Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

salmi,
ano,ale boli to uz take starsie prispevky a s tou kamoskou som velmi casto,teraz fajn schudla a chysta sa niekedy na korekciu koze,prip.dodatocnu liposukciu,ale urcite nepojde k nemu.ale ako som pisala,nie je to moja osobna skusenost.na fotkach ich mas krasne a podla toho,co pises s pracou si spokojna,az na tu velkost-co je vsak pri prsiach takmer to najdolezitejsie a vlastne s tymto zamerom si tam isla.o to je asi tvoje sklamanie vacsie,ze si mala prska krasne aj pred tym.no,uz je teraz tazko nad tym polemizovat,ja by som to na tvojom mieste riesila az o par rokov a asi u niekoho ineho.on ti povedal,ze reopka bude zadarmo,az na to,ze si musis zaplatit implose.ale ved tie implose su na tom najdrahsie.ak uz by som si nasetrila na implose a chcela by som super pracicku,tak uz si urcite dosetrim aj na to ostatne.ale je to na tebe.teraz sa skus tesit z toho,co mas a pripominam ze ich mas fakt krasne.aj ked ja tiez ako miu miu inklinujem k mensej velkosti.

salmi

miu miu,
tak ono chapem a asi kauda musi chapat, ze nemame rovnake prosia ani tvar ani velkost ani stavbu tela,takze ten vysledok bude stale iny a nikdy nie totozny,ale na druhej strane podla mojho nazoru doktor,ktory s tym robi roky,zivy sa tym ako profesional a ktoremu sa zdrave zeny s doverou daju pod narkozou operovat vlastne telo,kotre si menia navzdy s rizikom,ze telo implantat priat nemusi,tak by mal s 99% spravne odhadnut technicky vysledok operacie...je jasne, ze nejake komplikacie nedokaze nikto predpovedat,ked sa vstko zda po zdravotnej stranke v poriadku, tomu rozumiem,len nerozumiem,ako je mozne,ze sa vsetky centimetre, vsetky tie ml,ktore v mojom pripade su fakt velke a nikto tie jasne nemenne centimetre implantatu nedokaze zmenit, ved od toho su aj tie velkostne tabulky kazdej spolocnosti,ktora implantaty vyraba...ze sa vo mne uuuplne stratili...a nikto mi nevie povedat, preco, kde sa vlastne stala chyba. Uvedomujem si, kolko mam rokov a verte, ze ak si mlada kocka dava siahat do zdraveho tela, nieje to vzdy sranda,predsa ide o nase zdravie anikto nehce nic riskovat,ale podstupovat druhu reopku pre nieci zly odhad...neviem fakt,co robit...na jednej strane sa mi to zda extrem,ktory aj ked podstupim, moze dopadnut rovnako neuspene..a na druhej strane nei som vobec spokojna a citim sa horsie ako pred operaciou..myslim psychicky.

salmi

nelina,
vazne?? tak ja som na nich nestretla ani jednu negativnu reakciu.....ale teraz uz neviem...nemam vobec chut ist na reopku,a platit si nove implantaty pre nieci zly odhad... ved som len 3 tyzdne po...ja som urobila vsetko,co bolo z mojej strany pozadovane, zaplatila som,setrila som sa po operacii tak, ako mi vraveli,ze mam...uz mi poslu tu spravu,pas, ci ako sa to vola so vsetkymi udajmi,nalepkami ake implose mi boli dane a podobne..nejako sa na to zabudlo pri mojej osobe..

salmi

ivja
s pozicie maminy chapem tvoj postoj a asi kazda mamina by zdielala tvoj nazor...ale ako si nezabudla dodat, mam asi na tento moj postoj nejaky dovod...takze asi tak..ale napokon clovek mieni a zivot meni..tymto sa teraz vobec nezaoberam.

miu miu

zase ja som radsej za mensie prsia ale nenormalne sa mi pacia trojky. to je fakt ze momentalne ich mam ale nahodou priberiem a uz to trojky nebudu. he takze viem ze by som si potam dala asi tie 400vky. ale ja som skor na mensie ako na vacsie.

