Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

marja
tak to ani nechci poznat....ale to som asi jedna z 1000 pripadov,co takto maximalne nevydarene obstoja, zase nechcem nikoho odradzat, len mam proste smolu,ze som ta 1 z 1000

salmi

sakura
tak pozrela som si teraz tvoje fotky...a mas ovela krajsi lepsi vysledok s mensimi implosami ako ja.....mozes byt spokojna, vazne,aj ked by som sa na tvojom mieste nebala dat aj 500.....

salmi

sakura
tak petra2 to ma krasne..ja absolutne absolutne ani zdaleka takto nevyzeram, ti vravim,ze vylsedok je taky,akoby osm nemala v sebe ani 300ml

marja

sakura- ja poznam zapal moc.mechura bohuzial tiez, mala som ho 2x ale toto nie je ono ked mi nezabrali ATB alebo moze to byt aj tak, ze ked uz sa opakuje zapal, ze nezaberaju ATB?neviem no:(
salmi- to je skoda, ze nie si spokojna, neviem si to ani predstavit tu situaciu:(

sakura

salmi
to fakt aj ona nie je spokojna? Ako je to mozne? A to gulate - teda som citala, vyzeraju väcsie ako anatomicke....
No ja neviem, skuste ten pas - aspon sa na to spytat - a tam si pozres tu velkost. I ked 450 ml by mali byt bombuse. Pozri Petra 2 - ta ma tusim 450 ml - a ma velke prsia. Tvoje sa im daju ako tak prirovnat? Neviem lebo som ich videla len na fotke z webu.....teda myslim tie tvoje. Ona ich ma z fotaku...

salmi

sakura,
sval ti pretrhnu, roztrihnu a to sa potom samo napaja ,obaluje a prijima za svoje..nie je mozne,aby to tak nenormalne stiahlo,ze vysledky su minimalne,ja mam pomerne makke prsia, vobec nie ako dve kamene, dam ich aj k sebe..ale su male,ved co to budem rozpisovat, vidis sama na fotkach...tuto noc som pre to vobec nespala...neviem, mozno ja som debil a som hysterka,alebo uz neviem ako sa nazvat,ale ..u mna je vysledok o nicom.

salmi

sakura
mam okruhle implose....tak vies, neviem,cia je to vina a kde sa skutocne stala chyba,ale ten vysledok nie je v poriadku...doktor uz urcite odoperoval x-pacientiek a doverovala om mu,ze sa v tom vyzna a vie co robi,ved napokon,co nam klientkam ostava, ked tomu nerozumieme anevieme si ten vysledok tak realne predstavit ako oni,ked s tym robia, ved odmerali uz xy zien, vlozili xy implantatov, a ked sa stava,ze vysledky su i napriek velkosti implosov minimalne, mal na to riziko upozornit, ved to je jeho povinnost, ked si davam dobrovolne zasahovat do zdraveho tela a davam sa pod narkozu, to nie je ist do obchodu a kupit si rozky....neviem ,nechcem nikoho obvinovat,ale myslim,ze ma podcenil a nielen mna,ale aj kocku,co lezala vedla na lozku, ta dostala 350tky a je na tom rovnako ako ja, nie je spokojna...

sakura

salmi
no ja neviem ci moj sval viac zapracoval alebo co. Preto si myslim ze by sa baby nemali bat tych väcsich velkosti. Hlavne ked sa jedna o umiestnenie pod sval...

sakura

salmi
no ja mam taky maly papierik - prehnuty - jeho velkost akurat do penazenky. No a vola sa to pas od implantatov. Ja neviem, ale si myslim ze to davaju kazdej babe. Aspon s kazdou co som si doteraz pisala tak ho ma. A nie vsetky boli u Trsku - ten to dava automaticky...
No na nom je napisany nazov, typ, velkost a umiestnenie a ci je to prva operacia alebo reopka.

salmi

sakura
takze tiez mas len +5cm?? to je ako mozne???? nechapem..takuto operaciu sa podla mna kvoli 5cm neoplati,ak ide ciste len o cm..