Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

tajka99,
ja žasnem, aké dávaš rady:))
Ja budem mať polytechy a tie vraj majú len jeden profil- vysoký. Tak poraď, myslíš, že na mne nebudú 405 s vysokým profilom veľmi vulgárne? Ja chcem pekné 3-ky .to mi stačí.

tajka99

ivja,
ty si ides dat ake implose, kolko ti navrhli? Myslim, ze podobne by pomohli aj evkalc... mate podobne prsicka...

lulllu

EvkaC, deti maju 2,5 a 8,5. Tu opku mam akurat na jarne prazdniny, tak starsieho dam k rodicom a manzel zostane tyzden doma pri malom. Ja ho uz nemusim velmi dvihat, len ked ho uspavam, tak este chce lezat na didke:) Dufam, ze za ten tyzden sa dam ako-tak dokopy. A ty mas ake velke deticky? Kam ides na operaciu?

tajka99

evkalc,
ty si este nebola na konzultacke? Myslim, ze ano, lebo si spominala, ze kvoli kojeniu chcu cakat polroka. Pozerali na ne, ci ta len odbili, ze teraz sa to neda? Ak pozreli, kolko ti odporucali? Tvoje prsicka su dost vykojene (tie deticky nas oberu nielen o ne, ze ;-))) a su aj daleko, tak neviem. Myslim ze potrebujes vyplnit hrudnik do sirky, kvoli vzdialenosti prs, ale zaroven do priestoru, kvoli ovisnutiu. To je zlozite, lebo vysoky profil je trosku uzsi ako stredny profil, ale to treba ozriet v nejakych odbornych tabulkach, ja len podla toho, co som tu videla a pocula. Takze tebe asi bud anatomy ale s vysokym profilom najmenej 325-395ml, alebo okruhle 350-410ml. Ale ber to len zhruba, lebo z tej fotky napriklad nevidno, ako vysoko mas napriklad prsia v pomere k postave, ci nie su skor vyssie k brade, vtedy by okruhle s viac ml nesli, to radsej anatomy. A ak su skor nizsie smerom k pasu, tak zas okruhly, aby vyplnili dostatocne vrch prsnikov. Ja tipujem, ze by ti sli anatomy ale s vysokym profilom, ak sa netrapis, co okolie, tak aj 395ml-410ml. Hmmm, co myslis? :-)

tajka99

sisaaa,
nechcem ta velmi ovplyvnovat, ked mas konzulatacku v Chirmede este pred sebou, oni ti totiz poradia nejaky ten rozsah a aj typ, ktory by ti siel a nechcela by som, aby si si tam presadzovala nejake svoje (ci moje) dohady ;-) Ale skusim tak vseobecne. Neviem, kolko mas rokov, tvoje prsia vyzeraju celkom mlado, mam dojem, ze mas dost zlazy alebo svalu, to neviem posudit. Proste ich nemas velmi vycucnute :-D Takze ak by si chcela dosiahnut po opke vacsie ml, myslim, ze by si sa nemusela bat, min. 375ml. Nemas ich ani velmi od seba, ani bradavky nie, tak si myslim, ze ti lekar povie, ze mozes aj anatomy, aj okruhle. Mne sa osobne pacia viac okruhle, lebo pri tych anatomoch dost zdvihnu bradavky a popravde povedane vacsina z nas si dava implose, aby sa vyplnila vrchna cast prs, ktora od prirody dlho plna neostane. A to urobia okruhle, anatomy az pri vacsich velkostiach. Takze bud napr. 375-410ml okruhle, alebo 395-450ml anatomy, ale to fakt zalezi od toho, co chces mat na hrudniku potom ;-) Ale pockaj, co ti povedia oni, uvidis, budes mat vyborny pocit z konzultacky. Baby, co opisovali svoje konzultacky, tak jedine Trska sa vyrovna konzultackam v Chirmede, podla mna. Niektore popisovali dost povrchny pristup, rychle odbitie. A Trska a v Chirmede sa ti budu venovat aj hodinu a ani ti nedaju najavo, ze nemaju cas. Priprav si otazky, popytaj sa mozno aj nech ti ukaze fotky svojich prac (on to aj sam ukaze, podla mna) a podla nich mu mozes ukazat, ake sa ti pacia, ake by si chcela dosiahnut... Drzim palceky zajtra, este sa nemusis hned napevno rozhodnut, povedia ti nejaky rozptyl, urcia termin operacie, ale kludne si nechaj cas na rozhodnutie pevnej velkosti. To kludne mozes zavolat aj neskor, alebo povedat na predoperacnych vysetreniach, ked si das u nich, alebo ked im donesies vysledky.

evkalc

Salmi - pozrela som si tvoje foto a aj ked sa v tom velmi nevyznam lebo opka ma este len caka ale musim ti napisat ze tie tvoje prsia su naaadherne a je podla mna jasne ze este potrebuju klesnut a celkovo sa vytvarovat po opke.. podla mna su velke... dost na niektorych foto, este sa podla mna zbytocne trapis-.

evkalc

lulllu - ake stare mas deti? kto ti pomoze po opke? ja som len zvedava ako to budem riesit s tym ze nemozem dvihat deti na ruky..

evkalc

tajka 99- tak ked vies tak radit prosiiiim pozri aj na moje hrozne prsia ze co povies.. ake implose by boli dobre..

ivja

dievčence
ani sa mi sem nedá už písať, vždy keď si kliknem sem, začnem byť nervózna. Čo budem robiť , keď budem mať pred op.pár dní?:)) Operácie sa nebojím, ale toho,aby som nezačala predmenzesovo špiniť:(((
tak pápá