salmi,
nehovorim, ze mas ovisnute, pisala som vo vseobecnosti, su okruhle prsia a su pretiahnutejsie prsia a prave preto, ze ty si mala pekne okruhle, by som ti navrhla asi skor anatomy. Ale ako spominas, chcela si hlavne dekolt, takze doktor ti automaticky navrhol okruhle. Len pre ostatne baby som to pisala preto, lebo to nie je tak, ze babam s okruhlymi prsiami navrhuju okruhle, a babam s ovisnutymi anatomy, skor naopak, ale ani to nie je pravidlo.
evkalc,
viem o com pises, ja som vies ako trpela, ked mi tak natahoval bradavku? Nikdy som totiz nebola typ, ktoremu dobre robi hryzkanie bradavky, nejake to sado-maso skusanie s nou, brrrr. Som nejako precitlivena na bradavky, preto sa mi postavia aj pri fuknuti vanku na ne. Nech si chlap pomacka, ale nech sa moc neorientuje na bradavku :-DDDD (samozrejme uz len moj;-) Ale neboj, povedz si, ze je to posledny krat, co sa takto blbo citis a si uz blizko ciela zbavit sa svojho trapenicka ;-) Co sa tyka implosu: Ked anatomy zas zdvihnu bradavky, co ti treba, lebo na okruhlych by ti sice naplnilo prsia, ale ak by boli bradavky uplne dole, nebolo by to pekne. Preto sa mi zda, ze tebe anatomy s vysokym profilom, ml ako som pisala, ale urc si nejaky minimum a maximum z toho, co ti navrhne a skus sa presvedcit na to maximum. Uz ti povedali kolko?