Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

salmi,
je fajn, ze to zacinas vidiet pozitivnejsie ;-) Sama som zvedava, ako ti to zapracuje. Ked si mala okruhle prsia, to je vyhoda, lebo mas plnsi vrch prs ako pri ovisnutejsich anatomickych prsiach. Teda by som skor navrhovala pri ovisnutych prsiach plnsi okruhly tvar implosa a pri plnych prsiach - anatomicky slzickovy tvar... ci nie? Mozno sa mylim...

tajka99

bianica,
to je pravda, ze anatomy su nachylnejsie na otocenie. Ale neboj sa ani tych okruhlych, ja mam okruhle a malokto by to povedal, baby ani nechceli verit, ze su okruhle. Ups, ale teraz som pozrela do galerky na tvoje foto a zda sa mi, ze mas prsia skor vyssie, neviem, ci by ti nepasovali viac anatomy ;-? No, asi som ti nepomohla...Ktovie, ake je to riziko otocenia, ja som o takom pripade nepocula. Magdo mi vravel, ze za cely cas existovania mali 1 pripad otocenia. Nejaka pani prisla s tym, ze ked cvicila sa otocil. Im to nejako neslo do hlavy, lebo na to vraj treba silny tlak velmi. Tak sa potom priznala, ze to bolo cvicenie ineho druhu ;-) nejake sado-maso, takze asi tak ;-))))

romika

bianica
no dobre a to mi tie laboratorne a vsetky veci urobi obvodak??a na ekg musim ist ku kardiologovi a tam je to take narvate vela ludi sa tam objednava neviem ako to vsetko stihnem

bianica

Romika,
nie je toho tak vela, ako sa zda. To mas u obvodaka krv, moc, dalej EKG a este u gynekologa ultrazvuk prs.

bianica

Ahojte,
chcem sa vas spytat na vas nazor ohladom anatomov. Myslite si, ze babe, ktorej daju anatomy a denne cvici sa mozu otocit? nemate s tymto niekto nejaku skusenost, hoci nie osobnu. Magdo mi odporucal okruhle, ale ked mne sa viac pacia anatomy. Dr.Hudakova mi zase tvrdila, ze sa mozu pootocit, ked je prsny sval denne namahany. Chcem sa vyhnut reopke, resp. na to nechcem ani pomysliet, takze zase nieco riskovat nebudem. Co si o tom myslite?

nelina - diky pekne za link.

evkalc

externa --boooze ty musis byt hroooozne chuda ale velmi... nie? ja som uz zvedava na tvoje fotecky.. idem pozriet este galerku

romika

baby
prosim vas akurat pozeram na ake vysetrenia mam ist 10 dni pred opkou tie interne predoperacne moze mi niekto vysvetlit co znamenaju tie skratky a za akymi lekarmi mam ist??staci len gynekolog a obvodny lekar??a bojim sa ze tolko vysetreni nestihnem lebo za mesiac mam operaciu. Ako ste to postihali alebo mi to urobia tam v SNOPPE??to by som bola radsej prosim poradte mi som z toho zufala:((((EKG.laboratorne-FW,KO,KS,INR,RHBsAG,HIV ,HCV,RRR,biochemia-glykemia,urea,kreat.,BI,AST,ALT ,ALP,GMT,NA.K.Cl ??? :((

romika

sakura
no veru ich mam dost od seba podrebujem hlavne aspon trosku stred vyplnit lebo je tam dost medzera. Trska mi navrhol 325ml anatom. stredný profil

nelina

tajka,
vidis ty mas super skusenost bola si tiez s nim v kontakte,vies ako si dava zalezat na konzultacii,prave pre to som pisala,ze ja som u neho nebola,takze nemozem osobne hodnotit akehokolvek lekara,len toho u ktoreho som bola ja.to co som pisala,som citala a mam kamosku ktora tu skusenost dobru nema,samozrejme nehovorim o pristupe,ten bol ok.urcite,aj ostatni lekari si niekedy neodvedu pracu na 100%,je to fakt o ludoch a co od koho ocakavame.
salmi,
som rada,ze to zacinas brat pozitivne.fakt ich mas krasne,takze sa z nich tes.
kozenka,
ja som s prskami velmi spokojna,mne sa po opke zdali velmi velke,ale ako postupne odpuchli a sadli tak su presne take ake som chcela.