Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

romika
operacia prebehla myslim,ze odborne, mam aj pekne ranky, aj je to pekne tvarovo vsadene o to nejde..ide o to,ze vysledok ma sklamal

salmi

externa, presne si vystihla moje pocity..sklamania..ako verim, ze kocka, co nemala nic,tak by bola smojim vysledkom nadsena,ale ja som neni ten typ,ktory tam nic nemal a preto mam odlisne predstavy o vysledku..

romika

salmi
myslim ze na tej fotke je velmi dobre vidiet ze su velke a hlavne nadherne a je to dost rozdiel ake si mala pred a ake mas teraz. Pracujem v takej sfere a stretavam sa so strasne vela zenami co maju inplose a to su baby z roznych krajín kde uroven plastickej chirurgie je uplne dalej ako je Slovensku.Videla som mnoho nadherných prác co robili lekári ale aj vela takých ze to by si radsej nemala ziadne ako tie ohavy(prsia) co som videla. Ale ty patris medzi tie naj ake som v zivote videla a to ti prisaham.A ked si hovorila o tej nespokojnosti tak mi ver ,ze keby si videla to co ja, tie niektore chudiatka dievcata co sa na nich doktori ,,vyburili,,asi na nich školili ziakov alebo ja neviem co tak by si fakt radsej chcela nulky prsia ako to co sa im prihodilo. Nemozem tomu uverit ze aj na Slovensku vedia take pekne prsia urobit a hlavne prirodzene co je sen kazdej zeny. A sama dobre vies kolko rizík moze nastat pri operacii alebo po operacií, vela z nás si to nechce pripustit ale mnohým sa tie riziká naozaj vyskytli a takú hrozu si nechci ani vo sne predstavit. Viem ze ta asi nazory iných nezaújmajú a ide ti hlavne o vlastnú spokojnost ale naozaj ti uprimne hovorim ze su maximalne dokonale.Ja som tiez taka ze ked som s niecim nespokojna a aj milion ludi povie ze to mam nadherne, tak aj tak svoj nazor nezmenim lebo ide o to ako som ja spokojna so svojim telom, nie ostatní.

externa

inak,ja salmi chapem-jej pocity...to sa neda opisat...Mne sa to stalo tiez-pri inej operacii...Proste idete do toho,s rizikami a so vsetkym tym okolo toho a ked sa zobudite po opke,pozriete sa do zrkadla a ....Myslela som si aaa to je este opuch,bude lepsie...Cakala som tyzden opuch zmizol,ale moje trapenie nie...pozerala som sa do zrkadla a plakala ako male dieta...Je to taky pocit beznadeje a otazok....
Je jedno ake velke prsia si chcela salmi dat...to je jej osobna vec,ide o ten vysledok...Ze ona sama stym neni spokojna...
U mna je zatial vsetko ok-co sa prs tyka...podprda poctivo tlaci...potvora jedna..:(
inak tak spolovice si prsia necitim a obcas zabolia,ale pisali ste baby,ze to je ok....
pekny den...:)

mops

tajka99 pises,ze si stasne chuda tak sa ta chcem spytat aky mas obvod pod prsiami?lebo ja som tiez velmi chuda a neviem sa rozhodnut kolko ml si mam dat a aky profil.teraz si kupujem potprdu 70B ale s vystuzov.

evkalc

lulllu- ty mas tiez dve deticky? ja tiez. mladsiu som dokojila koncom septembra a v sobotu idem na konzultaciu k Dr. Trskovi. Najradsej by som bola keby ma mohol koncom februara operovat co sa stane asi len vo sne, no co uz budem musiet vydrzat.. kedy si bola prvykrat na konzultaciu? a za aku dlhu dobu ti dali termin opky? bojis sa? ja som hrozny bojko tak dufam ze ak pojdem tak to zvladnem v pohode.

evkalc

prave som napisala prispevok a cely sa mi zmazal ked som ho pridala... Napisala som tam ze Tajka99 - presne si napisala to co si myslim aj ja o salminom probleme!! Salmi - mas naaadherne prsia, vobec nechapem preco sa tak stazujes podla mna mas prsia krasne velke a nechapem preco pises ze nebudes moct nosit ani tricka bez podprsenky..?? mozno si ich chcela mat neprirodzene velke a patris medzi baby ktore chcu extrem co sa mne absolutne nepaci tak mozno preto to nechapem... hlavne skus pridat foto z fotaku lebo tie co mas su fakt zle..

tajka99

salmi,
netrap sa, skus hladiet pozitivne, nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt horsie ;-) Bude dobre, neboj... Moje mozu vyzerat vacsie na mne, lebo som strasne chuda, ale si zas tie silikony na dotyk citim, co napr. v pripade este nezadanej baby by mohol byt problem. Moj manzel o tom vie, a je s tym stotozneny, citit ich len zospodu. Ale baby, co uz maju pred opkou zaklad dobry (ja ani nahodou) tie maju na nerozoznanie od pravych, vraj, a tie tvoje tak vyzeraju...