Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

ivja,
mne dr.Trska povedal, ze mi dava stredny profil, tak neviem teraz. Pozrela som do mojho "pasu" tam som to nenasla, ale v galerke ma taktiez sweetlemon polytechy tak ako ja a ma tam napisany stredny profil. Ja si myslim, ze z kazdej znacky su tri profily. Spytaj sa ho na to este raz radsej.

ametystka

salmi,
čakala som na tvoje nové fotky z foťáka, keďže staré boli nejasné. musím povedať, že sú to krásne prsia a veľmi prirodzené. je mi ale jasné, že ti to nestačí, ty si krásne prsia mala aj predtým a od opky si očakávala výraznú zmenu - veľké prsia. ale zrejme si svoje predstavy nedostatočne magdovi tlmočila. pozri si v galérke lauruS, síce nerobil ju magdo, ale kačmár. táto kočka podľa mňa jasne povedala, čo chce. že chce poriadne veľké cici. a dr. jej vyhovel, dal jej až 600ml.
sumasumarum, magdo je odborník, prsia robí sedem rokov, myslím, že ste sa nepochopili. aký máš profil?
budem sa opakovať, ale zas poviem, že sú to krásne prsia, sú ako od matky prírody, s jarčekom uprostred :) o tomto mnohé ženy len snívajú.
reopku by som odložila na neskôr, máš 27, časom prídu deti /hoci zatiaľ krútiš hlavou, že niéé/ a potom po kojení by si šla do väčších. hm?

nelina,
pochopila som dobre, píšu niekde niečo zlé na magda? nedáš link?

tajka99,
s kľudom angličana si môžeš otvoriť poradňu zameranú na poradenstvo ohľadom implošov :) sánka mi padla až na klávesnicu po tvojich radách...ináč dobre si pamätám, ako si do mňa hučala, že sa nemám báť väčších implošov :) a dosť som sa vtedy trápila, že budem mať vysoký profil, ale je to tak, ako si dávnejšie spomínala, pri menšom imploši treba ísť radšej do vysokého profilu. urobí väčšie cici. ja som spokojná s veľkosťou až až :)
ako bolo na lyžovačke? cici prežili bez ujmy na kráse?

sakura,
ako sa máš? cicuše robia radosť? už ich dáš k sebe? ja nie. ale už sú mäkšie :)

tajka99

mops,
skus poslat foto, bude to lahsie. Ale okruhle implose su normalne aj stredny profil, vsak taky mam v cici aj ja ;-) Pri okruhlych vysoky profil moze byt vyraznejsi, ale az od asi 395ml. Aj ked, pokial mas prsia mensie a pevne, tiez sa ti tam nemusi vmestit...Posli foto, budemem mudrejsi....

tajka99

sisaa,
jaaaj, tak to je ine, ked si chuducka, ale aj tak tie 300ml je podla mna malo. Uvidis zajtra, ale chod kludne aj do 325-350ml. Ja mam 350 a nikto ani nevie, ze som bola na plastike, je to uplne prirodzene, vobec nie velke ;-)
evkalc,
to je podstatne, ze nechces velke, tym padom by mohli byt anatomy 325 ale s vysokym profilom, alebo okruhle 350. Len by som sa trochu bala, ci to bude stacit, aby neovisala ta prebytocna koza na implosi. Opytaj sa ho, ci to nehrozi.
Som zvedava, co vam navrhne, baby, potom sa ozvite....

mops

tajka 99 urcite poslem svoju fotku do galerky len neako nestiham stale som v praci.a inac aj ja rozmyslam nad 350ml ale neak nerozumiem tym profilom.urcite chcem gulaty tvar ale pri nich som pocula,ze je iba vysoky a nizky profil.Vysoky sa mi zda vela aspon podla toho co si napisala,ze to vytlaci viac do priestoru.ja niesom za extremi a aj pred okolim to chcem trochu zamaskovat.inac prsia mam pevne nie ovisnute,len male.no a vysku mam173 a vahu 50kg.

evkalc

tajka - ja si tiez myslim ze pod tu vytahanu kozu bude musiet asi dat viac ml. Inak ja mam 172 cm a 57kg takze tiez chuda postava no ale ta vytahana koza nepusti a tu treba riadne vyplnit si myslim aby to neovisalo..

evkalc

ja mam obvod pod prsiami 75cm. Tajka ja velmi neviem posudit ci ich mam vyssie k brade alebo nizsie... ja idem na konzultacku prvu v sobotu... ku Trškovi takze o termine sme sa bavili len cez mail.. povedal ze april by mohol byt, ja by som velmi chcela skor ale to asi nepojde. no vydrzim samozrejme aj dovtedy. Dakujem velmi pekne za rady napisem v sobotu co povedal a porovname :-) ale ja si myslim ze potrebujem hlavne vyplnit aj ten vrch a fakt ich mam aj dost daleko od seba tak neviem co navrhne.. no ja by som chcela mat take pekne trojky.. viac uz nie. my by sme si to s manzelom chceli nechat pre seba ak sa podari... bude to vediet len sestra a moja mama ktora mi bude pomahat.

sisaaa

tajka, dakujem za tvoju reakciu, mam 31 a jedneho 5-rocneho synceka. Bola som uz na dvoch konzultackach, kde mi bolo odpporucenych do 300ml. Nechcela by som nic vulgarne, uplne prirodzene, take fajn do ruky, väcsie dvojky ? Myslim ze viac ako 300ml sa do mna ani nevojde, mam 170cm,57kil, chudsia postava, pod prsiami 80, cez cca. 85.

ivja

tajka99
veľká vďaka , aj nelina mi podobne vravela, len ona má Mcghany, myslím stred. profil. Tie som pôvodne tiež chcela. Len potom , čo mi dr. povedal, že už je to jedno ,že značky majú rovnakú kvalitu aj záruky, som sa rozhodla pre polytechy.tak som zaváhala teraz kvôli tomu vysokému profilu

tajka99

ivja,
dik za pochvalu, len vyuzivam svoju, vraj dobru empatiu a odhad. Takze vysoky 405ml, tak som sa celkom strafila, tak nejak som si dovolila skromne evkalc poradit, tak sa mi len potvrdilo, ze vo vasich pripadoch by som do mensich nesla. Myslim, ze to bude vyzerat super, vulgarne vyzeraju 500-600ml, ale 410ml nie je vela, to uz medzi napr. 395 a 410 nie je skoro vobec rozdiel, len nejake milimetre a 395 tu ma vela bab, myslim, ze to je velmi pekne. Ja by som sa uz dnes do 410ml vobec nebala ist, to sa naozaj pod tym svalom nejako pekne rozleje. A kedze vysoky profil je uzsi ako stredny, musia byt aj vacsie "ml". Bat by si sa mala, keby to bolo malo ml, lebo potom by si mohla lutovat, ak by to dostatocne nevyplnilo tu kozu a mohla by ovisat na implosi. Este sa tu ziadna netrapila kvoli velkym prsiam (myslim, ze jedine montrela, ale ona ma okruhle 410ml a pritom je velmi chuducka, takze na nej to je trochu vyrazne, no ona take chcela povodne, teraz tak mierne naznacila, ze mohli byt o cislo mensie), ty mas ale sirsi hrudnik, neboj, budes sexica. Anatomy ti neurobia gule, vsak pozri na Vlasti...