Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

nelina,
spominala si nejake diskusne forum, kde si citala negativne prispevky na dr.Magdu. Mozes mi prosim ta napisat aka to je stranka, pripadne poslat link. Chcem si to pozriet, rada by som videla aj negativa, ak su. Vdaka

sakura

romika
akurat som hodila kukuc na tvoje foto. Aj ty mas bradavky takj trosku od seba ako mam ja. Co ti navrhol doktor?

Salmi
no fakt mas pekne cici. Ale s tou velkostou 450 ml som si myslela ze to bude ozaj väcsie. Ale ked som aj pozerala babam fotky na omlazeni tak ono to ozaj pracuje aj 3 mesiace a niekedy aj viac.. Tam na niektorych fotkach vyzeraju tie cici po az 4 mesiacoch väcsie ako tesne po opke.. Tak skus mat strpenie... Ved uvidis:)

salmi

miu miu
tak uvidim po 3 mesiacoch uz vysledny efekt..ale ako pisem, k tomu,co som mala pred operaciou to nie je pre mna zelana zmena..len minimalna a takto to byt nemalo.

tajka99

mops,
ja mam nejakych 72cm, ked vypnem hrud tak 75cm. Tiez som nosila 70B(ale veeeelmi vypchate, v skutocnosti by to boli A), teraz s kupujem 80C alebo 80B. Ale neboj, nezvacsil sa mi obvod pod prsiami, to len som zistila, ze do 70 a 75 mi nevojdu prsia do kosikov, pri 80-tke su kosiky akosi sirsie, alebo volnejsie, nie co sa obsahu kosikov tyka, ale sirky kostice kosika. Takze preto. Mam 350ml, stredny profil, eurosilikon a to mi z A-ciek urobilo C-D-cka ;-) Musis si poriadne rozmysliet, co chces dosiahnut, prihliadaj aj na svoju vysku a sirku bokov. Ak si typ cloveka viac extravagantnejsi a nebudes operaciu pred okolim tajit, tak si daj kludne aj vysoky profil, ten prsia pekne vytlaci do priestoru. No ak chces len dosiahnut vzhlad svojich prs vo vypchtej podprsenke, ked to chces udrzat v maximalnej diskretnosti a chces sa hrdit plnymi pevnymi prsiami, ktore ti pekne vyplnia hrudnik, tak si zvol stredny profil. Ak si velmi chuda, tak ti stredny profil opticky prida aj na kilach, pretoze zakryje kostnate casti hrudnika. Ak mas nahodou prsia ovisnute a bradavky nizko alebo uplne na spodku prs, tak zvol anatomicke, a ak opacne mas bradavky v strede alebo vyssie, tak jednoznacne gulaty tvar, lebo anatomicke zdvihnu bradavky vyssie. Tazko povedat, nemas ani fotku v galerke. Keby si tam mala svoj album, vedeli by sme ti viacere poradit ;-)

miu miu

Salmi mas tie prsia velmi velmi pekne. uz som si ich konecne doma kukla a mozem skonstatovat ze su fakt peknucke. mozno sa este zmenia. vyckaj casu ved prsia sa menia aj do troch mesiacov. mono trosku klesnu a aj ten spdok sa zmeni.

lulllu

Evkalc, ano mam dvoch chlapcov:) Ja dom dokojila v auguste. Minuly tyzden som bola na prvej konzultacii a tento idem na druhu. Termin mi dal 23. februara. Zatial sa nebojim, len sa tesim. Este stale rozmyslam nad velkostou a tvarom. uvidime, ked ma pomeraju. Bude ma operovat dr.Gluck (to u je s ") a dr.Kačmarčíková.

salmi

romika
velke nie su, su skor plnsie vo vrchu,ale velke nie..spodok mi ostal taky aky bol a aj spredu je to tak ako to bolo pred operaciou..akurat mam vyplneny vrch,ktory je vidiet, ked si prsia chytim..vtedy to spravi ten push up efekt a zda sa, ze su obrovske...