Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

salmi

tajka99
len okruhle..lebo mam taky tvar svojich vlastnych...ta asymetria bola minimalna a tak mi navrhol,ze ju vie takmer odstranit keby sme dali take implose,tak som suhlasila..toto sa mi podailo na 99,9% ..po dlasie mi slo aj o plnsi dekolt, takze som suhlasila s okruhlymi,lebo sa mi zdalo vsetko po merani a konzultacke presne tak smerujuce,ako som si zelala.ine ako okruhle by som nechcela...myslim,ze sam doktor je z toho prekvapeny,ako to nakoniec velkostne vyslo a chudak nevedel mi odpovedat, kde sa stala chyba..

salmi

ametystka,
nelina,
tajka99
kazda z vas ma v niecom pravdu....co sa tyka samotneho prevedenia zakroku po technickej stranke,tak myslim,ze je to pekna praca,nemusi sa za nu nikto hanbit..urcite ma nikto neodflakol,len mi nebola odporucana asi celkom ta spravna elkost..a ani nie velkost,lebo do vacsich by som nesla,skor profil nebol zvoleny vhodne k mojmu typu..uz ich citim ako svoje,su makke,ziadne tvrde kamene,aj ked je jasne,ze je to este surove a otacam sa este so zvysenou opatrnostou....urcite to potrebuje tie 3 mesiace ,ak nie pol roka,kedy to uz bude uplne definitivne...necham to teraz uz tak, a uvidim,az ked to bude uz usadene v definitivnej podobe,ci sa s tym dokazem i napriek inemu vysledku stotoznit.

tajka99

lulllu,
juuuj, moja, je mi luto, ale neviem, mas pristup do galerky? Tam sa to da pozriet, mozno nejaka baba ma nad fotkami jeho meno uvedene ako meno doktora...Je to menej spominane meno,
ametystka,
ty nepoznas Dr.Gloka?

tajka99

salmi,
teraz som pozrela tie fotky, zvlastne, ozaj to vyzera na menej, ako 450ml. Na niektorych fotkach to vyzera vacsie v pohode, a niektorych velmi male. Ono vela robi aj to, ze mas malicke bradavky (co je ale sexi, podla mna), ale to tie bradavky este robi takymi mladunkymi, akoby to boli cicuse 17-tky ;-) Inak na tej fotke "pred" ani nevidno, zeby si mala asymetriu, ked ti daval rozdielne. A on ti navrhol len okruhle, alebo povedal, ze mozes aj tie, aj tie. Lebo mas prsia svoje dost vysoko, mozno keby si dala anatomy s vysokym profilom, bolo by to vhodnejsie. Ale este pockaj, vyzera to, ze je tam opuch. Inak baby, co tam uz mali zaklad pred opkou, nemaju pri normalnych velkostiach velky rozdiel, ale pri 450ml by uz malo byt vidno. Este do tych 400ml nie je vela... Vydrz, oni 100% este klesnu, a potom budes mozno spokojna. Ale mas ich nadherne prisebe, fakt... O tom sniva nejedna babenka ;-)))))

tajka99

ametystka,
jaj, este o lyzovacke - no poviem ti, ze som riadne riskovala. Ani nie, co sa tyka lyzovania, tam boli v pohode mierne kopceky, to som si uzila krasneho rlaxacneho lyzovania, nespadla som ani raz. Horsie to bolo, ked sme ucili dcreky lyzovat. Tu 5 rocnu sme daly do skolky a potom chodila s manzelom na vleku, takze to este bolo dobre. Ale tympadom som musela byt s tou malickou 3 rocnou ja, a kedze ona tiez chcela lyzovat, pekne som musela ju tam nosit na rukach aj s lyzkami hore dole kopcom, kedze na vleku este by nevedela. Musim povedat, ze som sa len ospravedlnovala mojim anjelikom straznym, nech mi len prepacia, ze takto nevdacne hazardujem so zdravim (som len 9 tyzdnov po opke), ale ze to robim pre deturence ;-))) Bolo to dost namahave, teraz si len prehmatavam prsniky, ci sa mi tam nerobi ta pluha, kontraktura, ci ako sa tomu nadava :-) Tfuj, tfuj, tfuj, dufam, ze nie :-0

tajka99

miu miu,
mas pravdu, aj ja som si to vsimla, ze zeny po kojeniach maju asi tu kozu uz uvolnenejsiu a preto sa prisposobi implantatu, ale koza nerodicky je este velmi pevna a teda si ten implos musi vytahat kozu sam, na co treba cas ;-)
ametystka,
:-DDDD dakujem, su to len laicke rady, dufam, ze ma za to nikto nebude tahat raz po sudoch, vies ako, ludia su vecne nespokojni, nikdy sa neda vyhoviet kazdemu ;-)) Ja teda tym doktorom nezavidim, je to tazka praca. A mal by to robit len ten, kto to robi aj srdcom, kto to berie zodpovedne pripad od pripadu, akoby tam stala miesto tej pacientky jeho vlastna zena ci dcera :-)
nelina,
ja som tu praveze viackrat spominala, ze ked tak citam, ako prebiehala u niektorych bab konzultacka, tak to je nebe a dudy oproti tomu, co prebiehalo v Chirmede - bola som tam 2x na konzultacke a vzdy sa mi venovali kludne aj hodinu, nedali najavo, ze nemaju cas, a pod. Obidva razy ma prezerali, aj ked som este vahala s velkostou, znova to so mno trpezlivo presiel. Dlho mi ukazoval aj fotky ich prac, dlho ma meral. Najprv, ked ma len videl, vravel, ze vobec moje prsia nevyzeraju ako po 3 kojeniach, ale po meraniach zistil, ze na prevapenie, mam dost koze, ked natiahol bradavku nahor a odmeral vzdialenost od dvorca po spodok prsnika. A nielen ja som bola velmi spokojna s konzultackou v Chirmede, ci u Magda, ci u Kacmara (bola som u oboch), viacere baby tu spominali, ze boli ocarene. Ja osobne som necitala jedinu zlu reakciu na nich, jasne ze s vyslekom nikdy nebudu vsetci do jedneho spokojni, to sa neda asi docielit. Aj od Trsku som uz pocula, ze mohlo to byt aj lepsie a pod. A napr. na Jezovitu su take rozne nazory, niekto povie, ze v pohode, mila a iny, ze drza, odmerana, ze sa uraza, ked pacientka velmi spekuluje s implosom, ked nechce, co jej ona odporuca, ale presadzuje si svije, tak ze im aj povie, ze bud sa daju u nej s jej podmienkami, alebo nech idu inde. To by ma asi dost znervoznilo. No, kolko ludi, tolko chuti :-)))

lulllu

Ja idem v piatok na pomeranie, tak som zvedava, co mi povie. Joj, ked ja sa neviem rozhodnut, ci vacsie, alebo akurat :( Manzel chce akurat, hmmm.