miu miu,
tak ono chapem a asi kauda musi chapat, ze nemame rovnake prosia ani tvar ani velkost ani stavbu tela,takze ten vysledok bude stale iny a nikdy nie totozny,ale na druhej strane podla mojho nazoru doktor,ktory s tym robi roky,zivy sa tym ako profesional a ktoremu sa zdrave zeny s doverou daju pod narkozou operovat vlastne telo,kotre si menia navzdy s rizikom,ze telo implantat priat nemusi,tak by mal s 99% spravne odhadnut technicky vysledok operacie...je jasne, ze nejake komplikacie nedokaze nikto predpovedat,ked sa vstko zda po zdravotnej stranke v poriadku, tomu rozumiem,len nerozumiem,ako je mozne,ze sa vsetky centimetre, vsetky tie ml,ktore v mojom pripade su fakt velke a nikto tie jasne nemenne centimetre implantatu nedokaze zmenit, ved od toho su aj tie velkostne tabulky kazdej spolocnosti,ktora implantaty vyraba...ze sa vo mne uuuplne stratili...a nikto mi nevie povedat, preco, kde sa vlastne stala chyba. Uvedomujem si, kolko mam rokov a verte, ze ak si mlada kocka dava siahat do zdraveho tela, nieje to vzdy sranda,predsa ide o nase zdravie anikto nehce nic riskovat,ale podstupovat druhu reopku pre nieci zly odhad...neviem fakt,co robit...na jednej strane sa mi to zda extrem,ktory aj ked podstupim, moze dopadnut rovnako neuspene..a na druhej strane nei som vobec spokojna a citim sa horsie ako pred operaciou..myslim psychicky.