Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

baby, kedy a vam zacali prska usadzat nizsie? moje su este stale tak hore k hrudi...vraj to klesne a rozleje do stran,ale bojim sa, ze to tak ostane a to nechcem..kedy vam to zacalo pekne klesat do normalu? mam pocit ze to mam na hrudniku velmi hore narvane..neviem,ci som to spravne opisala....a po dalsie sa chcem spytat, ci ste uz po tych 6 tyzdnoch nosili riadnu podprsnku,aku ste chceli a ktora vam nevadila..

ivja

externa
budem sa snažiť byť pokojná a nadájať sa alchemilkou :))
tajka99
si zlatučká,keď ja si neviem predstaviť, že by som dr. stále bombardovala telefonátmi, asi by nebol spokojný s takou iniciatívou:((

tajka99

BarborkaC,
neviem to isto, ale myslim, ze okolo 21-23 rokov.
ivja,
neboj, priebezne si zistuj, ci nejaka neodlozila operaciu, vsak to sa moze stat kazdy operacny den...

ivja

tak už som späť. Gynekológ bol zlatý, povedal, že radšej nech sa pred operáciou v piatok prídem ukázať, ak začnem špiniť. Skontroluje, či to nebude krvácať a rozhodneme sa radšej, že by som si opku dala po menzese.Vraj aby som neišla do rizika. No a žiadne injekcie, ani lieky na to špinenie mi dať nemôže, pretože sú to všetko hormóny .
takže vôbec nie som si istá, či tú operáciu budem toho 2.2. mať fnuk!!:(((