Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

sakura-aj ja mu mam zavolat cez vikend,kvôli času...tiez myslim,ze az poobede...To mi aj vyhovuje,lebo manzel ma okolo obeda termin,tak aby to stihol..ma tam odviezt-do Ba.
inak,citim sa celkom ok...podprda ma dost tlaci,prsia si moc necitim...
uz som aj moju malu dvihla-len tak trosicku,nie uplne-davam si pozor...

ivja

sakura
mňa to tiež prekvapilo. Značku ani neviem akú mi dal, viem, že som mala dostať už texturované, ale či mi také dal, neznáju.Ani žiadnu kartičku - čo tu spomínate - si nepamätám, že by som od nich dostala .

externa

ja som bola na predoperacnych v klinike Provitae....tam mi zobrali krv,moč,Ekg...na sono som musela ist inde,pretoze ich Dr.tam vtedy nebola-ale robia aj to tam....A vysledky vedia priamo faxovat Dr.ktory bude operovat aj so zaverecnou internou spravou.Stalo ma to okolo 3800sk,ale ja som si hradila uplne vsetko sama!

sakura

externa
ako? Ides aj ty v pondelok? NO ja mu budem este volat ze o kolkej - ale urcite az okolo 15 hod. Lebo od rana operuje....

sakura

ivja
to fakt? Ale ved uz ich mas 12 rokov, ze? Aj vies aku znacku mas? Ci vtedy bola len jedna? Ale ved o chvilu uz budes krasna prsatica:))

sakura

romika
budes mat pekne cici. A key ides na opku? Aj ja mam dost bradavky od seba - ale dr povedal ze s tym sa neda nic robit. Ale ved je to jedno - mne to nevadi:)))

Ametystka
ahojky. Dlho si tu nebola. Ako sa mavas? Ako cici? Ja sa chystam v pondelok na kontrolu do BA a potom idem uz mat nakupnu horucku na podprsenky:)))

ivja

ahojte
bola som na predoperačných, na sono mi dr. povedala, že sa jej zdajú divné tie implantáty, akokeby som ich mala poškodené. super, však? no, veď uvidíme, čo mi povedia, keď mi ich vyberú. veď jej to mohlo aj skresľovať. Len si nebola istá, hovorila, že obidva sú akési divné.Budúci utorok mám interné.

nelina

miu,tajka,
co sa tyka toho pristupu lekarky,potvrdzujem,toto sa stalo v Martine a pisala to ninab.vtedy sme aj preberali,ze jej urobila dost nizko rezy,bala sa,ci to nebude v podprde vidiet.ozaj,davno sa neozvala.

miu miu

tajka
nepomylila si sa nahodou s tou dr. Jezovitovou ze ona si presa dzuje svoj nazor a ze povedala ze ked sa niekomu nepaci ze nech ide inde sa dat operovat? Nezmylila si si to s inou Dr. v Martine ktora operovala ninuB? lebo to jej povedala ze bud jej da tolko ml alebo nech si to da robit inde. Ja som toto nepocula na Jezovitovu a bola som u nej aj operovana a este som si zmenila profil z nizkeho na stredny a bola uplne v poho, ved su to moje kozy no nie?

a este tu niekto hodil otazku ako je to s predoperacnymi-
no ja som sla cec obvodaka, zobrala som si od neho vymenny listok ku internistke a na pockanie mi vypisal PNku odo dna ked ma budu operovat. potom som isla na interne, tam mi zobrali krv, poslali ma na moc, na rontgen pluc a internistka mi spravila EKG. potom ma nejak pomagala kukla kartu a to bolo vsetko. vsetko som to vybavila za jeden den a na druhy som si skocila len pre spravy a vysledky. to je vsetko. na sono som nemusela ist. vyslo ma to na 1400sk. vsetky vysledky su na priamu platbu. tak neboj urcite to zvladnes aj ty. a urcite to stihnes. a tie niektore znacky su na krvne testy ale nemusis si vsetko obehat sama. to spravia vsetko v labaku.