ivja
tak vies, materstvo da zenskym prsiam urcite zabrat,ale tuto situaciu ja este nepoznam....a ten tvoj doktor spred 12r by odo mna riadne dostal, ti poviem...teraz uz nastastie je plasticka chirurgia o nieco viac vpred,takze som presvedcena, ze ti to tentokrat vyjde podla tvojich predstav....ale urcite nechod ivja pod 400....aj 450tky by na tebe podla mna vyzerali uplne skvele...predpokladam,ze to uz robis navzdy...tak nech to stoji za to..je jasne, ze kto pracuje,robi aj chyby a nie vzdy sa vsetko vydari, mozno pri tom tempe a beziacom pase klietiek obcas dokto podceni nejake parametre a potom to skonci tak, ako to skoncilo v mojom pripade...ak sa mam priznat, ja som zo seba nemala ziadne komplexy,ani nizke sebavedomie..riesila som ciste povrchnu zalezitost...lepsie vyzerat a velmi som sa na to tesila....teraz uz viem, ze nebyt v strese pred operaciou nevesti nic dobre...vseobecne nie som stresovy clovek a kde iny koncia s nervami, ja som v pohode...ale ak mi nieco nevyjde ,tak je to konecnaa....si mila, ze sa ma snazis takto utesit...ale vies, neuspokojim sa s vysledkom stylu..ale ved co, je to lepsie ako to bolo pred tym...veris mi,ze sa citim horsie ako pred operaciou?? hm,neviem, ci sa dohodnut zase na reopku niekedyk oncom roka,alebo co mam robit...zase narkoza, zase nezaruceny efekt, zase tie priserne bolesti,ktore som mala...neviem,co mam robit