Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

bianica,
externa,

ste zlate,ze sa snazite byt mile na mna,je pravda, ze nemam ziadne komplikacie a vsetko je po zdravotnej stranke v norme,ale ten vysledok vobec nie je to,co mi bolo povedane pred operaciou...a lutujem,ze som sa na to dala. smrtelne vazne..robila som to rpeto,ze som chcela byt spokojna na minimum 10-15r a tak som len vyhodila kopec penazi, pretrpela velke bolesti a zaco? za to,ze nie som spokoja a vysledok mam tak slaby,ze keby som toto vedela pred operaciou,neexistuje,ze sa na to dam....povodne som to tu nechcela napisat,ale ked sa pozeram do zrkadla kazdy den, tak mi je do placu, som nastvana ani neviem na koho viac,ci na seba,alebo na doktorov..je mi z toho nanic.

externa

salmi-mne sa tvoje prsia pacia-tvarovo su pekne,len ta velkost mi nesedi....

marja-myslim,ze moč kvôli bielkovinam...neviem...je to len dohad.Tak sa liec-nemas zapal močovych ciest?

bianica

salmi,
pozerala som tvoje fotky a musim ti napisat, ze mas kraaaaasne prsia. Tiez som cakala, ze budu vacsie, ale vyzeraju uplne prirodzene a fakt su super. Mozno by bolo fajn, poslat aj fotku z predu, tak bude lepsie vidiet - pred a po, ale mne sa tvoje cici fakt velmi pacia

marja

externa- super ze sa uz citis v pohode....inak uz mi odpisal Trska, akurat si potrebuje najst moje materialy tak este nenapisal ml, som vazne zvedava, potom napisem co mi navrhol....neda sa mi inak ist-az v juli bo ucim v zahr. na ZS takze musime tu byt do konca sk.roka a manzel je sportovec, sezona im konci tiez dost neskoro tento rok....
inak, pisali ste, ze idete na moc niektora....to treba aj vysetrenie mocu- na co presne? bo ja mam momentalne uz asi 2-3 mesiace problemy, nejaku infekciu v moci, sposobuje to stipanie pri cikani ale este neviem co to je, ATB na moc.mechur a cesty na zapal atd. nezabrali takze cakam na dalsie vysetrenia....lenze tu vsetko strasne dlho trva tak ak nebudem dovtedy vyliecena dufam, ze to nebude vadit pri OP....

marja

externa- super ze sa uz citis v pohode....inak uz mi odpisal Trska, akurat si potrebuje najst moje materialy tak este nenapisal ml, som vazne zvedava, potom napisem co mi navrhol....neda sa mi inak ist-az v juli bo ucim v zahr. na ZS takze musime tu byt do konca sk.roka a manzel je sportovec, sezona im konci tiez dost neskoro tento rok....
inak, pisali ste, ze idete na moc niektora....to treba aj vysetrenie mocu- na co presne? bo ja mam momentalne uz asi 2-3 mesiace problemy, nejaku infekciu v moci, sposobuje to stipanie pri cikani ale este neviem co to je, ATB na moc.mechur a cesty na zapal atd. nezabrali takze cakam na dalsie vysetrenia....lenze tu vsetko strasne dlho trva tak ak nebudem dovtedy vyliecena dufam, ze to nebude vadit pri OP....

salmi

externa
vobec sa neospravedlnuj, aj keby boli o nicom, tu sa mozu kludne pisat aj negativne reakcie,ved je to anonymne a nie kazdemu sa musi vysledok pacit, ani mne sa nepacia vsetky prsia v galerke,aj ked kazda to ma lepsie ako pred operaciou....ja som vsak asi jedina,ktora nie je absolutne spokojna a nevie mi nikto vysvetlit, povedat, kde sa stala chyba, kde sa stratili tie ml, v com je problem....jedine, co mi doktor povedal je,ze aj jemu sa to zda male, ze tomu nerpzumie...tak ked on uz tomu nerozumie, tak kto potom? nejde o male peniaze,a nehovoriac o tom,ze som mala tazsi priebeh zotavovania po operacii,ako vacsina bab,ktore na 3ti den uz dokazali fungovat...ja som este na 6ti den pila cez slamku,ale bez toho,aby som chytila pohar....ked to tak cele hodnotim, som velmi sklamana a lutujem

salmi

sakura
ako to myslis, ze pojdes este raz???a kvoli comu??? ved este len teraz sa zotavujes a uz uvazujes,ze si to zopakujes?? ja uz ani neviem, co si o tomto celom mam mysliet, mam velke implantaty,ktore nedavaju bezne a vobec to nie je vidiet...nechapem,ci mi vobec dal ten implantat a nevymenil za mensi..neviem co si mam o tom mysliet...ale zaplatit som zaplatila,no vysledok je o nicom..peniaze mi urcite nevratia, implantaty mi urcite nove nedaju a zase 600ml do seba trepat nechcem,ale nepaci sa mi to...vobec ma na to nikto neupozornil,ze vysledok moze byt minimalny

externa

salmi-inak,prepac,ale tiez mam podobny nazor ako ty sama....Pozrela som si tvoje fotky a ked som zbadala ze aku velkost si si dala-ma to prekvapilo,lebo pravdupovediac som cakala nejake "bomby" teda väčšie ako su.Ale musim povedat,ze ich mas veeeeeeeelmi pekne...

externa

nelina-dakujem,si zlata
ivja-hm,zaujimave s tymi znackami,nelina ma tiez Mcghany a len par tyzdnov-tak snad sa to este nanu vztahuje.Neboj,kamosky nepridu....

sakura-bola som na izbe c 8,v inych izbach bolo teplo,aj sestricky zakazdym ked prisli do nasej izby-ze preboha aka je tu zima....Kocka,co bola so mnou na izbe-tiez silikony, sa nieco opytala sestry-ta len prevratila oci a nieco jej odpovedala...Boli take trochu zvlastne...Neviem,proste necitili sme sa tak dobre...ta kocka isla aj na druhy den domov...tiez povedala ze o tom napise na diskusii...
Vies,mala som taky pocit,ze ich otravujem....Ale,je mi to v podstate jedno,mozno sme im neboli sympaticke...
Tak sa mozno toho 26teho uvidime...asi mas prist poobede,vsak?

sakura

salmi
no tak to som teda zvedava. Urob fotky cez fotak. No ja som sa uz s velkostou zmierila - a to len preto ze pojdem este raz....Mne uz pomalicky mäknu - ale celkom k sebe este nejdu:(