tajka
nepomylila si sa nahodou s tou dr. Jezovitovou ze ona si presa dzuje svoj nazor a ze povedala ze ked sa niekomu nepaci ze nech ide inde sa dat operovat? Nezmylila si si to s inou Dr. v Martine ktora operovala ninuB? lebo to jej povedala ze bud jej da tolko ml alebo nech si to da robit inde. Ja som toto nepocula na Jezovitovu a bola som u nej aj operovana a este som si zmenila profil z nizkeho na stredny a bola uplne v poho, ved su to moje kozy no nie?
a este tu niekto hodil otazku ako je to s predoperacnymi-
no ja som sla cec obvodaka, zobrala som si od neho vymenny listok ku internistke a na pockanie mi vypisal PNku odo dna ked ma budu operovat. potom som isla na interne, tam mi zobrali krv, poslali ma na moc, na rontgen pluc a internistka mi spravila EKG. potom ma nejak pomagala kukla kartu a to bolo vsetko. vsetko som to vybavila za jeden den a na druhy som si skocila len pre spravy a vysledky. to je vsetko. na sono som nemusela ist. vyslo ma to na 1400sk. vsetky vysledky su na priamu platbu. tak neboj urcite to zvladnes aj ty. a urcite to stihnes. a tie niektore znacky su na krvne testy ale nemusis si vsetko obehat sama. to spravia vsetko v labaku.