salmi,
je mi luto, ze si nespokojna, ale ja ta teda lutovat nebudem ani nahodou. Nemyslim si, ze je to spravne v tvojom pripade, len by som ta utvrdzovalav tvojej sebalutosti. Myslim, ze to prehanas. Mas NADHERNE prsia !!!, naozaj. Su fantasticky prirodzene, uz ich das uplne v pohode k sebe, dost skoro po opke a stavim sa, ze, kedze si mala dobry zaklad, ze si v prsiach ani implanatat necitis. Tvoj vysledok, je pre mnohe baby len sen, ktory nemaju splneny ai na polovicu z tvojho, a napriek tomu su stastne. Mne sa tiez vela prs z galerky nepacilo kvoli tomu, ze vyzerali napchato, ci daleko od seba, ale prace z Chirmedu su praveze aj s Trskovymi tie najkrajsie, podla mna, samozrejme, Je to moj nazor. Takisto si najprv prever informacie poriadne, kym zacnes sirit paniku, pretoze ja som bola v Chirmede a pas som automaticky dostala, uz si nepamatam, ci v den odchodu domov, alebo na kontrole, ale ho mam, V CHIRMEDE ho davaju! Tie tvoje fotky na rajce su tak nejasne, ze ti tu baby tazko mozu potvrdit, ci su tvoje prsia ozaj neadekvatne. Skor ta polutuju uz len z toho, ako si to tu nestastne opisala. Podla toho, ako si strasne sklamana, ta clovek rad polutuje, ale tym ta klamlivo utvrdzuje v tvojej, mozno neobjektivnej sebalutosti. Ja osm tu uz neraz upozornovala a radila babam jedine:"Nebojte sa velkosti! Dajte si to najvacsie, co sa Vam tam zmesti!" Samozrejme to zalezi aj od ocakavaneho vysledku, kto aky chce. Ale skoro vsetky babenky potom hovoria, ze mohli si dat aj vacsie, ale zas zeby boli tak sklamane, to nie... Aj sakure som ja osobne odporucala, spolu s ametystkou, nech idu do vacsich a mali obavy. A teraz sakura tiez pise, ze mohli byt vacsie. Netreba si svoje chybne rozhodnutie skreslovat tym, ze obvinime doktora. Vacsinou sa kazda z nas branila vacsim ml, ktore doktor navrhol. Ja som chcela len 300ml a Magdo ma presviedcal, ze aj 350ml aj 410ml by mi v pohode dal. A nastastsie ma prehovoril, inak by to ozaj bolo malo. Vedel lepsie ako ja, co chcem! Ja som chcela, aby to vyzeralo, ako v podprde s 10imi vypchavkami a on to splnil na 110%!!! A to som este tvrdohlavo trvala len na 350ml a mne to teda staci. Mohli mozno byt aj 410, ale to by si uz okolie, podla mna, vsimlo, co som tiez nechcela. Teraz je to maximalne prirodzene. Magdo mi aj vravel, ze to hned spoznaju typ pacientky, tie bezne, co sa chcu zbavit komplexov a mat plne prsia konecne, a druhe su tie extravagantne, co chcu mat prsia vyrazne sexbomby, to uz idu do vacsich ml, ze uz daval aj 600ml. Tak sa uprimne opytaj sama seba, ci si ozaj dostatocne dobre formulovala svoje predstavy. Lebo vacsina z nas tam ide s tym, nech to nie su dve obrovske gule!!! A dalsie, co som tu radila babam tiez bolo, ze ked niekto chce vyrazne sexbomby, nech si dava samozrejme vysoky profil. Pisala som tu, ze stredny sa tak rozleje viac do sirky, vysoky do priestoru. Magdo urcite nepatri k doktorom, ako je napr. Cerven, ktory je znamy tym, ze s nim viacere dlho bojovali o velke ml. Magdo da, ak si pacientka ziada vela, len mierne usmernuje, pokial vidi, ze by to nebolo dobre (jeho slova). Mas aj rozdielne velkosti, teda ti ich asi aj zjednocoval, co absolutne ani nie je vidno. Aj pises, ze su symetricke. Uz tu niekto pisal, ze nedosiahli ani symetrickost, s cim sa musi zmierit, a vobec ju to tak nepolozilo, ako teba. Co si myslim,ze je horsie. Myslim, ze si trosku nevdacna, mas ich ozaj krasne, je to sice velmi nejasne fotenie, aj tie pohlady, ale bud vdacna za to co mas, lebo osud sa moze aj urazit ;-) Neber, prosim, moj prispevok zle, len som mala pocit, ze ked ta polutujem, len zvysim tvoje, mozno neopodstatnene sebalutovanie... Si krasna, zdrava, bud aj stastna...:-)