Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

kozenka,
vsetky sme boli take ako ty,nic ine nas nezaujimalo len prsia.teraz uz to tak nevnimam,3.januara boli 3 mesiace co som po opke.

nelina

miu miu,
inak moze na tom nieco byt,ja mam 395-ky,som po 2 porodoch,aj ked som mala prsia aj potom nevytahane a celkom pekne,/moj tvar,velkost a umiestnenie prs sa pred opkou asi tak najviac priblizoval k romike/.aj ked-salmi pisala,ze lekar sam uznal,ze su male.keby si to bol pred nou obhajil a pouzil vhodne argumenty,tak potom ok a myslim,ze salmi by to zobrala. salmi trapi to,ze neodhadol velkost,aj ked on tvrdi ze ma cez 400 ml,co sa mi fakt nezda.ja viem,ze sa to stale prebera dookola,ale je to diskusia a je podla mna dobre,ze to preberame,aspon baby,ktore su pred opkou budu vediet na co sa maju pytat pri konzultacii a co mozu ocakavat.myslim,ze keby kazdy lekar pristupoval na konz.ku klientke tak ako napr. dr.Trska-ze si ta dokladne premeria,toto by sa urcite nestalo.on mi hned pri meraniach povedal,co mozem ocakavat a co si moze dovolit,aj ked pred tym,ako ma zacal merat,jeho odhady sa dost lisili od toho,co mi navrhol neskor,ked si to dokladne prepocital.to je moj nazor.

kozenka

lulllu nič si z toho nerob, zo mňa sa stáva maniak na prsia :)) nič iné nerobím, len ich kukám, na nete a hltám všetko o operáciách..
ja som veľmi rada, že už mám veľkosť aj profil rouhodnutý, inak by som sa asi zbláznila..neviem ako to vydržim do marca :)

miu miu

baby a nemyslite si ze salmi mohlo spravit preto menej velke prsia lebo este nekojila? uz davnejsie som si vsimla ze zeny ktore uz maju odkojene a maju vacsiu kozu, vytahanejsiu a aj ten sval je uz predsa iny tak im taka ista velkost ako si da baba este pred porodom spravi vacsie cici. mym pocit ze to tam sa nejak viac splosti alebo co. proste tie co maju uz odrodene, na nich to vypada ovela vacsie a prsia aj po opke su ovela viac tvarovatelne. Nemyslite?
Ved aj ked kuknem na tajku mam pocit ze ma minimalne tych 450 ml a ma "len" 350ml. vypada to vacsie- kuknem na inu kocku pred porodom a vypada to ovela mensie amozu mat presne to iste v cickoch. co vy na to? nezda sa vam to tak?

externa

sisa,evkalc...napisem vam moje miery,aby ste sa nebali ist do väčšich ml...Ja som tu asi najchudšia mam 175cm a 48 kg! pod prsiami 69 a cez bolo 82..Trška mi tam napratal 320ml!!!mam anatomy,polytechy a tiez myslim stredny profil....

takze sa nebojte
poslem aj foto,len su este oblepene a je to take čerstve...dnes je 8 dni od opky....

nelina

salmi,
tiez som si pozerala tvoje nove fotky,mas ich fakt krasne,praca je pekne odvedena,chce to este cas aby sadli,ale je pravda,ze na to,kolko ml ti podla neho dal,nie su az take velke a ako som uz pisala a tiez sama tvrdis,vyplnili ti viac len vrchnu cast.vidno to hlavne na fotkach ktore su fotene viac z dialky a vidiet ti aj telo.

kozenka

Prosím, poraďte mi, tie čo ste boli u doktora červeňa.
Neviete či dáva vstrebateľné stehy, či to vyberacie?
a infúziu dáva jeho anest. do žily,alebo rajský plyn?
ďakujem vopred :)

nelina

ametystka,bianica,
citala som o nom na www.zzz.sk diskusia, je to ale tak 2-3 mesiace dozadu,ale ako som povedala,ja ho nepoznam,nemam s nim skusenost,prave vtedy isla k nemu jedna kocka na opku,ta zas bola spokojna.takze neberte to doslovne,pisem len co som citala a aku skusenost ma moja kamoska.