mops,
ja mam nejakych 72cm, ked vypnem hrud tak 75cm. Tiez som nosila 70B(ale veeeelmi vypchate, v skutocnosti by to boli A), teraz s kupujem 80C alebo 80B. Ale neboj, nezvacsil sa mi obvod pod prsiami, to len som zistila, ze do 70 a 75 mi nevojdu prsia do kosikov, pri 80-tke su kosiky akosi sirsie, alebo volnejsie, nie co sa obsahu kosikov tyka, ale sirky kostice kosika. Takze preto. Mam 350ml, stredny profil, eurosilikon a to mi z A-ciek urobilo C-D-cka ;-) Musis si poriadne rozmysliet, co chces dosiahnut, prihliadaj aj na svoju vysku a sirku bokov. Ak si typ cloveka viac extravagantnejsi a nebudes operaciu pred okolim tajit, tak si daj kludne aj vysoky profil, ten prsia pekne vytlaci do priestoru. No ak chces len dosiahnut vzhlad svojich prs vo vypchtej podprsenke, ked to chces udrzat v maximalnej diskretnosti a chces sa hrdit plnymi pevnymi prsiami, ktore ti pekne vyplnia hrudnik, tak si zvol stredny profil. Ak si velmi chuda, tak ti stredny profil opticky prida aj na kilach, pretoze zakryje kostnate casti hrudnika. Ak mas nahodou prsia ovisnute a bradavky nizko alebo uplne na spodku prs, tak zvol anatomicke, a ak opacne mas bradavky v strede alebo vyssie, tak jednoznacne gulaty tvar, lebo anatomicke zdvihnu bradavky vyssie. Tazko povedat, nemas ani fotku v galerke. Keby si tam mala svoj album, vedeli by sme ti viacere poradit ;-)