externa,
otavujes sa vyborne,mne na treti den manzel este umyval hlavu,ale ja som si ju sama fenovala.no ten chrbatik,to musis vydrzat.mna to tak riadne drzalo skoro dva tyzdne od opky a k tomu este stehy,hlavne pod lavym prskom,dost to tlacilo a stipalo.myslela som si,ze tam mam zapal,ale pri vybere stehov doktor povedal,ze rezy su pekne.ked ich vybral,juj az taka ulava.vo februari ideme na ples,dnes mi prislo pradielko pod saty,super,len stlaci prska k sebe-nadhera.mozem si dat vystrih az pod prska.vyzera to super.poslem fotecky.je mi luto,ze tvoja dcerka trochu trpi,ze ju nemozes vziat na ruky,ale za par tyzdnov si na to ani nespomenies./ani ona/.moju malu a manzela to vtedy strasne zblizilo,ked sa o nu staral,sprchoval ju,vodli rano do skolky.ona je sice vacsia,uz pred tym som ju pripravovala na to,ze ju nebudem brat na ruky.povedala som ej ze som "chorucka"a ukazala som jej naplaste.ked som bola na vyber stehov a vysla som od doktora,hned kontrolovala,ci uz nie som chorucka a ked videla,ze nemam oblepeny hrudnik,sondovala,ci ju mozem vziat na ruky.zase som jej musela vysvetlovat,ze este nie...3,5 rocne dieta to uz ako tak pochopi.stale mi ofukovala prska,bolo to take zlate ako sa starala.