miu miu,
mas pravdu, aj ja som si to vsimla, ze zeny po kojeniach maju asi tu kozu uz uvolnenejsiu a preto sa prisposobi implantatu, ale koza nerodicky je este velmi pevna a teda si ten implos musi vytahat kozu sam, na co treba cas ;-)
ametystka,
:-DDDD dakujem, su to len laicke rady, dufam, ze ma za to nikto nebude tahat raz po sudoch, vies ako, ludia su vecne nespokojni, nikdy sa neda vyhoviet kazdemu ;-)) Ja teda tym doktorom nezavidim, je to tazka praca. A mal by to robit len ten, kto to robi aj srdcom, kto to berie zodpovedne pripad od pripadu, akoby tam stala miesto tej pacientky jeho vlastna zena ci dcera :-)
nelina,
ja som tu praveze viackrat spominala, ze ked tak citam, ako prebiehala u niektorych bab konzultacka, tak to je nebe a dudy oproti tomu, co prebiehalo v Chirmede - bola som tam 2x na konzultacke a vzdy sa mi venovali kludne aj hodinu, nedali najavo, ze nemaju cas, a pod. Obidva razy ma prezerali, aj ked som este vahala s velkostou, znova to so mno trpezlivo presiel. Dlho mi ukazoval aj fotky ich prac, dlho ma meral. Najprv, ked ma len videl, vravel, ze vobec moje prsia nevyzeraju ako po 3 kojeniach, ale po meraniach zistil, ze na prevapenie, mam dost koze, ked natiahol bradavku nahor a odmeral vzdialenost od dvorca po spodok prsnika. A nielen ja som bola velmi spokojna s konzultackou v Chirmede, ci u Magda, ci u Kacmara (bola som u oboch), viacere baby tu spominali, ze boli ocarene. Ja osobne som necitala jedinu zlu reakciu na nich, jasne ze s vyslekom nikdy nebudu vsetci do jedneho spokojni, to sa neda asi docielit. Aj od Trsku som uz pocula, ze mohlo to byt aj lepsie a pod. A napr. na Jezovitu su take rozne nazory, niekto povie, ze v pohode, mila a iny, ze drza, odmerana, ze sa uraza, ked pacientka velmi spekuluje s implosom, ked nechce, co jej ona odporuca, ale presadzuje si svije, tak ze im aj povie, ze bud sa daju u nej s jej podmienkami, alebo nech idu inde. To by ma asi dost znervoznilo. No, kolko ludi, tolko chuti :-)))