Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sonci

externa

...prosim ta a mozes napisat, kolko stala u neho ta operacia? aby som si vedela porovnat ceny a tak...a nevyzaduje on nahodou, aby si pred operaciou vysadila antikoncepciu? pretoze to sa mi moc nechce, beriem ju uz skoro 6 rokov v kuse a som na to zvyknuta, tak by sa mi nechcelo po tejto stranke nieco menit...a ake su u trsku cakacie lehoty? bo ja to potrebujem cim najskor, pretoze potom mam dolezite povinnosti, ktore mi to nedovolia a potom zase leto, to vobec nepripada do uvahy a podobne...

externa

sonci,miumiu....Jezovitova bola mila...na zaciatku mi vysvetlila vsetko,co a ako,ja som sa jej pytala hlavne na kojenie a ci môzem dvihat moju dcerku...na to mi odpovedala,ze o tom nechce nic vediet....Mohla povedat aspon aky dlhy cas nesmiem malu dvihat...
Odmerala ma len pod prsiami a hned hodila 350 a okruhle..a ze ina moznost ako pod sval u nej neexistuje...
Ja som chcela anatomy a ona ze nie...
Za tych 600sk,mohla byt konzultacia ina-lepsia...a trochu sa prispôsobit klientke...Povedala mi cenu,a kde si môzem dat urobit predoperacne a bolo...taky celkovy dojem nebol velmi dobry...
A bola som mila...ja som stale mila...A inak v Estheticu som uz bola-ale u Novotnej...
V Medical centre bol Šiška viac zhovorcivejsi...ale prenho som sa nerozhodla tiez,lebo nesplnal moje predstavy.
Trska-klobuk dolu...a to ma konzut.zadara....

sonci

miu miu

...takze si bola u nej len na jednej konzultacii?? bo niektore baby tu pisu, ze boli aj na dvoch a podobne ako som sa docitala...a ak sa mozem spytat, s akou cenou mam pocitat?? viem,ze blava je draha, ale aj tak sa tie ceni lisia do lekara k lekarovi a na ich stranke nie je za cenu nic pisane...a aka je izba po op?? neviem, mozno ma ete nieco napadne, zatial toto...

miu miu

tajka suhlasim aj ja si myslim ze platiaci pacient by mal byt pan ale tiez suhlasim s lekarom ked chce v dobrom poradit a vie ze by aj to bolo krasne a za menej penazikedze anytomy su drahsie. ved aj ty mas nadherne prska a mas okruhle. aj ja som hlavne chela vyplnit vrch a mat pekne plne prsia a okruhly implos mi to splnil. a to nemusim mat podprdu a mam plny dekolt v triku alebo co a som pod nim na holo. hi
je to pekne.

tajka99

miu miu, nelina,
ozaj, ja som si to nejako spojila, lebo kamoska z BA bola u nej a hovorila o nej, ze je trochu odmerana, ked jej zacala odporovat. A ked som take pocula aj od ninab, tak som si to asi spojila, ze ona bola tiez u Jezovitej, neviem preco. Takze to NEBOLA Jezovita, mate pravdu ;-) Vsak ti doktori su len ludia, na toho isteho doktora moze byt tisic nazorov, nikdy sa neda vyhoviet kazdemu ;-) Akurat jedno mi na Slovensku vadi, ak u nas zakaznik nie je pan. Toto tu bohuzial stale stagnuje, myslim, ze ziaden doktor nema stracat trpezlivost a mily usmev pokial si pacientka (pochopitelne, ved ide o zdravie) privelmi preveruje to ci to. Ninab sice vravela, ze neustale jej volala a menila to, ale dobry doktor trpezlivo vysvetli. To sa mi pacilo pri mojich doktoroch, ze hoci som dala mozno aj blbe otazky, vzdy s usmevom so mnou preberali mozne evantuality.
Co sa tyka tych okruhlych impl, aj v Chirmede ich preferuju viac, povedali, ze si mozem kludne vybrat (bola som typ na aj take aj take), ale ze cca v 85% davaju okruhle. Vtedy som ani neuvazovala nad anatomamy, lebo som potrebovala vyplnit hlavne vrch, ale dnes viem, ze anatomy s vysokym profilom vyzneju nadherne ;-DDDD

miu miu

sonci ja som isla podla navigacie takze ma to presne naviedlo tam kam som chcela. a neni som z BA cize mi ine nezostavalo ale ked sa uz dostanes do stareho mesta tak tam uz maju tabule.
ja som sa pytala na antiku, na to kedy po opke mozem mat dieta, ci vadi ze fajcim, nie moc ale fajcim, ci dava alebo nedava dreny a preco? preco odporuca okruhle, ci mi ukaze foto nejake a ukazala v pohodicke, kolko to bude stat, co si mam priniest, ake su rizika do buducnosti, ci by som mohla ratat aj s dozivotnou moznostou mat ich tam, kolko trva opka, ake vysetrenia mam presne absolvovat a kolko dopredu to trba mat, ako dlho po menzese mozem byt operovana, uz som mala dopredu vyratane kramuse tak som presne vedela ze kedy mi to vyjde lebo ona operuje od 1 az po 10 den po skonceni menzesu.
a ja som vyslovene aj chcela okruhle lebo mi trcali rebra cez kozu na hrudi a to som chcela vyplnit a aj ja som mala mini prsia tak som chcela pekny dekolt. a uz mi rebra netrcia huraaaa...
a neviem uz co som sa pytala. ak chces este daco vediet kludne sa spytaj.

sonci

miu miu

...no dufam, ze ako pises, ze si bola mila, tak bola aj ona mila, ze to tak bude aj dnes, pretoze ja si myslis, ze na ludi posobim celkom fajn, kedze sa stale, ale fakt stale usmievam...mohla by si mi prosim ta poradit na coo sa jej mam pytat?? ako ty, tak aj ja som si toho uz vela nacitala, kedze som sa pre operaciu nerozhodla ani vcera ani minuly tyzden...len neviem na co vsetko sa mam pytat, aby som nevizerala ako nejaka trubka-xi =) a da sa esthetic v pohode najst? trochu sa orientujem na palisadach, ale neviem kde presne to mam hladat...

sakura

externa
no ja som zas inaksi poserko. Ja som mala infarktove stavy ked mi siel vyberat aj dreny:)) No a ked som sla na stehy tak som ani do rana poriadne nespala - som sa bala ze to bude boliet:)))))