Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sonci

externa

...no sak akoze ja som velmi zvedava ake mi navrhne, bo co som pozerala galerku, tak vsetky babule maju od nej okruhle, ja som skor rozmyslala nad anatomami, ale kedze mam malinke prsia a hore vobec nic nemam, tak sa pohravam aj s touto moznostou...som velmi zvedava co a ako...urcite dam vediet, ale vcera do telefonu na mna posobila milo, pytala sa ma uz aj trochu, ze ci pod sval alebo ako si to predstavujem a vcera som jej len volala a hned mi povedala, ze nech dnes pridem...len by som asi bola radsej, keby tu nebolo teraz na jej meno pisane v takomto duchu, trochu ma to zaskocilo, bo miu miu mi pisala, ze super pristup aj vsetko, takze dufam, ze dnes bude mat dobru naladu a nerozmyslim si to este =)

miu miu

sonci je pravda ze ona dost odporuca okruhle ale to neznamena ze ak by si chcela anatomy ze ti ich neda. aj mne vysvetlila ze okruhle vedia spravit pekne prsia a hlavne vyplnia vrch. pekne do dekoltu.
no ja som k nej isla na konzult. plne pripravena s otazkami na nu. fakt som mala vsetko zistene a aj som bola trocha rozhodnuta priblizne aku velkost asi tak chcem. prijala ma s usmevom aj s manzelom, bola mila, v skratke mi vysvetlila priebeh operacie a preco robi rezy pod prsom a preco odporuca pod sval dat implos, ale to som jej povedala ze vsetko viem a ze tieto zakladne veci mam vsetky nastudovane. tak sme sa bavili o velkosti, ma kukla a odmerala obvod pod prsiami a odporucila mi 325ml. ze mam male prsia a este som nekojila. ze to je maximum. pytala som sa na rozne veci co som chcela vediet a preco nedava dreny, aj to mi vysvetlila, aj manzela daco zaujimalo.... potom mi povedala cenu, ze si mam priniest len papuce ze nic ine nepotrebujem. ze vsetko mi zabezpecia, ze mam ostat na noc a potom uz mozem ist domov.
dohodli sme si termin a kedy mam rano prist. trvalo to asi hodinku a potom mi na papier napisala termin, hodinu a ake predoperacne si mam vybavit. to bolo vsetko, a stretli sme sa uz az pred opkou a aj vtedy som jej doniesla aj tie vsetky vysledky pre anesteziologa a isli sme na to. neboj na mna bola velmi mila. fakt!!!!slubujem!!!ale aj ja som bola na nu mila tak mi to aj oplacala.

miu miu

externa to ma mrzi ze si takto dopadla u Jezovitovej lebo ja som z nej mala vtedy velmi dobry pocit a manzel tiez. nic take sa nestalo co pises ty. mne sa venovala tiez okolo hodiny a debatili sme o vsetkych moznostiach. co a ako. vsetko mi vysvetlila a aj manzel sa jej vtedy pytal na urcite veci a tiez snim skvelo debatila. vysli sme vysmiaty, aj sme srandovali a obaja sme mali velmi dobry dojem a pocit s nej a obaja sme sa zhodli ze je velmi dobra. tak ja neviem ci zalezi aku naladu u nej clovek vystihne alebo co. ale aj konickoncov aj praca je pekna aj jazvycky su tenulinke a nemala som ziadne problemy a aj citlivost prs mam kompletne na celych. aj bradavky aj spodok prs. nic som nemala znecitlivene. teraz to neberte ze jej robim reklamu ale fakt som bola spokojna. naozaj.

externa

no,vsak stehy nebolia ked ich vyberaju...aj keby si si citila spodok prs-bolo by to ok...
a este jedna baby ide tiez na stehy...ktora bola operovana so mnou...
mozno sa uvidime.

sonci-to ale neznamena ze na teba tiez neurobi dobry dojem...
to bol môj nazor...
daj nam potom vediet,ako si dopadla,ci ti odporucila tiez 350ml,okruhle:)

sonci

miu miu
...normalne som teraz vystrasena z toho co tu pisali baby o jezovitovej, bo akurat dnes k nej idem na 1.konzultaciu a tieto pripomienky na jej adresu mi nepadli zrovna vhod...tak som zvedava ako s nou pochodim ja, snad dobre...ete by som sa ta chcela opytat, ako u nej prebieha tato prva konzultacia??
dakujem

sakura

ivja
no tak vtedy bola este ina doba....
Neboj, teraz budes urcite spokojna a krasna prsatica:) A tu velkost si das nakoniec aku? Ci nechas to na doktora?

externa
no ja ked som bola na opke tak sa mu pretiahla - ked operoval mna tak nieco do 15:30. A idem na kontrolu ja, este babenka co bola na opke so mnou, potom ides ty na stehy a este by mala ist moja kamoska na konzultacku nosika... Takze to bude perne... Ale ved mne len kukne na cici - pohmata mi ich. No a este kukne na tie mischelinky moje krasne a povie mi co s tym:)))))))
A stehy budu v pohode - nebolelo to - len to bol taky blby pocit - lebo ze sa dobre hojim a uz tam zacali zarastat.... Ale kedze som si necitila spodnu cast prs tak to bolo v pohode.. Ani teraz si ju celkom necitim....

ivja

externa
ďakujem ti pekne, veľmi sa to dobre číta,ty si tiež zlatá, cmuk, na pc som si odskočila, už utekám , zase poobede, ahoj

externa

ivja-on este operuje stale,vsak? niekde som to jeho meno uz pocula...
Uz to mas za par,a ja ti to velmi zelam...kedze som mala moznost ta aj tak trosku "spoznat"nazivo,si veeeeeeelmi zlatunka,prijemna a pekna zena....

externa

a este môj nazor k Dr.Jezovitovej:ja som bola u nej na konzultacke...odporucila mi 350ml okruhle...a ked som jej povedala,ze okruhle nechcem a ani velkost taku,nebola moc nadsena...Nakoniec ma "odbila"ze ak sa teda rozhodnem mam jej zavolat.A môj nazor,teda to co ja chcem,neakceptovala...Mozno,keby som veeeelmi na nu tlacila a prehovarala ju,tak ano...ale to ja nemam zapotreby.Môj manzel bol so mnou-jemu ani ruku nepodala...Sorry,ale na mna a manzela neurobila vôbec ziadny skvely dojem.