Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lulllu

EvkaC,
no mam to uz za mesiac a este neviem ake ich budem mat :))) V piatok sa mame dohodnut.

Ametystka,
bola som objednana na tri konzultacie, ale on ma pri tej prvej dostal. Fantasticky pristup, sedeli sme asi tristvrte hodiny a on stale, ze co ma este zaujima... No a v piatok idem na druhu konzultaciu. Bude tam on a aj druha lekarka s ktorou ma bude operovat. Budu ma merat obaja :) Ked som odtial vysla, vedela som, ze inde uz nemusim ist. A este poznam tri kocky, ktore robil a maju naaadherne prsia.

ivja

ametystka
mám to už dlhšie, presne neviem.prvé jazvy mám pod prsiami, teraz mi bude dávať cez dvorce- lebo ich treba zmenšiť, teda dvorce:)))

evkalc

bianica - ty co cvicis ked pises ze casto cvicis?

ametystka - a co sa robi ked sa objavi kontraktura?? musi sa vybrat implos??

bianica

Ahoj ametystka,
kde som na teba myslela, ako sa mas, ako sa hoja cici, ci si sa s nimi uz stotoznila. Dlho si nebola... Nakoniec som sa rozhodla, ze predsa len este raz pojdem za Hudakovou (v piatok) a skusim s nou porozpravat. Neda mi to pokoj, pretoze uz som u nej bola na jednu opku a tiez moja sesterka, takze viem,ze ma dobru robotu. A aj kvoli tvojim fotkam, velmi pekne ti spravila cici. Po tejto konzultacke sa rozhodnem kam pojdem. Sice uz mam teramin v Chirmede, ale ten by sa dal zrusit a na 20.februar by mi vedela dat termin aj Hudakova. A v neposlednom rade cena, tu ma tiez zaujimavejsiu, hoci toto je posledne na co beriem ohlad. Taha ma to ku Hudakovej aj preto,ze ona si hned vsimla, ze mam jedno prso nizsie a ze by trebalo dat viac ml, v Chirmede mi na to nepovedal Magdo nic. A mam obavy, ze po implosoch by bol rozdiel este vyditelnejsi, tak to aspon zvykne byt.
Inak sa nestiham divit, aky mas prehlad, co sa tyka galerky, hned vies poradit, kto ma aky implos, fakt super :-) Tak mi skus poradit nejaku babu na okruhle, nizky profil, lebo nasla som baby vo fore na ZZZ, ale fotky tam nie su, vdaka,
papa

ametystka

ivja,
tebe dr. povedal, že sa jedná o kontraktúru? ak hej, máš šťastie, že sa to prejavuje len zatvrdnutím prsníka. v horšom prípade sa kapsula môže stiahnuť a zdeformovať imploš. tu na fóre mala podobný problém -nikis. aj to odfotila do galérky. priznám sa,hocikedy keď ma cicuša pichne myslím na tú potvoru kontraktúru jednu hnusnú :) brrr
kedy sa ti to objavilo???
ty to už máš za pár, však? tešíš sa? kde máš jazvu po prvom imploši a skade ti ho budú dávať teraz?

lulllu,
to je ok, každá sme tým prešli, že sme mysleli len na cici :) zízali ženám na ulici do výstrihov...večer zaspávali s myšlienkou na cici a ráno sa s ňou prebúdzali :) také harašenie je normálne. mona4 tu už nechodí, bola operovaná dávno. prečo si sa rozhodla pre glucka? baby z ke zvyčajne tiahnu do chirmedu :)

evkalc

tajka - takze anatomy s vysokym profilom... a tie ml sa mi tam asi naozaj dostzmestia... aj ked nechcem nejake obrovske cici. som velmi zvedava co mi povie Trška a najviac by ma potesilo keby aj opka mohla byt skor... no to mozem len snivat asi

Lulllu - co ty ze cakat mesiac a ja mam co povedat cakat este tri asi... to ma asi aj svihne dovtedy... ty to mas uz za par...

baby a chodit na prechadzky sa moze po opke? s malou ci budem moct chodit von kocikom?

Tajka - este som chcela ze ved sa odporuca 6 tyzdnov nedvihat na ruky, nie? ty si uz 9 tak to by sa mohlo, nie?

lulllu

Ametystka, ano, je to on :))) Dakujem, za info. A ta mona4 tu este chodi? Boze, cely den narabam s prsiami :))) a to mam este mesiac.

salmi

tajka99
napisala si nejake navrhy aky druh implosa zvolit s nadpisom salmi...tak som myslela,ze pises mne...
hm,tak iam sorry.:)

ivja

ametystka
kapsulárnu kontraktúru mám už niekoľko rokov okolo pravého implantátu. Dá sa s tým fungovať, akurát, je prsník tvrdší.
Ale už ju dlho mať nebudem, bébé :)))