Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

tajka99,
dúfam aj ja, že ten strašiak zvaný kontraktúra ťa zďaleka obíde /aj všetky baby po opke/ hoci aj zhrešia a dvíhajú deťúrence na ruky, resp. behajú s vysávačom na deviaty deň /to bolo o tebe :))

lulllu ahoj :)
dr. glok- to je asi skomolené, je to dr.
GLÜCK miroslav, z centra plast. chirurgie na mojmírovej 12 v Ke. si myslím...
ten dr. sa tu nespomína, ale skús hľadať o ňom info na zzz.sk

a bola u neho mona4 z galérky :)

tajka99

salmi,
nehovorim, ze mas ovisnute, pisala som vo vseobecnosti, su okruhle prsia a su pretiahnutejsie prsia a prave preto, ze ty si mala pekne okruhle, by som ti navrhla asi skor anatomy. Ale ako spominas, chcela si hlavne dekolt, takze doktor ti automaticky navrhol okruhle. Len pre ostatne baby som to pisala preto, lebo to nie je tak, ze babam s okruhlymi prsiami navrhuju okruhle, a babam s ovisnutymi anatomy, skor naopak, ale ani to nie je pravidlo.
evkalc,
viem o com pises, ja som vies ako trpela, ked mi tak natahoval bradavku? Nikdy som totiz nebola typ, ktoremu dobre robi hryzkanie bradavky, nejake to sado-maso skusanie s nou, brrrr. Som nejako precitlivena na bradavky, preto sa mi postavia aj pri fuknuti vanku na ne. Nech si chlap pomacka, ale nech sa moc neorientuje na bradavku :-DDDD (samozrejme uz len moj;-) Ale neboj, povedz si, ze je to posledny krat, co sa takto blbo citis a si uz blizko ciela zbavit sa svojho trapenicka ;-) Co sa tyka implosu: Ked anatomy zas zdvihnu bradavky, co ti treba, lebo na okruhlych by ti sice naplnilo prsia, ale ak by boli bradavky uplne dole, nebolo by to pekne. Preto sa mi zda, ze tebe anatomy s vysokym profilom, ml ako som pisala, ale urc si nejaky minimum a maximum z toho, co ti navrhne a skus sa presvedcit na to maximum. Uz ti povedali kolko?

romika

bianica
no dobre a to mi tie laboratorne a vsetky veci urobi obvodak??a na ekg musim ist ku kardiologovi a tam je to take narvate vela ludi sa tam objednava neviem ako to vsetko stihnem

salmi

tajka99
tak ja som nemala ovisnute prsia,nemaju byt z coho ani vytahane,dal mi okruhle,lebo moj prirodzeny tvar bol taky a je to vhodnejsi tvar implantatu,ak chce ,at niekto vyplneny vrch..anatomy ti tak dekolt nenaplnia..uz to riesit nechcem, nitko to uz tu nezmeni,je sice pekne,ze mi tu pisete pozitivne reakcie,ze je to dobre...ale spokojna musim byt v prvom rade ja a to nie som...ale toto uz budem riesit mimo fora..sem to uz nepatri...co z toho vyplyva? ze velke ml nie su zarukou velkych prs.

nelina

romika,
ja som vsetky vysetrenia absolvovala cez interne odd.,akurat na sono som isla cez gynekologa.
bianica,
ja som sa tiez lekara pytala na pootocenie anatomu,tiez povedal,ze teoreticky je to mozne,ale este sa s tym nestretol.predsa len,teraz je uz povrch implosov texturovany,nie hladky,su tam mikrootvory,rakze sval akoby /prirastie/ k implosu.tak to pisu v brozure co mam od implosov.

bianica

romika,
mas viac moznosti. Jedna je, ze odbery ti spravi obvodak a ten ta odosle ku kardiologovi, kde si vyckas radu,alebo zaplatis prednostne vysetrenie a to iste plati pre gynekologa. Alebo niektore centra ponukaju predoperacne vysetrenia cez nich, mas to v priebehu jedneho dna, ale bude to nieco stat. Napriklad v Chirmede by to vyslo na 2tisicky

romika

bianica
no dobre a to mi tie laboratorne a vsetky veci urobi obvodak??a na ekg musim ist ku kardiologovi a tam je to take narvate vela ludi sa tam objednava neviem ako to vsetko stihnem

evkalc

bianica - aj ja denne cvicim ale ja skor beham a robim brusaky. prsia necvicim ani ruky velmi, tak to by v mojom pripade asi nemal byt problem...

tajka99- podla mna ja by som mala mat okruhle implose, co myslis? lebo tym ze mam ovisnute prsia tak pochybujem ze by mi pasovali anatomicke... inak ja viem ze je to blbe ale ja sa budem hanbit aj ked mi bude doktor prsia obzerat na konzultacke...a natahovat...boooze tie moje budu ale vyzerat... ja viem ze je zvyknuty ale ja nie som zvyknuta ze mi ich niekto takto skuma tak to bude pre mna hrozne

bianica

diky pekne tajka,
este ma napadla jedna alternativa,aby som neriskovala pootocenie - a to je nizky profil. Neviete, ci niektora baba v galerke ma tento profil? Myslim, ze to by sa mohlo viac priblizit k anatomickym a tu nehrozi pootocenie, len neviem o kolko budu mensie 280ml v porovnani so strednym profilom, hm??? co vy na to??? hrozne spekulujem, ale nie je to na par mesiacov, ani rok - dva, tak hladam najlepsie alternativy