Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

sakura
tak vobec nie su na 400-450ml velke...vobec a nechapem,kde sa tie velikanske implose na mne stratili...ja ich dam k sebe celkom v pohode,aj ked nie je to este na 100%,ale spim uz aj na boku s opatrnostou,ale da sa...fotky su len z webky,lepsie to bude klasickym fotakom a uvidite,ze na tu velkost to nie je take,ako by to malo byt...comu nerozumiem,pretoze zaklad som mala tiez a vysledok nie je vobec podla mojich predstav...a nikto ma ani neupozornil na to,ze to moze takto dopadnut a sice,ze efekt neude taky,aky sa hovorilo pred operaciou

sakura

ivja
no tak to je pekné.....By som rada vedela že prečo zrušili tu záruku. Tak to potom by mohli babenkam vrátiť peniažky......
Jaj,neboj. Všetko dobre dopadne. Teším sa spolu s tebou. Už o chvílu budeš aj ty prsatica:) A byť tebou tak by som asi šla do max čo ti navrhne:)

mops

ivja prepac ja som to celkom nepochopila s tymi implantatmi McGhany.ja som sa tiez doktora na ne pytala,ze by som ich chcela a nic mi nepovedal.

ivja

Ahoj sakura
mne sa to slimačím tempom blíži, už sa neviem dočkať. Tento týždeň si robím predoperačné.
Vieš,ja viem, že menzes nedostanem v deň opky. Ja len neviem, čo urobím, keď začnem špiniť už predmenzesovo, lebo to mi vychádza práve na tie dni , keď budem mať opku.To som chcela nejako posunúť :( AAAAAAale, uvidím!!
S dr. som sa bavila o implantátoch a povedal mi, že McGhany zrušili tú 8 ročnú záruku na utvorenie kapsuly, takže tým sa McGhany vyrovnávajú ostatným značkám. Už je rozdiel len v cene.Povedal, že kvalitou sú rovnaké, rovnaké sú u všetkých aj záruky a platí sa u nich len za značku.

sakura

externa
aj ja idem 26 do SNOP. Na kontrolu a este na konzultacku ohladom lipo. A este berem aj kamosku - ta si chce dat urobit nosik:)

sakura

Ahojte babenky. Mala som vypadok internetu:(((( Ale ste tu toho popisali. Nestacim citat:))

Externa
gratulujem k novym prskam. Som zvedava na fotecky. No to ma mrzi s tym SNOPOM. Ja som bola spokojna. A to som dost narocna. Ale ta zima by ma stvala urcite.

Ivja
a ty ako? Citam ze tu mas nejake problemy s kamoskami:( Ani mne nechcel dat dr vyvolavacku - vraj su to hormony. tak som len trpla aby som ich nedostala v den opky. Ale nastastie sa umudrili.....

salmi
krasne prska. A su velke:)) A ty si sa bala ze budu male. Ty ich uz ako skoro das k sebe. Ja este tak celkom nie:(

nelina

ivanka83,
no,nechapem o com pises,chces ist na plastiku prs?,co myslis tym ze sa posuvaju smerom dolu-implantaty,ci nieco ine ??mozno som nezaregistrovala priaspevky dozadu a ak prebieha suvisla diskusia s tebou a inymi babami,tak povazuj moju otazku za bezpredmetnu.

ivanka_83

ahoj.tiez som uvazovala o plastike.ale v cr u remesa.inak som si citala, ze sa posuvaju smerom dole a niesu take pekne ako po operacii...takze neviem ci to ma vyznam.chodit na opravy a dokola...