Ahoj ametystka,
kde som na teba myslela, ako sa mas, ako sa hoja cici, ci si sa s nimi uz stotoznila. Dlho si nebola... Nakoniec som sa rozhodla, ze predsa len este raz pojdem za Hudakovou (v piatok) a skusim s nou porozpravat. Neda mi to pokoj, pretoze uz som u nej bola na jednu opku a tiez moja sesterka, takze viem,ze ma dobru robotu. A aj kvoli tvojim fotkam, velmi pekne ti spravila cici. Po tejto konzultacke sa rozhodnem kam pojdem. Sice uz mam teramin v Chirmede, ale ten by sa dal zrusit a na 20.februar by mi vedela dat termin aj Hudakova. A v neposlednom rade cena, tu ma tiez zaujimavejsiu, hoci toto je posledne na co beriem ohlad. Taha ma to ku Hudakovej aj preto,ze ona si hned vsimla, ze mam jedno prso nizsie a ze by trebalo dat viac ml, v Chirmede mi na to nepovedal Magdo nic. A mam obavy, ze po implosoch by bol rozdiel este vyditelnejsi, tak to aspon zvykne byt.
Inak sa nestiham divit, aky mas prehlad, co sa tyka galerky, hned vies poradit, kto ma aky implos, fakt super :-) Tak mi skus poradit nejaku babu na okruhle, nizky profil, lebo nasla som baby vo fore na ZZZ, ale fotky tam nie su, vdaka,
papa