salmi,
čakala som na tvoje nové fotky z foťáka, keďže staré boli nejasné. musím povedať, že sú to krásne prsia a veľmi prirodzené. je mi ale jasné, že ti to nestačí, ty si krásne prsia mala aj predtým a od opky si očakávala výraznú zmenu - veľké prsia. ale zrejme si svoje predstavy nedostatočne magdovi tlmočila. pozri si v galérke lauruS, síce nerobil ju magdo, ale kačmár. táto kočka podľa mňa jasne povedala, čo chce. že chce poriadne veľké cici. a dr. jej vyhovel, dal jej až 600ml.
sumasumarum, magdo je odborník, prsia robí sedem rokov, myslím, že ste sa nepochopili. aký máš profil?
budem sa opakovať, ale zas poviem, že sú to krásne prsia, sú ako od matky prírody, s jarčekom uprostred :) o tomto mnohé ženy len snívajú.
reopku by som odložila na neskôr, máš 27, časom prídu deti /hoci zatiaľ krútiš hlavou, že niéé/ a potom po kojení by si šla do väčších. hm?
nelina,
pochopila som dobre, píšu niekde niečo zlé na magda? nedáš link?
tajka99,
s kľudom angličana si môžeš otvoriť poradňu zameranú na poradenstvo ohľadom implošov :) sánka mi padla až na klávesnicu po tvojich radách...ináč dobre si pamätám, ako si do mňa hučala, že sa nemám báť väčších implošov :) a dosť som sa vtedy trápila, že budem mať vysoký profil, ale je to tak, ako si dávnejšie spomínala, pri menšom imploši treba ísť radšej do vysokého profilu. urobí väčšie cici. ja som spokojná s veľkosťou až až :)
ako bolo na lyžovačke? cici prežili bez ujmy na kráse?
sakura,
ako sa máš? cicuše robia radosť? už ich dáš k sebe? ja nie. ale už sú mäkšie :)