Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

externa
blahozelam a zelam skore zotavenie a co najmenej bolesti. Hlavne to spanie na chrbte nezavidim,ale nejako to pretrpis a zvladnes a aj to vstavanie z lahu do sedu :) Tesim sa neskor na fotecky :)

tajka99

nelina,
cha, cha, to muselo byt fakt zvlastne, radovy brat podava ranajky do postele polonahym zenskym, ha, ha, ha, ale som sa nasmiala :-DDDD
V Chirmede boli sestricky uzasne, nic som si nemusela doniest okrem ustej vody na ranne umytie zubov. Cely cas boli usmievave, komunikativne, ochotne - taky ludsky pristup. Clovek tam mal pocit, ze je snad kralovskeho rodu. Po operacii obskakovali, chlacholili, pytali sa, ako je, na poziadanie pridali nejake lieky proti bolesti, ked sa nedali z toho radu, dali co najskor z ineho radu, tak to nejako kombinovali. Furt sa pytali, ci to boli, ci nechcem nieco na spanie, ci mi netreba na zachod. Potom vecer okolo 20:00 este raz prisiel doktor, ci je vsetko OK. Cez noc som sa citila ako doma, sestricka, co mala sluzbu spala na posteli vedla mna, kecali sme (ked som nespala a vladala) ako sestry, pocuvali radio, pytala sa na vsetko, ci hlasnejsie, ci tichsie, ci mi nevadi, ked pozehli nejake pradlo, a pod.... V noci, ked mi trebalo cikat, vystrelila na moju prvu slabiku ako vcelicka a ochotne sla so mnou. Vkuse sa pytala, ci sa mi netoci hlava, alebo nie je zle. Nech pomaly vstavam, nech trosku posedim, kym vstanem,... Potom rano, ze co chcem na ranajky, ci moze byt to alebo to, ci sladke, ci chlebik. Ci este nechcem duplu, na druhy den som uz sama sla na zachod, tie flasticky boli uplne v pohode, zvykla som si na ne. Sli sme vybrat dreny (neviem preco to inde nechavaju 2 dni, tam staci 1 den a uz to nejako vela netieklo, vsak niekde nedavaju vobec dreny, tak mam podozrenie, ci nechcu zarobit na tom priplacani dalsieho dna, kedze sa urcite ziadnej nechce ist domov s drenami). No a potom som zavolala manzelovi, oni uplne v pohode, ze nikde sa nemusim ponahlat, chceli mi pomoct sa aj obliect, ale citila som sa v pohode, zvladla som to sama. A dodnes, ked tam pridem, poznaju ma, hned s usmevom zdravia, su skvele, vsetky... A prostredie vobec nie ako v nemocnici, je to take ako v nejakom novucickom hoteli v historickej budove, ako v penzione niekde v Spisskej Sobote ;-)))

nelina

externa,
mna Trska operoval u milosrdnych bratov,interklinik tam ma v prenajme celu cast.ja som bola max.spokojna.boli sme na izbe dve,mali sme kupelnu,sprchu,telku,no super komfort.najlepsie bolo,ze sa o nas starala okrem klasickych sestriciek aj radova sestra,ktora bola uzasna,pomahala nam so vsetkym.kazdu chvilku sa prisla spytat,ci nieco nepotrebujeme.je to zaujimave,ze ona podla mna urcite nebola stotoznena s takymito zakrokmi,predsa len viera taketo veci nepodporuje,ale vobec nam to nedala najavo,brala to ako poslanie-pomahat.na izbe sme mali aj bibliu,krizik na stene.bol to taky zvlastny pocit.ranajky nam doniesol radovy "brat"-lezali sme tam v tych retro podprdach,ani sa na nas nepozrel,len podravil a so sklonenou hlavou polozil ranajky na stoliky.

externa

ivja-este som zabudla,wc papier,mydlo na umyvanie ruk...a svoje hygienicke a osobne potreby...
Cakala som za tie prachy trochu väčši standart...

Tajka-pytam sa aj ja samej seba uz davno,co je s ninab...Velmi davno sa neozvala,predtym tu bola skoro stale...Snad je ok.Inak,ona mala fakt pekne prsia-skoda rezania...

evkalc-moja prva konzultacia bola u Dr.Jezovitovej v auguste...tiez odporucala pockat pol roka.U Trsku som bola 2.10. a dal mi termin na 10.12.myslim...nechcel ma skôr operovat..Ten termin som musela zrusit-som to tu uz spominala...Druhu konzult.som mala 20.12.a termin mi dal na 12.1.

externa

megy8-do galerky vsetkych dievcat tu na fore sa dostanes ak aj ty sama posles svoju fotku pred na mail e.uhrinová@gmail.com,len prs bez hlavy,ona ti potom da pristupove heslo do galerky.

miumiu-ved praveze aj trikrat som pozrela.Mala si peknucke.Keby som ja take mala...jaj..bola by som stastna...Ale,jasne-bolo to tvoje rozhodnutie...

ivja-no,ja som nebola moc spokojna,boli sme tri na izbe-kocka ktora si dala robit tiez silikony a velmi prijemna pani...To bolo v pohode.Na izbe bola strasna zima..bolo len 15°C!!!! mrzli sme tam,na druhy den nam konecne doniesli ohrievac.Sestricky-dalo sa...ak som nieco chcela-napr.upravit vankus vzdy som musela poprosit,teda nebola ziadna iniciativa od sestier...V noci sestry spali,neboli ani raz pozriet na izbe...Kocka mala bolesti nad ranom,zvonili sme,prisla rozospata sestra....Jedlo-neni som velmi narocna,nieco sa dalo zjest,ale bola som hladna...Tak odporucam aspon banány....

ivja

externa
ahoj, no čo, zohriala si mi tam operačné lôžko?:))))))))KONEČNE máš potom - úprimne ti závidím!!Prajem dobré hojenie.
Dr. som volala kvôli tomu skoršiemu termínu,ale voľný už nemá.
Môj gynekológ robí dnes do 18,00, tak za ním skočím sa spýtať, či by mi o 2 týždne nedal nejaké injekcie, aby som náhodou nezačala skôr krvácať , to by som nerada.
Stravu si tam mala akú? mám si niečo so sebou vziať?
Ak môžeš, napíš mi,čo ma tam čaká asp. v skratke.

megy8

externa- blahozelam,aj ti trosku zavidim ,ze uz mas po tom-jasne ,ze v dobrom :)teraz si konecne citam predosle prispevky,lebo satu toolko toho nahromadilo,kym som bola prec :o)