.11.2008 som lahla pod skalpel ;-)))