Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

externa,
otavujes sa vyborne,mne na treti den manzel este umyval hlavu,ale ja som si ju sama fenovala.no ten chrbatik,to musis vydrzat.mna to tak riadne drzalo skoro dva tyzdne od opky a k tomu este stehy,hlavne pod lavym prskom,dost to tlacilo a stipalo.myslela som si,ze tam mam zapal,ale pri vybere stehov doktor povedal,ze rezy su pekne.ked ich vybral,juj az taka ulava.vo februari ideme na ples,dnes mi prislo pradielko pod saty,super,len stlaci prska k sebe-nadhera.mozem si dat vystrih az pod prska.vyzera to super.poslem fotecky.je mi luto,ze tvoja dcerka trochu trpi,ze ju nemozes vziat na ruky,ale za par tyzdnov si na to ani nespomenies./ani ona/.moju malu a manzela to vtedy strasne zblizilo,ked sa o nu staral,sprchoval ju,vodli rano do skolky.ona je sice vacsia,uz pred tym som ju pripravovala na to,ze ju nebudem brat na ruky.povedala som ej ze som "chorucka"a ukazala som jej naplaste.ked som bola na vyber stehov a vysla som od doktora,hned kontrolovala,ci uz nie som chorucka a ked videla,ze nemam oblepeny hrudnik,sondovala,ci ju mozem vziat na ruky.zase som jej musela vysvetlovat,ze este nie...3,5 rocne dieta to uz ako tak pochopi.stale mi ofukovala prska,bolo to take zlate ako sa starala.

externa

ivja-dakujem,bolesti nemam,az na ten chrbat-hlavne lopatky a plecia...obcas este citim tlak na hrudny kôš,hlavne ked sa viac v spanku zošuchnem-az skoro lezim-tak pri vstavani to citim..dnes som si konecne umyla vlasy.Inak s dcerkou sa v pohode hram na zemi,len ju nesmiem dvihnut-ona sa chudatko tak smutne na mna pozrie-ze preco nie "hopa"...
nudim sa tak trochu-nemôzem upratovat...môjmu muzovi sa moc nechce,aj ked sa prekonava....ale väčšinou sa hra playstation-ako male decko:(

miu miu

tajka99 nie ja som bola v estheticu ale prebiehalo to tam preste tak ako u teba. presne. ako by som tam seba videla.

tajka99

baby,teraz tu vikend nebudem, idem do Zdiaru lyzovat s rodinkou, tak vela nepiste, aby som to stihala potom citat ;-))))))))))) Neviem co ma dorazi skor, ci tie svahy a moja 14rocna absencia lyzovania alebo mnozstvo alkoholu, ako to na chatach byva :-) (ale v tom som nastastie neabstinovala) :-DDDDDDDD
Tak sa drzte a fotteeeeeeee!!!!!

tajka99

bianica,
no vidis, ja uz som sa bala, ze ma budete podozrievat, ze tu robim reklamu Chirmedu, tak teraz vidno, ze je to objektivne. Ze sa tam clovek citi uplne skvelo, ako "Pani Pacientka", nie "...dalsi prosim...". Takychto sluzieb je na Slovensku veru malo a zvlast na vychode :-( Ozaj nechces viac ako 280ml, ja by som pod 300ml nesla, neboj sa toho, aby si potom nelutovala ;-))
miumiu,
ty si bola tiez v Chirmede? ;-)

ivja

21.2. idem na sono a 22.2.moč,krv a 27.2. mám interné. pomaly sa mi to blíži, pijem alchimilku a čakám, kedy príde na mňa rad. Čítala som ťa aj na stránke plast.chirurg. je fajn, že už nemáš také bolesti a vyspi sa pekne bez tej tabletky- do ružova

externa

ivja-vravel ze 26.1.poobede,ale mam mu este zavolat..neviem-lebo manzel ma v ten den tiez nejaky termin-ci si to neposuniem o jeden den neskôr...