Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

externa ja som si na ne kukla uz v ten den ako ma pustili domkov. takze zvedavost je zvedavost a ta ma premohla. kukla som sa a zase som to zapla.

bianica

Ahojte,
dnes som sa konecne dostala na konzultaciu do Chirmedu a musim vam napisat, ze uz chapem o com pisali baby, ktore tam boli na opke. Uplne suhlasim s ich pochvalami, zatial co sa tyka pristupu.Stretko som mala s dr.Magdom. Uzasny, mily dr, vsetko mi vysvetlil a hodinu sa so mnou zaoberal, vyberal rozne druhy implosov, aby som bola maximalne spokojna. Nakoniec sme sa dohodli na gulatych 280ml, stredny profil, eurosilikony. Dr. by isiel aj do vacsich,ale ja nie, chcem len vyplnit moje.Termin opky mam 24.2, takze ivja, kym ja sa dostanem na opku, tak ty uz budes takmer zahojena :-) Uz sa neviem dockat!!!

babydoll

externa,
ja so si podprdu rozopla na chvilku zo zvedavosti na stvrty den. Tiez som sa bala. A k tym podmienkam v SNOPe - ja som bola naopak od teba so vsetkym spokojna, s normalnou nemocnicou u nas na Slovensku sa to neda ani porovnat. Ále samozrejme to nemusi byt zase zrovnatelne s vasimi nemocnicami v Rakusku. V mojom pripade aj sestricky boli mile, dost sa mi venovali, keby chodili prilis casto a furt sa ma vypytovali dokola ci ma nieco boli, ci nieco nechcem - liezlo by mi to na nervy. Ved som mala pri ruke na posteli zvoncek a ked som nieco chcela, zazvonila som a hned prisli. A myslim si, ze ta suma co isla do SNOPu z vacsej casti bola urcite za operacnu salu a vybavenie, ani nie tak za lozko. Uz som to tu spominala, ze som mala nadstand.izbu, takze kocky ak chcete byt same a mat vacsi komfort staci si to u dr. Trsku objednat. Rozdiel je 500Sk na noc.

romika

externa
no to si ma moc nepotesila s tými podmienkami v Snope idem tam za mesiac na opku a teraz mam taky blby pocit z toho... a prsia si si uz videla??inak Trska mi tu nemocnicu opisoval ze je pekne vybavena atd..a teraz take sklamanie..aach

externa

marja-tak mu skus zavolat...na c.0905 204494 ale od 14:00-do 20:00
inak ja som tiez cakala asi tyzden na jeho odpoved...

externa

salmi,miumiu-nemate zac...naozaj ste mali peknucke prsia..ja by som bola velmi happy,keby som take mala.
Ja som fakt sklamana zo Snopu-na WC nam pomohli len raz,a potom sme museli uz same..ze aby sme si pocvicili.Jedlo dostal kazdy to iste...Opka ma vysla 85000sk a z toho 38000sk stali implose,32000sk pobyt v nemocnici a tych 15000 bolo Trskovi na ucet.Tak som ocakavala-nie luxus-to ja nemusim,ale urcite viacej starostlivosti.A to sa este sestry vypytovali ci sme teraz spokojne,ze sme si to dali...a bla-bla-bla.
Velmi som sa uz tesila domov.
Bolesti nemam.Chcem sa vas opytat-kedy ste si doma uz rozopli podprdu?tak na chvilu myslim...

marja

ja som mu pisala na tu mail adresu pastickychirurg.-Trskovi...ma len tuto jednu?stale sa mi neozval, uz som mu poslala predvcerom druhy mail....dkaujem za odpoved

miu miu

externa tak dakujem velmi pekne, ale poviem ti ze by ma nikdy nenapadlo ze mi tu niekto pochvali prsia pred opkou. hi

Inak ja na kliniku mozem povedat presne to co tajka99 aj co sa tyka ochoty, stale sa chodili sestricky pytat, aj nas chlacholili aj sme posrandovali aj na wc ochotne pomohli aj vsetko tak ako pisala tajka. dokonca aj na mna sa hned pametali ked som prisla este sa cudovali ze to uz je tolko co som tam lezala. ze jak to leti, aj ma pochvalili ze uzasne vypadam, ze je vidiet ze sa citim dobre. fakt uzasne boli aj v noci, sice tam nespali pri nas ale chodili casto kuk. aj telku sme mali a rano tiez sme si mohli vybrat co chcemae papat. ja ked mam pravdu povedat vobec som nebola hladna hoci som nejedla jeden a pol dna vobec ale chcela som mega kavu. to mi chybalo. ale zajedla som si aspon trochu nech mi neni po ceste domov zle. mne jedlo vobec nechybalo. tiez boli zlati, cely personal.