Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

no,tak som sa vam odfotila ,aj ked len cez webku,ale pozrite..hmmmm...ako ti vyzera? ja sa uz tolko pozeram v zrkadle, ze uz mi sibe...raz som spokojna, potom vymyslam, v spodnom pradle sa este nesalim,ale uz sa neviem dockat, kedy si pojdem kupit novu velkost.

externa

malinka sa dozaduje,ale skoro cely den je u svokrovcov tak to neni az take strasne-tam je svagrova dcera tak sa spolu hraju...A vecer ju ma manzel.
baby-ja mam riadnu svalovku na pleciach-ako ma taha podprda..manzel ma len masiruje a skrabka..:)

bianica

evkalc
cena za opku bude 2025 eur a kontakty som ti skopcila z ich stranky
Telefón: +421 55 729 70 69
T-Mobile: +421 910 958 298
Orange: +421 905 644 839

babydoll

externa,
no jasne, dolezite je ze sme my v poriadku a hlavne konecne prsateeeeee! Uz sa moc tesim na tvoje fotecky, mas presne to co ja, takze som zvedava ake budu. Zatial sa ako citis? A co malinka, nevyzaduje si ist k mamine na ruky?

externa

marja-tak asi ano...ak chces ist az v juli-tak ma cas.Skôr sa ti neda?myslim,ze ti bude dost teplo v tej podprde...Ale asi nemôzes skôr,vsak?

marja

externa-tak uz chapem, to lebo mas anatomy, hovoril mi ze su drahsie....mne navrhol gulate aj som chcela gule....mam normalne francuzsky mobil ale nehorazna suma je za volanie do zahr. a este k tomu na mobil takze to si radsej pockam, ved hadam by mal odpisovat na maily preboha....v lete som nemala problem, odpisal hned tak mozno je to sposobene len mnozstvom pacientiek teraz a tym, ze na mna ma cas kedze chcem ist az v juli.....

externa

babydoll-mile boli akurat sanitarky...Nebolo to take strasne,ale mohlo to byt lepsie.Ja som lezala viackrat v ruzinovskej nem.a bola som spokojna.V rakusku som bola len raz-pred mesiacom som bola operovana-a bola som riadne prekvapena...vsetko to co som mala zo sebou som vôbec nepotrebovala,sestricky chodili v noci kontrolovat s malou baterkou ci je vsetko ok.Tak som si len myslela,ze ked si uz platim bude to aspon na takejto urovni.Sklamalo ma to.Ale,mam to zasebou...zatial je vsetko ok a to je najhlavnejsie!!!

marja aj ja som v zahranici a zavolala som mu-nemas tam nejake call centrum?
ja mam polytechy,anatomicke 320ml...
ja som mu posielala na ucet 14600sk,v den OP 70000sk + 300sk za konzult.u anesteziologicky,a pri odchode 1000sk za jednu noc navyse.

marja

externa-nemam ako volat, som v zahr.dlhodobo, mozem len mailovat....
ty si platila 83tis.u Trsku v SNOPE?lebo ja idem tiez tam a tiez k nemu....a hovoril o 70tisicoch.....aku mas znacku a velkost implosov?no som zvedava co odpise, hlavne nech uz odpise....