Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

salmi,
aj mne je luto,ze si nespokojna.pozerala som si tvoje fotecky,mala si pekne prsia aj pred opkou,su pekne aj teraz,ale mam z fotiek pocit,ze ti akurat tak implose vyplnili vrchnu cast prsiek a vo velkosti je minimalny rozdiel.ja by somm to asi tiez riesila tak,ze by som si ten "pas"vypytala.ved predsa len,musis mat nejaky doklad o tom,za co si zaplatila.je to fakt cudne,ze ho nemas.aj mne automaticky trska tento doklad dal spolu s brozurov o implantatoch.

lulllu

Danka, akurat som sa chcela opytat to iste :) Salmi, prosim, napis kam nemame ist. Je mi luto, ze sa take nieco moze stat :(((

danka000

Salmi a kde ťa operovali? Aj meno by sa zišlo, ale to nemusíš ak nechceš. To len pre informáciu aby som vedela kam nemam ísť. Dik

bianica

marja,
moja dcera mala takmer pol roka problemi s mocovymi cestami. Zevraj to bol mocak, ale mne sa to nevidelo,lebo v kuse jej predpisovali ATB a nezaberali. Mam jednu velmi dobru dr.,ktora sa zaoberal prirodnym liecenim a ona mi odporucala davat jej do jedla drveny koriander, ze je to prirodne ATB a silnejsie ako ... a teraz mi vypadol nazov ATB,ktore sa davaju len do zili v nemocnici. U dcerky zabrali, tak skus,ale davaj do kazdeho mozneho jedla,ale nie vela,lebo to ma dost vyraznu chut.

Salmi, asi by som sa dr povyhrazala, ze ak nedostanem pas, tak pojdem na reopku na inu kliniku a zazalujem ho, ak nemam tie implose, za ktore som zaplatila.

Ani vo sne ma nenapadlo, ze by sa take nieco mohlo stat!

externa

ja mam takisto pas od implantatov...

salmi-je mi to fakt luto

marja-a oblicky su v poriadku? mozno potrebujes ine antibiotikum

babydoll

ahoj salmi,
no som zhrozena co tu citam a zaroven som sa presvedcila ze sa to fakt deje. Nechcem robit nejake zavery, no ja som bola upozornena na nemocnicu do ktorej som chcela povodne ist na opku, ze nech tam nejdem, pretoze tam davaju implose bez tohto vami opisovaneho pasu, a zamerne ti daju ine implantaty ako si zaplatis( teda lacnejsie, aby usetrili) a kedze ti karticku k tomu nedaju, mozes sa potom stazovat na lamparni. Lenze ja myslim nemocnicu v BA a tam si ty urcite nebola. Tak ma to vylakalo, no ja som tomu az tak neverila ze je to mozne, ale aj tak som tam radsej nesla, no a vlastne sa tu ked citam, presviedcam, ze to bludy pravdepodobne neboli. No vazne mi to je luto, ze nie si spokojna. Neviem co by som robila na tvojom mieste. Zistis ci mas to co si si zaplatila len vtedy, ak by si isla na reopku a implantaty by ti vybrali.

marja

no to je mi luto fakt, ale to by mal lekar vediet ze preco je vysledok taky aky je, nie?
bud.tyzden sa objednam a skusim si vypytat tie brusinky, asi uz ine nepomoze, ked uz nepomohli ATB, uvidim, ved ma posle do labaku nech mi zistia presnu infekciu, lebo on zisti ze je to infekcia ale presne zlozenie zistia az v labaku....tu je debilne zdravotnictvo vazne (som vo FRA)

sakura

marja
ja som ten urinal a hlavne tie brusinky brala preventivne aj ked som zapal nemala. A fakt mi to pomohlo. Musim si zaklopat - ale od kedy som to douzivala tak ziadne problemy nemam. Skus sa na to spytat doktora

salmi
no tak to je potom na povazenie. Skus naliehat na ten pas alebo aspon na papier na kt. je napisane ze aku velkost silikonov ti daval.....Ved ty si mala krasny zaklad....