Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

salmi
a ja sa spolieham este na tu lipo - ze po nej to bude vyzerat väcsie.....
Inac ten doktor - ohromny - ale ti teda poradil.....
Mas eurosilicony, ze? Anatomicke?

salmi

dokonca,ked som bola na vyberani stehov, tak videl na mne, ze nejako neplesam od radosit,ale ze mam opacne reakcie...so mu povedala, ze vobec nei som spokojna, ze je to minimalny efekt,tak priznal,ze ani jemu sa to nezda..ze mozno ,keby som schudla z bokov, ze to opticky skreskuje, ze keby sa mi podarilo zhodit, tak to lepsie ukaze...to ma uplne dorazil s touto reakciou...neviem najst logiku tom,ako suvisia moje boky s matematickymi vypoctami,meraniami a velkostou,ktora ma dopredu urcene centimetre na hrudniku...pred opkou som mala pod prsiami 80 cez90 a teraz mam 95...a malo to byt 8-9cm....

salmi

dokonca,ked som bola na vyberani stehov, tak videl na mne, ze nejako neplesam od radosit,ale ze mam opacne reakcie...so mu povedala, ze vobec nei som spokojna, ze je to minimalny efekt,tak priznal,ze ani jemu sa to nezda..ze mozno ,keby som schudla z bokov, ze to opticky skreskuje, ze keby sa mi podarilo zhodit, tak to lepsie ukaze...to ma uplne dorazil s touto reakciou...neviem najst logiku tom,ako suvisia moje boky s matematickymi vypoctami,meraniami a velkostou,ktora ma dopredu urcene centimetre na hrudniku...pred opkou som mala pod prsiami 80 cez90 a teraz mam 95...a malo to byt 8-9cm....

sakura

marja
skus urinal alebo brusinky. Mne to pomohlo. Mavala so dost casto zapal mocoveho mechura.....

Salmi
no to musis mat ten pas. Aspon si myslim ze ho urcite kazda mame. Je tam napisane cislo implosu, znacka a velkost. Ak ho nemas pytaj si ho...
No som zvedava na fotky z fotaku. Inac aj ja som mala mat po opke 111cm cez prsia a mam len 105. A to som mala predtym 100. No, mam siroky hrudnik. Ale ako pisem - pre mna vzdy lepsie ako predtym - sice predstava bola ina. Ale moja vina - mala som tlacit na väcsie - len keby som vedela ako to bude vyzerat,ze?

salmi

dokonca,ked som bola na vyberani stehov, tak videl na mne, ze nejako neplesam od radosit,ale ze mam opacne reakcie...so mu povedala, ze vobec nei som spokojna, ze je to minimalny efekt,tak priznal,ze ani jemu sa to nezda..ze mozno ,keby som schudla z bokov, ze to opticky skreskuje, ze keby sa mi podarilo zhodit, tak to lepsie ukaze...to ma uplne dorazil s touto reakciou...neviem najst logiku tom,ako suvisia moje boky s matematikymi cypoctami,meraniami a velkostou,ktora ma dopredu urcene centimetre na hrudniku...pred opkou som mala pod prsiami 80 cez90 a teraz mam 95...a malo to byt 8-9cm....

salmi

sakura

ani ja nemam deti,ale mam sirsie boky, tak som si to chcela symetricky vyrovnat vacsimi implantatmi,ktore ten rpzdiel mali pekne dorovnat...nic take sa nestalo...mam len +5cm pri takych obrovskych imúlosoch..a nemam ziadny papier,len doklad o zaplateni...tam to objednavala kocka cez internet, rano este doktor skontroloval velkost,ci to sedi, nakreslil mi velkost cisel na prsia a viac uz neviem co sa dialo...ale vyzeram akoby som tam nemala ani 300ml, nie to este 400-450. ved to su obrovske velkosti,nechapem tym meraniam,vypoctom, to sa nemoze len tak stratit..ja fakt neviem co si mam o tom mysliet...v tej retro vyzeram uplne ako pred operaciou, ked mam tricko s pod nim retro, tak nema vobec velke prsia, take male, o nicom v zivote byn ikto nepovedal,ze mam implos, a obliect si tricko bez podprsenky absolutne nehrozi,si to neviem ani predstavit..moja chyba,ze som sa na to dala

marja

externa- neviem ale tie ATB boli na zapal moc.mechura, ciest a take a nezabrali vobec, tak neviem v com to bude....tu to vazne strasne dlho trva, nez sa objednas k lekarovi- sto rokov, lekar nerobi odbery, takze treba sa objednat do laboratoria potom ako uz mas papier od lekara, zasa to trva, potom cakat na vysledky, potom nejake ATB brat, nezaberu....proste hrozne a nehovorim o cene, ze ake je to drahe vsetko....vobec netusim co to je, jediny priznak je palenie pri cikani tak fakt neviem....a nasli v moci nejaku infekciu, len neviem akoze aku a co to je, aka choroba.....no snad by to nevadilo ani keby to nepreslo lebo uz to vazne trva 3 mesiace minimalne, tak neviem ci mi to tu vyliecia:(

sakura

salmi
a urcite musis mat pas od implosov. Tak si to skontroluj. Musi tam byt napisany typ a velkost. Kazda babenka ho ma....

sakura

salmi
no myslela som to tak ze ja este nemam deti. A sla som do toho s tym ze uvidim co to urobi po kojeni. Ale uz teraz viem ze aj keby to vyzeralo dobre tak chcem urcite väcsie a teda si dam urobit reopku tak ci tak. No to ma mrzi ze si neni spokojna - ked mam pravdu povediac aj ja som cakala ze ich budem mat väcsie... Ale uz to neriesim. Som spokojna lebo predtym to bolo urcite horsie.
Ach.Keby sme tak vedeli ako to bude vyzerat po opke. Ja co som videla baby s rovnakou velkostou ako mam ja a s podobnymi mierami tak na nich to boli bomby. No ja neviem ako si to mam vysvetlit ze na mne mi to pripada male. Mozno mam silnejsi sval - ten mi to viac pritlacil alebo ja neviem....