miu miu

baby aj ja som konecne docitala co ste tu riesili a popisali vselico.
salmi skoda ze si taka sklamana, aj mna to mrzi, ale mas pravdu ze ta mal lepsie odhadnut. aj ma stve to ze si nedostala ten certifikat o implantatoch. ja som bola v esthetic a mam ho. tiez je tam napisane ake su to, aka velkost, znacka, kazde ma svoje cislo a oznacenie. vsetko tam je. aj ktorý implos je na ktorej strane. ci v lavom alebo v pravom.
Skoda aspon by si si bola ista ze ti dali to co ste si dohodli.
Inak aj ja som si tie moje predstavovala vacsie. nejak sa zmensili alebo co, ale uz mi ani nechceli dat viac lebo by som ich nemala cim prekryt takze som si dala najvacsie mozne co sa mi vosli. Mozno ani tebe by nemohli dat vacsie kvoli svalu alebo nedostatku tuku ci kozi. lebo si nekojila tak ako ja. Ale ja uz teraz viem ze po detoch a kojeniach si dam este raz a vacsie.
Tiez nechcem este v najblizsej dobe deti ale potom to poriesim. Inak som teraz aj schudla tak to vypada lepsie ako predtym lebo mam ploche brucho a mensie boky tak to viac vynikne. ale som presvedcena ze potom chcem vacsie!!!!!! tiez som cakala vacsie podla inych fotiek co si dali baby a zdalo sa mi to az velke! a na mne? nic moc....

sakura

ivja
no ja mam pod prsiami - 83-84. Kupujem si ale podprdu 85. No pred opkou to bolo 85B a teraz C a niekedy aj D. A to D niekedy len preto lebo potrebujem siroky kosik - aby mi nestlacal imploš...
Takze o mensich ako o 400 ml ani neuvazuj. Keby sa tak dal vratit cas tak aj ja by som si dala tie 405. Pocuvaj ale ved ked budes mat tie POlytechy tak tie nemaju 395. Tie maju 360 a potom az 405 a potom este 420 a dalej uz neviem. Inac som pozerala teraz na omlazeni a baby co maju taky obvod ako ja tak idu smelo do 650... Nejaka tusim Veronika ma obvod 85 a dala si 450 ml a vraj su to slabe 4. A chce ist na reopku a dat viac. Ja neviem ja sa z tych velkosti asi picnem......

nelina

salmi,
citala som vase prispevky,myslim,ze ivja ma pravdu.ak niekedy budes mat deti,urcite by som reopku nechala na neskor.priznam sa ,ze ked som citala,ze ta robil dr.Magdo-nemylim sa?,ani ma ten vysledok neprekvapil.na druhom fore som o nom /co sa tyka prace/necitala velmi lichotive recenzie a druha vec je,ze moja dobra kamoska bola u neho pred dvoma rokmi na liposukciu a pekne jej ju dovrzal.do mesiaca mala vsetok tuk naspat a tiez bol "sokovany"z toho,ze sa to stalo.slubil jej reopku zdarma,ale ona priznava,ze uz nema moc chut ist k nemu.ja ho osobne nepoznam,nemozem posudit jeho pracu,urcite robi aj dobre,ale zda sa mi,ze je to velka nahoda,za tak kratky cas citam o viacerych nevydarenych zakrokoch.kazdy je len clovek,robi chyby,ale podla mna nemoze byt dobry odbornik,ked kazdu chvilu o nom citam negativa. plastika nie je lacna zalezitost a ku kazdej by mal pristupovat s max.respektom.uz len to ma zarazilo,ze ti nedal doklad o tom,ake mas implose.
ivja,
ti 400-vky budu na tebe super,pripadne 395-ky.tie mam ja.tesim sa,ked posles fotecky po opke.ja tento tyzden cakam,ze mi privezu cross trenažér,takže začínam konečne pomaly cvicit.velmi sa tesim,lebo od zac.novembra som nemala riadny pohyb a na brusku to uz vidiet.

ivja

salmi
ani neviem, čo ti nato odpovedať. Mám 18 a 15 ročné baby.Keby mi malo kojenie vyťahať prsia až po členky, mala by som ich znovu. Dnes sme boli s manželom na chalupe a kým sme sa vrátili, tá staršia okrem učenia uvarila perfektný obed a bola celá happy, že nám tak chutí. Tá mladšia pre zmenu sa učila a potom vyšívala.sa chválim, ale keď ja som si povedala, že aj keď mi v 27 odišli obaja rodičia a to bola pre mňa veľká bolesť, moje deti sú to najnádhernejšie, čo som v živote získala.Prepáč, ja viem, že to sem nepatrí, len ja na margo toho chcenia detí. Aj keď ty určite vieš, prečo to vravíš

lulllu

Kozenka, ja sa zatial nebojim. Myslim, ze to pride tak tyzden pred opkou. Idem do Centra plast. a est. chirurgie v Ke. Ozaj neviete o niekom kto tam bol? Este neviem presnu velkost, tento tyzden idem na druhu konzultaciu. Teraz ma doktor presne pomeria. Bude to okolo 320-350ml. Najradsej by som isla uz zajtra, aby som ich uz mala :) Pred pol rokom som dokojila druhe dieta, tak je najvyssi cas nieco pre seba spravit :)))