Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

nechcela som nikoho odradit a ospravedlnujem sa, ak som niekoho vystrasila....bola som dost psychicky na dne z toho vsetkeho..po tom vsetkom.....asi mam len smolu...je pravda, ze su rovnako spravene, jazvicky su pekne zrastene....ale tu velkost na mne absolutne nie je vidiet a nikto ani doktor nevie preco....ja uz neviem, co si o tom mysliet....dufam,ze budem jedina na tomto fore s takouto skusenostou...neprajem tieto pocity sklamania ktore mam ziadnej...citim sa horsie ako pred operaciou.

salmi

ivja
pod prsiami mam 80cm...takze vzhladom na ten hrudnik sme zvolili aj vacsie implose, nakolko su siroke...tie bby sa nezmestili na hrudnik siroky 70cm.....takze cim sirsi hrudnik, tym urcite vacsie implose co do sirky aj do priestoru....ivja, urcite sa neboj velkosti...400 v pohode , menej by som nedala

salmi

bianica,
netrap sa, ja som asi jedna z 1000 pripadov, co sa nevydaria....takze mas zase 999 moznosti uspesnych vysledkov:) to,ze sa to nepodarilo na mne je jedna strana, ale pozri si v albume kocky, ktory maju pekne vysledky....zle odhadol na mne velkost...a ani nie velkost,lebo ta je fakt velka,ale profil zvolili nespravny...vyplnilo mi to akurat vrch,ktory mam plny do dekoltu ,ale velkost sa nezmenila, spodok ostal..

ivja

sakura
Teraz máš akú veľkosť pŕs ,vieš odhadnúť, či máš - veľké dvojky, či trojky? Ja mám 82 cm pod prsiami/ aj ty si mala nejako podobne, však? Tak s tými 395-kami rozmýšľam, , čo ma čaká- menšie, väčšie trojky? Či ako?nemám predstavu

ivja

marja
skús piť čaj z petržlenovej vňate aj si ritku:))naparovať nad nádobou s petržlenovou vňaťou. mne to robilo veľmi dobre.

ivja

ahojte
konečne som si prečítala všetko, čo ste popísali, kým som tu nebola.
salmi
prsíčka máš peknučké,veľmi.Viem , že ťa trápi , že ich nemáš ako si chcela.Koľko si mala cm pod prsiami?nie je ten rozmer kvôli väčšiemu obvodu?
dievčatká
o 2 týždne idem, dúfam, že mi to výjde.
už sa teším, juj.
sakura
tie záruky sa určite vzťahujú ešte na tie implantáty,ktoré voperovali, kým tú záruku zrušili.

bianica

Salmi,
mas ich naozaj krasne, take nieco si predstavujem,ale myslim, ze do mojho mala mi staci dat 280ml,aby bol cca taky vysledok. U teba mi to pripada, ako keby si dostala max.250ml. Je pravda, ze fotka je slabsia, takze moze skreslovat. Tiez ma hneva,ze to je vysledok Chirmedu a dr. Magdu, kedze k nemu mam ist o mesiac.

Marja,
koriander davam dcerke do jedla cely,lebo ma vyraznu chut a tak je lepsie, ked ho radsej prehltne s jedlom.

mops

U nas je to to iste.tiez by som stravila v nemocnici moju mladost.a odkial si ked sa mozem spytat?A jasne,ze vsetko dobre dopadne treba len pozitivne mysliet:)

kozenka

1400,alebo 1500..nie som si istá
No myslím, že je to tak najlepšie :-)
Keby som si to mala vybavovať individuálne, strávim v nemocnici mladosť.Po všelijakých oddeleniach a tu mi to vyšetrí jedna doktorka-aspoň tak som to pochopila.

Ciforvá ich má super, to je fakt :D
a z negatívnych ohlasov si nerob hlavu, na svete neexistuje človek, kt. sa vždy všetko podarilo a nič nespackal.To môže byť aj prípad plast. chirurgov.
Uvidíš-dobre bude :)