miu miu, nelina,
ozaj, ja som si to nejako spojila, lebo kamoska z BA bola u nej a hovorila o nej, ze je trochu odmerana, ked jej zacala odporovat. A ked som take pocula aj od ninab, tak som si to asi spojila, ze ona bola tiez u Jezovitej, neviem preco. Takze to NEBOLA Jezovita, mate pravdu ;-) Vsak ti doktori su len ludia, na toho isteho doktora moze byt tisic nazorov, nikdy sa neda vyhoviet kazdemu ;-) Akurat jedno mi na Slovensku vadi, ak u nas zakaznik nie je pan. Toto tu bohuzial stale stagnuje, myslim, ze ziaden doktor nema stracat trpezlivost a mily usmev pokial si pacientka (pochopitelne, ved ide o zdravie) privelmi preveruje to ci to. Ninab sice vravela, ze neustale jej volala a menila to, ale dobry doktor trpezlivo vysvetli. To sa mi pacilo pri mojich doktoroch, ze hoci som dala mozno aj blbe otazky, vzdy s usmevom so mnou preberali mozne evantuality.
Co sa tyka tych okruhlych impl, aj v Chirmede ich preferuju viac, povedali, ze si mozem kludne vybrat (bola som typ na aj take aj take), ale ze cca v 85% davaju okruhle. Vtedy som ani neuvazovala nad anatomamy, lebo som potrebovala vyplnit hlavne vrch, ale dnes viem, ze anatomy s vysokym profilom vyzneju nadherne ;-DDDD