Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mops

kozenka jasne ze sa tesim,ale zaroven aj bojim boli tu aj negativne ohlasy.a moja predstava:nieco ako cifrova:)ta to ma fakt pekne.A co ta stoja predoperacne v novamede?ja tiez rozmyslam,za si ich dam tam spravit.

kozenka

mops :-) dokopy to bude 62.400 /ešte stále som na koruny :-)
+predoperačné si tam dávam robiť, lebo obvodnú lekárku mám takú všelijakú..neviem ako by som jej to vysvetľovala

Pikula sedí oproti červeňovi, už sa tešíš? bojíš? a akú máš predstavu?

mops

kozenka aj ja idem do novamedu,ale doktor sa vola Pikula.ale este sme sa poriadne nedohodli na implosoch.ja mam take vätsie jednotky.ale mam taky problem,ze pri menzese sa mi zvätsia naozaj poriadne a vyzeraju fakt velke a potop zas len take malicke.a bojim sa ako to bude ked budem mat implantaty

kozenka

a kde ideš lulllu? a bojíš sa? veľkosť a pod..
ja budem mať 350ml, okrúhle, pod sval, okrúhle
teraz mám necelé jednotky, budú to vraj také plné trojky
pocity mám zmiešané, no čo Ti poviem..poznáš to :D

marja

externa-oblicky by mali byt ok, bola som na kontrole v juni aj UZV a boli ok....aj na cystoskopii som bola v juni a vraj tam mam nejake lozisko v mechuri len co z toho ked to viem a nic s tym nemozem robit....na OP nejdem, vytrpela som si dost pri cystoskopii....takze vdaka-skusim ten koriander, to si mam rozdrvit vzdy a do kazdeho jedla? no a uvidim aku infekciu zistia tu v labaku a co mi potom dr.da, mozno tu maju nejaky iny ucinejsi sposob liecby alebo liek...mala som teraz ATB klasika Norfoflaxin alebo tak nejako, to sa dava vzdy pri takychto problemoch len asi mi to uz nezabera. tuna na stranke som si precitala o chorobach a vychadza mi to na tie mocove cesty bo zapal mechura poznam a toto nie je ono.